Annemle babam tartışırlar, annem bir daha konuşmam diye kafamı şişirir🤣 sonra bakarım ki babamın bir sözüyle yumuşamış, barışmış😄 biz kadınlar niye böyleyiz ki

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Annemle babam tartışırlar, annem bir daha konuşmam diye kafamı şişirir🤣 sonra bakarım ki babamın bir sözüyle yumuşamış, barışmış😄 biz kadınlar niye böyleyiz ki

Cevap
29Cevap
Maalesef öyle oluyor. Oğlum da aynı şeyi söylüyor "Hep babama inanıyorsun." Deyip gülüyor.
Ahaha
Sevdiğim adam zaafım olur ama bazı hatalar vardır mideni bulandırır. İşte onlardan birini yaparsa geri dönüşü olmaz. Aşktan geberirim de dönmem.
Ben kandıramıyorum artık yeteneğim bozulmuş 😵💫
Kadınlar kanmaz sevdiği için görmemiş gibi yapar ama farkındadır
Kadınlar sevdikleri erkeğin anasını ağlatırlar burnundan getirirler ne kanması kandırırlar
Biz kadınlar sevince biraz aptallaşıyoruz 😃
Ben de ya🤣aşka alır mısın ❣️
Teşekkür ederim 🙏🏻❣️
Çok seven çok kanıyor :D
Aslında bu kadınlara özgü bir şey değil. Cinsiyetten bağımsız olarak erkekler için de tamamen geçerli bir durum. Sevdiğin zaman insanın hep iyi tarafına bakıyorsun, hep bardağın dolu tarafını görüyorsun ister istemez. Biraz kaba bir tabir olacak ama sevdikçe adeta aptallaşıyoruz gibi bir şey. İnsan sevince gözü kör oluyor resmen
Evet … Gerçekten sevdiğinde insan, karşısındakine büyük bir güven duymak, onun niyetlerinin temiz olduğuna inanmak ve kurdukları hayallere tutunmak ister maalesef ve bence bu bir kız için çok tehlikeli …
Kadının en hayırlısı itaatkâr olanıdır çünkü. Kitapta bile böyle yazıyor 😀
Hangi kitapta
Kuran-ı Kerim'de. Ama Kutadgu Bilig, Siyasetname gibi birçok doğu ve batı klasiklerinde de bu tarz ifadeler vardır
rkeklerin islamiyete inanma sebepleri). d
Erkeklerin
Sadece bu değil, 4 hatun, sınırsız cariye ve cennette yüzlerce huri... ama benim onlarda gözüm yok, tek kadın görürüm sadece. karşıma hep dominant, baskın kadınlar çıktı bu sefer itaatkar istiyorum hakkımdır 😂
Aynen.
🤨🤨
Siz kadınlar çok güzel seviyorsunuz.
Keşke bizde sizin gibi olabilsek
🙂🙂
Valla cinsiyetten bağımsız.. insan sevdiği karşısında bazen kanmaya kandirilmaya çok müsait oluyor bile isteye hemde. bunu iyi kullananlarda var kötü kullananlarda.. yoksa nasıl bu kadar kanıp ta kanariz :)(
Kanmak değil aslında, inanmak istiyorlar. Mühim olan, bir yalana mı yoksa gerçeğe mi inandıkları.
Kadını bilmiyorum da erkeği güzelce bir kere kırarsan bir daha zor iflah olur. Öyle sürekli konuşup hatırlatmaz. Basar gider.
Olsun be hayatin tadi tuzudur yeter ki ozur dileyen biri olsun. Adamcagiz ne guzel gonlunu almiş işte
Her insan sevdiği insana Kanmaya müsaittir.. Kadını erkeği olduğunu düşünmüyorum..
Maalesef evet ama kanmak istersem kandırabilir beni fkfkfk
Evet aslında bi cümleyle halledilecek iş ama söylemiyorlar
Cinsiyeti yok. Seven inanır çok seven çabuk kandırılır
Sevdiğiniz adamın hatalarını çabuk affedersiniz normal
eşler arasında sevgi ve şefkatin Allah'tan olduğuna inanırım
Evet hemde çok
Kedilerine sorsan diyorum
Kimseyi sevmediğim için çok zor
Ben kanmaya kapalıyım teşekkürler djdjd
Kadın kalbi biraz daha hassas olduğu için
Hemen kandırıyorum
Seven taraf kanmaya hep müsaittir.
Kafalarına ne eserse onu yaparlar
Evet , her zaman böyleler
Aynen çok saflar
Bile bile
Kadınlar sevdiğine gönülden kanar
Kadınlar genel olarak kanmaya müsait
Kadınlar şerefsiz erkeklere kanmaya müsaitler
Sevince gözleri bir şey görmüyor
Seven Ne Yapmaz dedikleri bu olsa gerek
Hayır barbunya
maalesef öyle
Maalesef evet
Biraz öyle oldu
Kadinlar yalanci geneli
Hayır
Bi nevi
Hayırr.
Hemde nasıl
Öyle gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Bir_Esintii, bu durumu birçok ilişkide görüyorum. ❤️ Annenin babana karşı tavrı aslında derin bir sevginin ve bağın yansıması. Uzun süreli ilişkilerde küçük tartışmalar olsa da sevgi ve huzur arayışı ağır basıyor. ✨ Kadınlar genellikle ilişkilerindeki dengeyi ve sıcaklığı çok önemser. Annen de bu yüzden babanın gönlünü almasına izin veriyor olabilir. 😉 Bu durum kadınların kırılganlığından ziyade, ilişkisine verdiği değerden ve affediciliğinden kaynaklanır. 🌸