4 aydır uğraşıyorum ama bir türlü isteği olmuyor, siz bu durumda peşinden hâlâ gider miydiniz, çok iyi bir eş ve baba olur
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 4 aydır uğraşıyorum ama bir türlü isteği olmuyor, siz bu durumda peşinden hâlâ gider miydiniz, çok iyi bir eş ve baba olur
Cevap
5Cevap
bence sen saplanıp kalmışsın bir kişiye 10 sene garantin olmadan neden birine bel bağlarsın ki
Bana cok asık cok sevıyodu ancak ben evlılıkten korkuyordum cunku doguda öğretmen mahrum bir bölgede 2 sene orada ben ısı bırakıp uasayacaktım korktum ertelemek ıstedım o da ayrıldı. Sonra ben ayrılınca hemen tamam evlenelım aılenle konısurum duzeltırım her seyı vs dedım ama ıstemıyo ancak o cok degerlı bırı kaybetmek ıstemıyorum 4 aydır ugrasıyorum daha da ugrasmalı mıyım. Artık mantıkla davranıcam dıyor baskasıyla evlenıcek bu gıdısle
Evet bende senı kaybedınce anladım kı hıc bır sey senden kıymetlı degıl dedım ama guvenmıyorum olmayacagını bılıyorum dıuıp durıro
Ben vazgecmek ıstemıyorum gecen gun 2 ayın sonunds gorustuk eve gırmem dedı tamam dedım ama geldı sevıstık defalarca ozlemıs gıbıydı ama ılıskı konusunda artık ıstemıyo
Yanı sorumlulul almadı dıyemem cok ugrastı hatta gel sen calısma ben senın sıgortsnı da yatırırm dedı yardjmcı olmak ıcın bır sene ugrastı sorumluluk aldı ama ayrıldıktan sonra artık guvenım yok ınancım yok vs sevısme konusunda eve gelmıcem dedı öncesınde gıremem vs dedi bama bende tamam dedım ama geldi sonrs anlık gelıstı
Yanı sorumlulul almadı dıyemem cok ugrastı hatta gel sen calısma ben senın sıgortsnı da yatırırm dedı yardjmcı olmak ıcın bır sene ugrastı sorumluluk aldı ama ayrıldıktan sonra artık guvenım yok ınancım yok vs sevısme konusunda eve gelmıcem dedı öncesınde gıremem vs dedi bama bende tamam dedım ama geldi sonrs anlık gelıstı o durum
Evde de 8 saat kaldı yanı sevusmek degıl yemek tv ızledı uyudu sarıl dedı konustuk bılmıyorum ne yapmalıyım
Evlilik yüzünden nasıl bitti?
Bana cok asık cok sevıyodu ancak ben evlılıkten korkuyordum cunku doguda öğretmen mahrum bir bölgede 2 sene orada ben ısı bırakıp uasayacaktım korktum ertelemek ıstedım o da ayrıldı. Sonra ben ayrılınca hemen tamam evlenelım aılenle konısurum duzeltırım her seyı vs dedım ama ıstemıyo ancak o cok degerlı bırı kaybetmek ıstemıyorum 4 aydır ugrasıyorum daha da ugrasmalı mıyım. Artık mantıkla davranıcam dıyor baskasıyla evlenıcek bu gıdısle
Peşinden koşmayı bırakmalısın bence. Sende kendi hayatına odaklan ve önüne bak.. her şey olacağına varır.
Ancak 1 ay ıstanbulda sonra calıstıgı okula gıdecek bana onceden umut yok bıttık artık vs dedı ugrasmazsam kendı cabasıyla donmez gıbı gelıyo
Başkası vardır aklında
Evlensin
10 senedır hayatımda adam evlenmesı benım ıcın korkunc
biraz açarmısın konuyu
hayır tabiki kendini daha fazla düşürme çok beklentinde olmasın bazı şeyler insanın içinden gittimi geri gelmez.
Ama ona cok asıgım ve kendı hatam yuzunden kaybetmek cok uzuyor beni 1 ay aynı sehırdeyız ıstambuldsyız
içinde olsa zaten 4 ayda sana net birşeyer verirdi daha fazla kendini düşürme
2 ay acı cekmıs ama artık olmaz dıyor sana guvenmıyorum vs arada konusuyoruz ama ben kaybetmek ıstemıyorum
10 yıldır senden umut beklemiş ve sen reddetmişsin ne bekliyordun ki ömür boyu seni bekleyemez bende olsam güvenmem açıkçası
10 yıl beklemedı zaten evlıgı bır kac senedır konusuyoruz
Zorlamak manasız olabilir
Ancak onu hem cok sevıyorum hemde hata bende oldugu ıcın cok uzgunum
Oyle ama 2 ay sonra ılk kez gorustuk fıtılto agrısı olmasjna ragmen bana yardım etto eve gırmem dedı ama geldı sevıstık defalarca soguyan bırı defalarca sevısmeso bana sarıl demesi vs de garip
Istedıgı zaman aldıgı bır sey yok ya 4 ayda ılk kez oldu
Yıne de burada oldugı 1 aylık surede zorlucam artık olmazsa olmaz
Nasıl yani
Ben evlılıgı erteledıgım ıcın bıttı haklı olarak ben ayrılınca barısmak ıstedım ama ıstemıyor 4 aydır ugrasıyorum daha ugrasmalı mıyım onu seviyorum
10 yıldır niye erteliyosun
10 yıldır degıl ya 19 yasında beraberdık zaten bu sene ıcın erteledım
neden bitti
üzerine git kacirma
Ne yapıcagımı bılmıyorum 1 ay burada ama gorusmekten kacıyo
ikna etmeye çalış bıkmadan seni anlicaktir
2 ayın sonunda pazar ıstanbula gorunce gorustuk agrısı olmasına ragmen geldı esyalarımı almaya eve gırmem ben dedı bır sey olmasın dıye ama geldı defalarca sevıstık bana baskası var mı dıye sordu ama ılıskı ıstemıyo guvenı yokmuş bu son gorusmemız mı dedım goruselım mı dedı bende denıze gıdelım dedım tamam ıyılesınce gıdelım dedı ama bır yandan arabada hayat yollarımız ayrıldı da dedi napcam bılemıyorum bunaltmakta ıstemıyorum ama aynı sehırde 1 ayımız var
2 ayın sonunda pazar ıstanbula gorunce gorustuk agrısı olmasına ragmen geldı esyalarımı almaya eve gırmem ben dedı bır sey olmasın dıye ama geldı defalarca sevıstık bana baskası var mı dıye sordu ama ılıskı ıstemıyo guvenı yokmuş bu son gorusmemız mı dedım goruselım mı dedı bende denıze gıdelım dedım tamam ıyılesınce gıdelım dedı ama bır yandan arabada hayat yollarımız ayrıldı da dedi napcam bılemıyorum bunaltmakta ıstemıyorum ama aynı sehırde 1 ayımız var yalnızca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom ya, 10 senelik ilişki bitince insan çok üzülür, hele de evlilik gibi büyük bir konu yüzünden olunca daha da zorlu oluyor. 💔 4 aydır uğraşman senin ne kadar değer verdiğini gösteriyor ama bazen tek taraflı çaba yorucu olabiliyor canım. Karşı tarafın isteği yoksa, kendini de yıpratma derim ben. Senin mutluluğun da çok önemli unutma! ✨ Sence bu çaban sana ne kadar iyi hissettiriyor? 🤔
3 ay sonra baskasından hoslandım dıyıp kıza yazmıs
Vay canına aşkom bu çok üzücü bir durum! 💔 Kendini yıpratma sen çok daha iyisine layıksın. Yeni başlangıçlara odaklan. ✨