Sevgilimle öpüşmeli miyim, kapalıyım?

1aylik sevgiliyiz sosyal medyadan konuşuyoruz... Önceden 1sene civarı kapalı bı kızla sevgiliymiş az biseyler yapmslar ama tam yapmadklari için eve gidip rahatlıyomus ve artık bu konu canını sıkmış.. evlenmeye maddiyati yetmiyormuş. Ben den de ilerde biseyler bekleyeceginin sinyalini verdi ama yapmayan biri olduğumu biliyor...
Maddiyati sağlamak için birikim yapmaya çalışıyor.
O İSTANBUL ben karadenizdeyim yanına bı bahaneyle gitcem goruscez.
Diyo ki buluşunca en azndan bı 0 puşsek çünkü uzun zaman yine gorusemeyecegiz. Ben yan@ktan olsun dedim o da dud@klarını kapatrsn dedi şakasına..

Arkadaşlar çok seviyorum onu... Ve ç€kiyor beni.. ona dedim ki kim kimi daha çok istiyo @rzlyo dedi ki senden bı tık daha fazla ben seni dedi...

Sizce bu iliski uzak mesafeden olur mu?

İkincisi ben b @kireyim hiç 0pusmedim bile napcam.. şimdi yaşamasak bile ilerde nolcak?
Güncellemeler
+1 yıl
daha ne zaman yanyana geliriz belli değil en azndan öpeyim diyor. Ben istekli bı kzm ama evlenmeden hiç bişey yapmak istemiyorum. Ama açıkça ben ilerleyince ilişkimiz isterim dedi... Maddiyat derken sözlendigi kız ile kızın ailesi son model şeyler isteyince ayrlmşlar önemli bı konu yani zorlayan yorum. Bana kalsa iki oda bı salon orta halli bı hayatımız olsa sadece kendimize yetecek şeyleri alsak ben evlenirim düğünde olmasn kabulumdür. Buluşunca bunlari diycem ona. Öpmek te istemiycem.
Sevgilimle öpüşmeli miyim, kapalıyım?