+1 yılMerhaba,
1 ay içerisinde bu duygulara bürünmeniz hevesten ibarettir.
Kendinizi korumuşsunuz, korumaya devam edin.
Şu an sevgilisiniz aranızda bir şeyler geçti, nişan zamanında nişanı atmanıza sebep bir şey gerçekleşti diyelim, o zamanki güzel duygular gider yerine pişmanlık kalır.
Bir diğer konu; sevgiliniz eski sevgilisiyle de yaşadığı için cinsellik bir tık ön planda olabilir yani sizi öyle görüyor olabilir ama siz öyle olmadığınız için bunu zamana yaymaya çalışıyordur.
Zaman ilerledikçe hayır demeniz zorlaşabilir çünkü bu sevgi, aşk dediğimiz şey aslında büyülü bir hevestir; sağlıklı düşünmenize engel olur, hataya sürükler vs
Böyle durumlarda birinden fikir almak en doğrusudur; fikir sizi hoşnut etmese de ilerde pişman olmamak için uymanız gerekir.
Siz buluştuğunuz zaman mesafenin korunabileceğini düşünmüyorum; en azından kalabalık ortamlarda bulunun ve mesafenizi koruyun.
İstediğine ulaşamayınca geri çekilebilir.
Öyle olursa üzülmeyin çünkü sizi kendinden kurtarır.
Günü gelir haramdan sakınan gençler birbirinin helali olur.
Hakkınızda hayırlısı olsun...
Esen kalınız...🍃
14.08.21/11:3830 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBirincisi kapalı birinin bu soruyu sormasına şaşırdım ve 3 kere okudum anlamak için.
İkinci olarak bence gayet açık bir şekilde niyetini belli etmiş ne istediğini ve ne yapmak istediğini.
Üçüncü olarak da günümüz tabiri ile arzu ve isteklerini kolayca açıkça soyleyebiliyorsunuz ve hani bence bu yanlış çünkü sen kapaliyim diyorsun insana bu teklifi yapabiliyor... Yaptığım şey yanlış sana yapılacak olan şey de yanlış bence bir dök düşün derim...
Ve sen niye. Onun ayağına gidiyorsun o senin yanına gelsin bilmediğin bir yer belkide biliyorsun ama ya başına bir şey gelirse10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Bir aylık bir konuşma var sosyla medyadan ve görüşmeye karar verdiniz.
Nasıl olurda bu kadar rahat isteklerini bu kadar kısa sürede sana söyleniyor neden izin veriyorsun? Sen neden onun yanına gidiyorsun? Pek güvenilir değil bence sende güvenme. O kişi seninle ciddi düşünmüyor bildiğin ya da bilmediğin abazaPişman olacağın davranışlar yapma lütfen00 Yorumla
Adam kullanmak için diyebileceği her şeyi demiş. 1 aylık ilişkide çok aceleci davranıyorsun. Onun gözünde de bu seni basitleştirecek. Kendin de basitleşmiş olduğunu hissedeceksin zamanla. Yaptıkça da ileri gideceksin. Sonu da pişmanlık. Adam seni kullanmak istiyor. Zamanla anlarsın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Öpme
Belli bir sınırın olsun
Pek guvenmedim nedense seninkine
Birde bu ilişkide hep sen biseler veriyor çaba sarfediyor gibisin
Çok güzel git
Çok istesin seni
Ama elini bile surme
Herşeye he deme
Ama oluruna bırakacağını
Para pul derdinin olmadığını soyle
Düğün istemem deme buruk kalirsin57 Yorumla
Soran+1 yılAynen bu dediklerini yapacağım... Sınır koycam. kararlym.
Soran+1 yılAynen öyle nasip değilmiş derim
- +1 yıl
Ama bu yaptigin heyecan iste ufaklik. gerci yasin kacti
- +1 yıl
Tsk @itriedmybest
- +1 yıl
Tsk @EringecHayri
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bu senin kararın ama hiç güvenilir gelmedi bana..
Öpüşmek istediği için değil, abazan bu bildiğin..
Ayrıca eski sevgilisiyle yaşadıklarını anlatması ve senin bunu dinlemen.. sağlam mide varmış..21 Yorumla
Soran+1 yılAyrıntılı anlatmadı bu kadar söyledi sadece
- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılSen Hak'tan ayrılırsan Hak da seni sevdiğinden ayırır. Net. Şaşmaz.
Kalplere sevgiyi koyan Allah. Sevgilimle aram bozulmasın diye Allah ile aranın bozulmasını göze alırsın, sonra gider gider ve en alıştığın yerde Allah bir sebep yaratır da o asıl sebebi göremezsin.
Kişi gerçekten çok sevdiği kişiden böyle talep ve baskıda bulunmaz.
Ne güzel bakire ve öpüşme olaylarına dikkat eden birisin.
Net sınır çek, eğer baskı kuruyor ve şart koşuyorsa ayrıl. Bu sebeple ayrılırsa eğer şükür namazı kıl. Sevgiyi öpüşmeye ve sevi şmeye bağlayan birinden hayır gelmez çünkü.50 Yorumla Tesettürlü bir kızın bu soruyu sorması güldürdü. Kız sen bilmiyor musun helalin dışındaki kişilerle en ufak yakınlığının bile günah olacağını? Ayrıca çocuk resmen seni kullanmaya çalışıyor. Neymiş efendim evlilik için maddi durumu yetersizmiş. O zaman sevgili de yapma. Ne diye insanların vaktini ziyan ediyorsun. Bak kızım bu çocuğun niyeti hiç iyi değil. Senden faydalanıp basacak tekmeyi. Aklın varsa vakit kaybetmeden ayrılırsın. Ay kızların bu kadar sala.. aman saf olduğunu bilmezdim.
33 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenmiş oldun
- +1 yıl
Üzdü.
Soran+1 yılne kadar uzulebilirsin ki? Üzmez seni
+1 yılSaçmalığın daniskası, bir kere böyle bir şey burda sorulmaz ikincisi daha 1 aydır tanıdığın insana bu kadar bağlanıp güvenemezsin, adamın niyeti belli seni kullanmak istiyor evlilikte falan gözü yok böyle bir şeyin önceden pazarlığı olur mu sence? Yok buluşunca öpüşelim şunu yapalım falan. Başka erkek kalmadı mı ülkede böylelerinin peşinden koşuyorsunuz? Biraz aklın varsa sakın onun yanına gitme, kimse kimseyi 1 ayda tanıyamaz bilmediğin bir adam bilmediğin bir şehir başına başka işler gelir sonra televizyonlarda seyrederiz seni bir an önce onunla sohbeti kes, iyiliğin için.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı bunun gibi biriyle tanışmıştım. O da başka sebepten evlilik muhabbeti yapmıyordu ama çok istekliydi geçmişi doluydu bla bla... Neyse fake bi hesaptan da konuşmaya başladık bununla, tanımadı tabi beni. Başka bi kıza öpiyim bile demediği romantik bir ilişkisi, başka bi kadına yaptığı sarkıntılıklar, neler neler.
Demem o ki uzak dur ondan. Evlenmej isteyen erkek değer veren erkek kendini belli ediyor, bir yolunu buluyor. Zor olanı elde etme gibi bi arzuları oluyor erkek milletinin. Sonrası sen de herkes gibi oluyorsun. Pişmanlıklarınla başbaşa kalıyorsun.
Buluşma bile.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıluzaktan kumanda olurda , uzaktan ilişki olmaz.
canın ıstıyorsa al elıne oyna sev.
opturtme ama covid var dıslerını fırcalıyomu bılmıyorsun bıle.
bırde ne ısın var orda?14 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bi iş için gidiyorum oraya
- +1 yıl
bacım işine gucune karıyerıne odaklan bırak boyle durumlarda bulunmayı .
Soran+1 yılYaşım geçiyor ve evlenip hayırlı bı yuvam olsun istyorum. Benim niyetim görüşmek konuşmak cinsellik değil... O da benim dinim için kendimi tutmuş olmama saygı duyuyor bana olan saygısını arttgni söylüyor
- +1 yıl
dısardan gormeden yasamadan kısı tanıman zor benım gorusum baska sehırden bırı.
tabıkı nhayırlı yuva kur amam acelede etme demek ıstıyorum. 35 e kadar yolu var zaten acelecı olma.
Gevşeklik göstermenin anlami yok. Seni seven bekler evleninceye kadar. Çürük bir dala tutunmussun. Düsmen an meselesi...
Hem kızı ayağına çağırıyor, hem pazarlık yapıyor, hem de benden evlilik bekleyip canımı sikma diye de kibarca uyarmış.
Bedenini somurmese bile, kendi rizanla duygularını somurtuyorsun.
Sen daha iyilerine layıksın bence.07 Yorumla
Soran+1 yılEvine değil İstanbul'a gideceğim. Onunla ilgisi yok aslnda oraya gitmenin de gitmişler buluşuruz dedik.
Soran+1 yılSadece ilk kez goruscez evine falan gitmicem kafeye gidecegiz
Soran+1 yılBenim niyetim onunla cinsellik değil ve kararlı olacağım. Saf bı kızım o da biliyor. Ama kararlı olacağım
Soran+1 yılKatılıyorum. Orda zaten niyeti anlaşlr
Pişman olacağın hiçbirşeyi yapma eski sevgilisinin kapalı oluşu tamamen yalan gibi geldi bana seni tavlamak istemiş gibi bak hem şehir dışına tek başına kalkıp yanına gidiyorsun sevgi herşey demek değil. Unutma bir erkeğin kaybedeceği hiçbirşey yoktur ilişkide
04 Yorumla
Soran+1 yılOnun için gitmiyorum orda bı isim var o yüzden gitmişler gorucez
Soran+1 yılDoğru soyluyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKızım senin beynin yok önce bunu kabul et. Sevgilisinden bile bu yüzden ayrılan birine ayaklarınla gidiyorsan başına ne gelirse hakediyorsun. Zaten nerde it sizin kafadakiler orada. Seni incikler cimcikler ama evlilik de istemez. Bu tarz temiz duygularını harcama bari yazık.
10 Yorumla
+1 yılKoca insanlarsınız ya öpüşeyim mi öpüşmeyim mi sorgulaman hata senin zaten tencere kapak bulmışsunuz birbirinizi
Benimde sevgilim oldu hiç böyle şeyler konuşmadık evlilikte olan evlilikte olur bu anlayış varsa artık neden öpüşme sonrası ilerisi kurcalanıyor ben anlamıyorum aşk meşk bahane bi şekil arkası kurcalanıyor00 Yorumla
+1 yılHiç güvenilir gelmedi anlattığın kadarıyla bana hele ki önden öpüşme gibi bir konunun pazarlığını yapıp evlilik lafını ağzına almıyorsa daha doğrusu soğuk bakıyorsa ne beklersin ki bu adamdan? Hele ki bir de daha 1 aydır olan bir ilişki yani bence çok temkinli ilerlemelisin ve hatta gerekirse şu an buluşmayıp buluşma işini biraz ertelemelisin birbirinizi daha fazla tanımak adına veya çok istiyorsanız görüşmeyi o da gelebilir senin yanına, sen neden gidiyorsun ki bir kız olarak?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılValla bence bu işin kapalı olmakla bir ilgisi yok öncelikle. Yani kapalıyım diye hemen belirttiğin için bunu söyledim. Öpüşmenin sevişmenin seks yapmanın bu durumla alakası yok bence yani.
Senin içinden ne kadar geliyor, karşındakine güvenin nasıl, kendine ait kuralların var mı ve bunlara saygı duyulmasını bekliyor musun, bunun gibi şeyler önemli diye düşünüyorum.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTesettürlüyüm diyorsun sana yakışmaz böyle bir ilişkiden senin için hayir gelmez, seven adam nefsine hakim olur, birşeyler bekliyorsa kendine ona göre birini bulsun. Ben 40 yaşımdayım bekarım bu yaşıma kadar fabrikada işçi olarak çalışıp evimi arabamı aldım düğün paramı biriktirdim, hiçbirşey mazeret değil ve hiçbir kiza böyle birşey teklif etmedim kendime asla yakıştıramam da.
41 Yorumla
Soran+1 yılBende pek anlamyorum ama anlayışlı olmaya çalışıyorum... Maddiyat önemli haklı çünkü ben de maddi durumum iyi değil.
- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılSenden bunu isteyen bir erkek seni sen oldugun icin sevmiyordur. Kan beyne degil baska yerlere gidiyor belli. Bu sebeple beynini kullanip bu konuda sabreden erkekler ile arkadaslik kurmani tavsiye ederim.
11 Yorumla
Soran+1 yılBaşta sen bilirsin nasıl istersen öyle olur zorlamam dedi ama şimdi diyo ki uzun süre sonra bikac bişey yapmak isterim ilişkiye girmek değil de başka şekilde tatmin olmak yanj
+1 yıl2 insan sevgiliyse senelerce beklemenin anlamı ne ya maddiyat yüzünden? Bahane gibi geliyor. Bi bana mi saçma geliyor. Hele de yaşlar doğruysa? Istemeyiver beraber yapın her şeyi ama neyse öpüşeceğin için diğer konuda yorumlarimiz önemsiz sanirim
14 Yorumla
Soran+1 yıl@Avcıı921 evet aynen o da öyle diyor
Soran+1 yıl@Avcıı921 evlenmeyi ben çok isterim ama o öyle diyince ne diyebilirim ki... Elimden bişey gelmiyor olsa keşke benim param da evlensek... ama benim de durumum yok. Bunun yanında önceden cinselliği bol bol yaşamış biri ve beni böyle kabul ettiğin için teşekkür ederim demişti bana.
+1 yılSevgilinin türbanlı fantezisi var gibi ayrıca sen ayağına gitme o gelsin bnce. Ve daha ilerisi yaşanmadan bırakacağını sanmıyorum.
50 YorumlaOnlan abaza ve amacı seni kullanmak. Öpüşmek ile kalmayabilir ikincisi sen niye gidiyorsun istiyorsa o gelir. 3. Sü çıkarlarınız uyuşmuyorsa bile bile lades demeyin sonra ölüyorsunuz ve biz çok üzülüyoruz.
08 Yorumla
Soran+1 yılOnun için değil bı isim var diye İstanbul'a gideceğim
- +1 yıl
Senin şahsi bir isin mi var yoksa iş bahanemi onu anlamadım ama tavrisiyem kafe vs türü bir yerde buluş dışarıda bile olsa tehna bir yere gitme onla hela ne mazeretle olursa olsun eve gitme her yok evde cinsellige çıkar kardeşim. Beni yargılayabilrisin istersen ama yakın zamanda böyle birşey benimde başımdan geçti kız için 2 saat yol gittim kız bakire değildi dolayısı ile akla ilk o geliyor biz erkeklerde gezdik dolaştık eve gidelim falan dedim mırın kıron etti açık açık söyledim ben seninle yatmak istiyorum diye herşey seksmi bunun için mi buradasın falan dedi bende evet dememe ragmen ayrılmadı yanımdan öyle böyle bile bile geldi eve benimle ama ben kızın bakımsızlıgı ve yaz günü dolayısı ile terlemesi yüzünden birde çok iyi magduru oynadıgı için libidom söndü ve yapmak istemedim. İstese idim öyle ya da böyle o eve girdikten sonra olurdu çünkü siz ne kafar istismara açık olursanız biz o kadar istismar ederiz bunu ben yapmam diyen erkek bile yapar yani kendini istismar ettirme.
Soran+1 yılYorumun için çok teşekkür ederim. Bana dokunmanın istemiyorum bizim ilişkimiz bu şekilde olmamalı ve evlenmek için buyuk bı beklentim ne benim ne ailemin var derim. Zaten ben zengin bı aileden çıkmadım ki alistigim hayat bu diyeyim. Maddi sorunlar değil obemli olan saygı ve sevgi. Ben yeri geldi bı hafta boyunca parasız haldim aadece günde bı poğaça ve makarnayla gurbette yaşadım çok zorluklar çektim. Şimdi evlenmek için lüks bı hayat beklemiyorum.
Soran+1 yılYani cinsellik olmazsa bu arkadaşlık mı oluyor. Ben evlenme niyetiyle konusuyorum
Soran+1 yılEl ele tutarm ama öpmek istemiyorum
+1 yılbiliyor musun konuşmalarınız hiç normal değil
ne demek yanii daha öncekinde sıktı en azından öpüşsek ne demek yahu
bilmiyorum ama sevgi değer vermek bunlar değildir
tamam öpüp öpmemek senin tercihin ama tavrı yanlış00 Yorumla
+1 yılBu yaşına kadar bunu yapmadan yaşadın şimdide yapma kardeşim doğru düzgün ilişki yürütecekse devam et kimseyle temas etme, kimseyle öpüşme aklını başına al yanlış yoldan gitme.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklsn...
- +1 yıl
Umarım bu yanlışı yapmazsın.
- +1 yıl
Sen bir kadınsın sınırın cizgilerin olmalı yoksa yolun sonu yol olmaz.
Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı. İnsan doğası gereği fiziksel yakınlaşma isteyebilir belki ama sevdiğin kadına bu şekilde cümleler söylemek saçma, aklım almıyor. Üstelik karşındaki insan hassasiyeti olan biri. Ben 3 yıllık ilişkimde elini bir kez bile tutmadımaksjskw
00 Yorumla
+1 yılPek güvenilir biri gibi gelmedi bana. Öpüşme bence, bir süre sonra daha fazlasını isteyecek kabul etmeyince ayrılacak. Biliyoruz bu tip insanları. Ayrıca eski sevgilisinden bahsetmesine izin verme.
02 Yorumla
Soran+1 yılSağolun buluştuğumuzda benim cinsellik yaşamaya niyetim yok senden maddi bı beklentim de yok iki oda bı salon orta halli biseyler yaparız kır düğünü yaparz masrafsz olur derim. Bunu da kabul etmezse zaten ben giderim
- +1 yıl
Aynen öyle. En doğrusunu yaparsın. Artık kabul edip etmemek ona kalmış. Sen kendinden ödün verme sakın.
Bu bir şaka değilse elemanın niyeti bana pek hayırlı gelmedi. Sende gidersen yapmam dediklerini yapma ihtimalin bayağı yüksek bence. Bu işin sonun da büyük pişmanlık seziyorum. Gerisi sana kalmış.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanma ona seven insanin senden zorla oyle bi beklentisi olmaz
Yasanir biseyler evet ama daha iliskiniz cok yeni ve kalkipta bu beklentisini direkt soylemesi sevgililik amacini ortaya koyuyo ilkin kalbini sevsin bedenini degil11 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Eskiden Türk kızlarına kezban demelerinin sebebi hiç yüz vermemeleriydi yıl oldu 2020 hala kezban diyorlar bu sefer de her istediğiyle yapmadığı için tuhaf değil mi
00 YorumlaSeven insan sevdiğle büyle pazarlıklara girmez, sizin çocuk baya abaza , çok saçma bir diyalog olmuş. Özülecek taraf şimdiden belli, şimdi olamasa da ilerde mutlaka aldatır. İki kere düşünün...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnadan babadan habersiz bir erkeğe gitmeyi uygun görüyorsan buyur git
12 Yorumla
Soran+1 yılOnun için değil orda bı isim var o yüzden gitmişken buluşuruz dedim
- +1 yıl
Yine de gerek yok
+1 yılyav arkadaş istediğini yap bize ne ki herkesin kendi hayatı çok istiyorsan çok azdıysan istedini yap ne diyim şimdi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Kapalı olman sorunsa saçını aç öp sonra geri tak böylece hem vicdanın hem kalbin hemde kendini kandırmıs olursun
00 YorumlaŞu kapalıyım kelimesini yazman kadar gıcık bir şey yok açıklar'da Yoksa sen de mi var sadece vereceksen vereceksin zaten
00 YorumlaEğer bir erkek seks veya konusu açılırsa kesinlikle amacı bellidir yaklaşma bile ama bişey düşünmüyorsan sırf zevkine ise geleceği falanda düşünme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. (aklını başına getir diye söylüyorum!!!) Sen obje misin? Bildiğin sana onunla yaşayamadım seninle yaşayacağım demiş...
00 Yorumla
+1 yılUzak dur ya, samimi gelmedi hiç öpüşmeyi arzulamak öyle siparişle olmaz eminim ki başarısız olacaksınız
00 Yorumla
+1 yılkapalısın bide bunumu soruyorsun, tanrım aklın nerede
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben opuseyim mi demedim ki napayım dedim bu durumda
- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılseni sanki kullanmak gayesiyle ilişkiye başlamış gibi o zaman gitsin başkasını bulsun kullan at mendil muamelesi yaptırma kendine
00 Yorumla
+1 yılÇocuk seni ihtiyacı için istiyor gibi duruyor bence yapma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı. Sosyal medyadan tanıdığın biriyle ilk görüşmende bu kadar yakınlığa gerek yok bence, ayrıca sen neden gidiyorsun o gelsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen direk buluşma amacyla gitmiyorum İstanbul'a başka sebepten gitmisken bulusuruz bu vesileyle dedim
Niyeti zaten hayırlı değil de neden sen gidiyorsun da o gelmiyor yanına? Once onu bi konuş onunla bence ama zaten cocuk çok iyi niyetliye benzemiyor daha beraber olalı yeni oldu ve bu konuları konuşması çok iyi degil
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO iliski yurumez adam acik acik aeni kullanicam demis. Evlenmeye de durumum yok demks daha ne desin.
23 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Evlenmek bende isterim ama para lazm diyonorda haklı görüyorum onu... Opusmeyi bende istemiyorum. . birak opusmeyi ilerde başka biseyler daha isterim dedi resmen
Cevap sahibi+1 yılBence yol ver ya saglikli görünmüyor seni zorlar gibi. Bir şeyler de beklerim demis ama evlenmeye gelince durumum yok
+1 yılÖpüşmene bişey demem de, çocuk biraz bu sebeple sneinle konuşuyor gibi geldi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüven veriyor ise sevişe bilirsin dediğin gibi belki beş altı ay görmüyeceksin durama göre yön ver
00 Yorumla Büyük ihtimalle öpüşeceksiniz çünkü sen de istiyorsun hem de daha fazla şekilde.
00 Yorumla
+1 yılBen yaparsan yap senin nefsin ben kadar kapalı da olsan cennete gidecek halin yok ya
00 Yorumla
+1 yıl1 ayda nasıl bu kadar sevdin ve o şeyleri düşünen erkek sevmiyordur net
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayir öpüşme sakin. Tesettürlü olduğun için demiyorum ama bence evlenmeyi bekle. Karar senin, hayat da senin gerçi ama hiç tasvip etmiyorum ben evlilik öncesi bu tür şeyleri. Evlenmeye maddiyati yetmiyormuymuş. 😄😄😄 Bahaneler bahanelerr! Ee sonra elde edecek haydi eyvallah! Valla bu devirde en yakinina bile güvenmeyecekmişsin.
00 YorumlaDaha 1 aylıkken bunu diyorsa sen ondan uzak dur. Sonun o kapalı kız gibi olur başka kizada seni anlatır ondan ister
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Öpüş madem sende istiyosun bunun açığı kapalısı yok
06 Yorumla
Soran+1 yılİçten içe istyorum ama yapmam insAllah
Soran+1 yılYok yaa bu zamana kadar yapmadım erkek mi gormedigimden sanki yapmadım isteyen çok oldu
Soran+1 yılBuluşmaya ağız muhtemelen... Yazmyor.
+1 yılIster öpüş ister seviş ama ne yapıyorsan yap kendin için yap. Elemanın niyeti seni kullanmak. Onun için gitmiyor dahi olsan giden taraf sen olacaksın ki bence o bir yolunu bulup gelsin :)
20 YorumlaÖpüşmek değil bu bor bangıc olacaktır daha sonra eşleşme ilerki dönem de yalamaya kadar gider en iyisi hiç bunlara yol açan bu şeyi yapma erişilmez ol ol ki her kullanılan şey atılmaya mahkum dur olki sen zamanı geçmeyen bir şey oll
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖpmek için ya da ten teması için evliliği öne süren erkek ağır yalancıdır kullanır atar haber olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılMantığım bunu söylüyor benimde... ama sevgilisiyle 1yıl ilişki yaşamışlar sanrm sadece sevişmişler biraz öpüşme falan. Yani benim için evlilik 7 ay sonra olur o bir sene az diyor
Cevap sahibi+1 yılHiç güvenilir değil ama yine de sen bilirsin tabii
+1 yılKapalıysan ona göre davran. Benim kapalı bir arkadaşımın 3 sene boyunca eli sevgilisinin eline bile değmedi çocuk bekledi ve evlendiler. Böyleleri de var. Seninki pek güven arz etmiyor fazla beklenti içine girmiş bile.
00 Yorumla
+1 yılMadem kapalısin evlenin. Niye olmadık yollara sapiyorsunuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılMaddiyattan
Gizli Üye(30-35)+1 yılkullanıp atar bu kisi
güven bana kaç insan tanıdım pişman olacağın bir sey yapma10 Yorumla
+1 yılbence böyle bi şeyi düşünen kişiden pek bir şey bekleme , eğer senş gerçekten seven biri olsaydı evliliği bekler günahına girmezdi
11 Yorumla
Soran+1 yılEvliliği beklmedini söyleyeceğim...
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılne bilim gunah olduğunu biliyorsun :D :D sen bilin genede
04 Yorumla
Soran+1 yılSoru başlgni KS değiştirdi
Soran+1 yılAçıklamayı okudun mu
- +1 yıl
neydiki asıl soru :D
- +1 yıl
evet bvalla ben sosyal medyadan tanıştığım biirne değil öpmek elimi bile fazla vermem 1 ay olmuş bir ya da guven oluşması imkansız guenin olmadığı yerde sevgide olamaz
opme sakin 1 ay diyorsun 1 ayda isteklerini belli edenden hayır gelmez zaten. Kullaniyor gibime geldi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama şimdi bu ayın aonunda buluşacağız ya diyo ki bı daha kim bilir ne zaman goruscez
+1 yılNe saçma anasını satayim istemiyorum öpüşmek de olsun bitsin.
İstemiyorsan sana saygısı varsa okay der.09 Yorumla- +1 yıl
Sorun şurda bu arkadaşımız öpüşmek istiyo jsjajsi
Soran+1 yıl@hophobba_hophobba hayır istemiyorum benim için buar nikahla olacak şeyler sadece çekim var dedim
- +1 yıl
Hah işte canım eğer istemiyorsan istemiyordum de ve Eger bu kişi değer veriyorsa seni seviyorsa saygı duyar
- +1 yıl
Istemiyosan karşindaki insansa anlayış gösterir. niyet başkaysa bilemem.
Soran+1 yıl@hophobba_hophobba haklısın... Ben geri çekilecek buluşunca öpmek isterse
- +1 yıl
Simdi ben sana burda ne diyim ulu orta 🙈🙈
Soran+1 yıl@hophobba_hophobba ne diyeceksin diyebilirsin
- +1 yıl
Buyda diyemem ki ama
- +1 yıl
Yazabilrsen yaz ya da takibe al ne diyim.
+1 yılİğrenç bir sohbet iğrenç bir adam.
44 Yorumla
Soran+1 yılNe dusunuyosun bu konuda... Evlenmek zor iş birikimim yok yüz binler lazm diuor
- +1 yıl
Defolsun escorta gitsin sen escort musun?
Soran+1 yılDeğilim ve bugüne kadar çok kızla yatmş. İnsan tadını alınca zor dayanıyor dedi.. :(
- +1 yıl
O sapık sen yarım akıllısın özet bu.
Kapalılar her boku yiyor maşallah kirletmeyin artık turbani
01 Yorumla
Soran+1 yılYedik mi lan man-yak
ben hiç sahur edip de iftar açmayanı görmedim. belli karar vermişiniz siz orucu acacaksınız
011 Yorumla
Soran+1 yılO zaman ilk beni görmüş olursun. Saçmalamayın ya
Soran+1 yılBiyorum hatta bu konuda benim yaşadıklarımı bilmeme rağmen beni kabul ettiğin için teşekkür ederim demisti
Soran+1 yılBu konu haricinde çok iyi bı insan ve çok uyumluyuz
Soran+1 yılBen onun günah işlemiş olması i istemem Allah en doğrusunu bilir bunu yasakladysa yapmamış olmasni isterim tabiki.
Ama istekli olması hoşuma gidiyo yani ikimiz de istyoruz
Sadece ilişkiyi 1seneye uzatmasini istemiyorum bana kalsa 7. Ayda yüzük takılır. Hatta daha erken takılır. Ama o öyle düşünmüyor. Bı buçuk sene sanrm onun aklnda var. Evlilik çocuk oyuncağı değil diyor- +1 yıl
Sende hem onu daha iyi tanımak ve hemde onun gözünde daha çok değer kazanmak için en azından 6 ay dokundurma dokunma da. bak ondan sonra 1,5 yıl evlilik oyuncak değil diyen adam nasıl peşinde deli divane oluyor. Unutma sabredersen senindir sende onun. Sabretmeyi istemezse seni haketmiyordur. Çaktın köfteyi.
Soran+1 yılAynı dusuncedeyim ama onu çok istyorum çok değerli benim için ve sırf bu yüzden önceden ayrldgni soyledi bı senelik sevgilisinden
Soran+1 yılBana dedi ki ben seninleyken seni bı baskasyla burda aldatmam biriyle yatmam bişey yapmam... Bı de şunu sorcam yani sevgili olmak illa tatmin etmek demek mi? İlla bu olay olacak mı?
O bu şeyleri çok yaşayan biri alışmış ama benimle sevgili olduğu için tabi yapmayacak. Ve dini yönden de evlenince daha çok düzeleceğine inanıyor- +1 yıl
Yani bunları henüz yüzyüze görüşmeden paylaşıyorsunuz değil mi. Sanki çok fazla gereksiz konu konuşuyorsunuz ve aşırı hızlı gidiyorsunuz gibi. Hızlı çıkışların düşüşleride hızlı olur. Dikkat edin bence. Pek sağlıklı yürümüyor gibi geldi ama dediğim gibi yaşayan ve daha iyi bilen sizsiniz. Sadece bana göre şekil oruç bozmak için iftar beklenmeyecek gibi duruyor
- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat