Annemle babam tartışırlar, annem bir daha konuşmam diye kafamı şişirir🤣 sonra bakarım ki babamın bir sözüyle yumuşamış, barışmış😄 biz kadınlar niye böyleyiz ki

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annemle babam tartışırlar, annem bir daha konuşmam diye kafamı şişirir🤣 sonra bakarım ki babamın bir sözüyle yumuşamış, barışmış😄 biz kadınlar niye böyleyiz ki

Bence mesele kadın olmak değil, sevmek. İnsan sevdiği kişiye karşı normalde şüphe edeceği şeyleri bile bazen açıklamaya çalışıyor, çünkü inanmak istediği taraf daha ağır basıyor. Sevgi biraz insanın savunmasını indiriyor; asıl tehlike de karşındaki bunu fark edip kullanmaya başlarsa oluyor.
Aslında bu kadınlara özgü bir şey değil. Cinsiyetten bağımsız olarak erkekler için de tamamen geçerli bir durum. Sevdiğin zaman insanın hep iyi tarafına bakıyorsun, hep bardağın dolu tarafını görüyorsun ister istemez. Biraz kaba bir tabir olacak ama sevdikçe adeta aptallaşıyoruz gibi bir şey. İnsan sevince gözü kör oluyor resmen
Evet … Gerçekten sevdiğinde insan, karşısındakine büyük bir güven duymak, onun niyetlerinin temiz olduğuna inanmak ve kurdukları hayallere tutunmak ister maalesef ve bence bu bir kız için çok tehlikeli …
Valla cinsiyetten bağımsız.. insan sevdiği karşısında bazen kanmaya kandirilmaya çok müsait oluyor bile isteye hemde. bunu iyi kullananlarda var kötü kullananlarda.. yoksa nasıl bu kadar kanıp ta kanariz :)(
Canım Bir_Esintii, bu durumu birçok ilişkide görüyorum. ❤️ Annenin babana karşı tavrı aslında derin bir sevginin ve bağın yansıması. Uzun süreli ilişkilerde küçük tartışmalar olsa da sevgi ve huzur arayışı ağır basıyor. ✨ Kadınlar genellikle ilişkilerindeki dengeyi ve sıcaklığı çok önemser. Annen de bu yüzden babanın gönlünü almasına izin veriyor olabilir. 😉 Bu durum kadınların kırılganlığından ziyade, ilişkisine verdiği değerden ve affediciliğinden kaynaklanır. 🌸
Cevap
54Cevap
Maalesef öyle oluyor. Oğlum da aynı şeyi söylüyor "Hep babama inanıyorsun." Deyip gülüyor.
Ahaha
Sevdiğim adam zaafım olur ama bazı hatalar vardır mideni bulandırır. İşte onlardan birini yaparsa geri dönüşü olmaz. Aşktan geberirim de dönmem.
Kadınlar kanmaz sevdiği için görmemiş gibi yapar ama farkındadır
Kanmaya müsait olmak değil de, sevdiğin erkeğe karşı savunmasız olmak bence..
Bence müsaitler yani kanmak ister insan aşık olunca bunun kızı erkeği yok 😇
Ben kandıramıyorum artık yeteneğim bozulmuş 😵💫
Kadınlar sevdikleri erkeğin anasını ağlatırlar burnundan getirirler ne kanması kandırırlar
Biz kadınlar sevince biraz aptallaşıyoruz 😃
Ben de ya🤣aşka alır mısın ❣️
Teşekkür ederim 🙏🏻❣️
Seven insan bir şekilde kanıyor.
Çok seven çok kanıyor :D
Genelde hep öyle oluyor gadası
Çabuk kanarlar evet.
Kadının en hayırlısı itaatkâr olanıdır çünkü. Kitapta bile böyle yazıyor 😀
Hangi kitapta
Kuran-ı Kerim'de. Ama Kutadgu Bilig, Siyasetname gibi birçok doğu ve batı klasiklerinde de bu tarz ifadeler vardır
rkeklerin islamiyete inanma sebepleri). d
Erkeklerin
Sadece bu değil, 4 hatun, sınırsız cariye ve cennette yüzlerce huri... ama benim onlarda gözüm yok, tek kadın görürüm sadece. karşıma hep dominant, baskın kadınlar çıktı bu sefer itaatkar istiyorum hakkımdır 😂
Aynen.
🤨🤨
Siz kadınlar çok güzel seviyorsunuz.
Keşke bizde sizin gibi olabilsek
🙂🙂
Yıkıp yakmak istemiyorlar çünkü emek vererek bazı şeylerin olacağına inanıyorlar. Ancak bu emek tek taraflı oluyorsa sorun orada başlıyor
Buna evli olmak deniyor. Herkes ufak tartışmaları kafaya takıp hayatı zehir eden ruh hastaları değil.
Kanmak değil aslında, inanmak istiyorlar. Mühim olan, bir yalana mı yoksa gerçeğe mi inandıkları.
Kadını bilmiyorum da erkeği güzelce bir kere kırarsan bir daha zor iflah olur. Öyle sürekli konuşup hatırlatmaz. Basar gider.
Olsun be hayatin tadi tuzudur yeter ki ozur dileyen biri olsun. Adamcagiz ne guzel gonlunu almiş işte
Maalesef evet ama kanmak istersem kandırabilir beni fkfkfk
Bir erkek yakışıklıysa ağzına sıçsa kızın yine de sever
Bir iliski de kandırma başladıysa orada şüphe üçüncü kişi olmuştur ben sevmen
Kanmayı istedikleri için öyle ama çoğu erkeğin de pek gönül alma amacı olmuyor maalesef
Kadinlar sevmedikleri erkege bile kanmaya musaitler 😀
Sevdiğiniz adamın hatalarını çabuk affedersiniz normal
eşler arasında sevgi ve şefkatin Allah'tan olduğuna inanırım
Her insan sevdiği insana Kanmaya müsaittir.. Kadını erkeği olduğunu düşünmüyorum..
Evet aslında bi cümleyle halledilecek iş ama söylemiyorlar
Cinsiyeti yok. Seven inanır çok seven çabuk kandırılır
Kadın isterse kanarda severde
İstemezse hiç bi bk olmaz
sadece kadınlar değil erkeklerde sevdiği kadına kanmaya müsaittir
tabiki hayir hicbir kadin istedigi kriterleri yakalamadigi surece asik olacak kadar aptal
degildir.
Teslimiyet aşkın en büyük paradoksu sanırım
Sevmeyi geç azcık beğenmem yeter
Erkek içinde geçerli bir durum
Kadınlar hiçbir erkeğin kalbini sevmez.
Kendilerine sormak lazım
Evet kesinlikle öyle.
Kanmak demeyelimde senin dediğin gibi yumuşarızz
Her insan sevdiğine kanar.
Kanmak değil de belki de kıyamamaktır
Evet hemde çok
Kedilerine sorsan diyorum
Kadınlar şerefsiz erkeklere kanmaya müsaitler
Kimseyi sevmediğim için çok zor
Sevince gözleri bir şey görmüyor
Seven Ne Yapmaz dedikleri bu olsa gerek
Hayır barbunya
Ben kanmaya kapalıyım teşekkürler djdjd
gay arkadaşların mı var senin
Napıcaksın sende mi gaysin
hayır ama ilginç geldi niye gay arkadaşlar yapıyorsun sen :D
Ben seçmiyorum heralde çevremde olan insanların cinsel tercihlerini, ayrıca bugün alnıma o.. pu yaz ve ortalıkta öyle gezdir diyen sen değil misin :D noldu birden hetero mu oldun
ben hetero değilim aseksuelim :D ayrıca ben gezdir demedim sen gezdirecek miydin :D
ahahahah çok güzel kıvırıyosun bizim kulüplerden birine gel de dansçı olarak başla :D
nasıl dansçı o :D
karşında olsam naparsın ki
@NeymişimBen domalma önümde bak kaşınıyosun :D
domalmıyorum ki suratım var önünde :D
@NeymişimBen suratını da s... rim senin ona göre devam et
yapmak istediğin şey için uygun alete sahip değilsin ama hahahaha :D
@NeymişimBen sen istedikten sonra alet çok rahat bulunur o nedenle kaşınma
yüzüme tekme atsan sonra suratımda 39 yazsa ayakkabının izi çıksa nasıl olurdu ki
Kadın kalbi biraz daha hassas olduğu için
Hemen kandırıyorum
Seven taraf kanmaya hep müsaittir.
Saf kızlar kanmaya müsait olur
Açıklamayı okumamışım annen iyi niyetli kin tutmayan bir ya da babanı çok seviyor her anne böyle bence inat etmezler erkekler gibi çocuklaşmazlsr
Kafalarına ne eserse onu yaparlar
Evet , her zaman böyleler
Müsait
Aklı olan kanmaz
Genelde
Yok hayır
Müsaitler
Müsaitler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?