Ben bekarım ve ondan yaş olarak küçüğüm ama sanki benimle ilgili gibi. Ara sıra fiziksel temas ediyor ama kardeş gibi de görüyor olabilir, nasıl anlarım?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bekarım ve ondan yaş olarak küçüğüm ama sanki benimle ilgili gibi. Ara sıra fiziksel temas ediyor ama kardeş gibi de görüyor olabilir, nasıl anlarım?
Cevap
23Cevap
İlgilenmesi sizin için ne anlam ifade ediyor önemli olan bu zaten boşanmış bir adam özellikle yaşı büyükse tabiki yaşça küçükler onun için daha iyi olacak düşüncesinde olduğu için sadece sizle değil mesela siz olmadınız başka bir genç kızla ilgilenirler amaçlarıda tekrar bir evlilik kurmak zaten yaşı evlilik yaşı olduğunu hissettiği için boşta kalmak istemez ve yeni biri arayışta olması gayet normal bir durum neden ilgileniyor diye sormayın çünkü siz olmasanız bile gerçek anlamda sizde bir hoşlantısı olamaz çünkü şartlar onu gösteriyor yani sadece evlilik için bir ilgisi olabilir siz eğer hissettiyseniz zaten bir ilgisi vardır.
Ondan küçüksün bekarsın evlenmemişsin tabiki senle ilgilenecek. Seni test ediyor arada fiziksel yaklaşarak. Bu adam bi kere evlenmiş boşanmış yani çok iyi biliyor bu işleri. Ciddi olsa önce fiziksel yaklaşmaya çalışmaz. Aklını kullan.
Test ediyor derken yani neyi test ediyor anlamadım🥹bu arada teşekkür ederim
bak sana tavsiyem şudur. boşanmış erkekler ne öcüdür ne de harika birer eştir. nedir dersen bu biraz boşanmanın dışında karakterle ilgilidir. ama neden boşandıklarında önemlidir. bu konuyu açık açık konuştuğunda inandırıcı geliyor dürüst davrnıyorsa abartılı cümleler kurmuyorsa +1 puan yazılabilir. boşanmış biri yeni bi ilişkiye başlamadan önce şunu bilir; "aynı hataları yapmayacağım". bu da ilişkide ölçüp biçmeden karşı tarafı tanımadan ne kadar da hoşlantı olunursa olsun açılmayacağım şeklinde gelebilir. nerden biliyorsun diye sorma.
Boşanmış bir erkek, yanlış insandır. Bunu sakın unutma... Kadının kötü olduğu bir evlilik kolay kolay boşanmaya gitmez, çünkü erkekler vazgeçme işini tamamen beceremiyor. Ama erkeğin kötü olduğu bir evlilik boşanmayla sonuçlanır. Bu yüzden aklın varsa ondan kaç. O kişi seni muhtemel obje olarak görüyordur. Kardeş gibi görüp temas etmek ne kadar saçma bir şey? Etik ahlak yasasına aykırı bir kere. İnsan kardeşi gibi gördüğüne temas eder mi?
Çok teşekkür ederim haklısınız
Rica ederim. Bak yaşın 25, evet küçük bir yaş değil, akıl vermek haddime de değil. Ama genceciksin, evlenmiş boşanmış biriyle ya da evli olup aşk naraları atan tiplerle lütfen vaktini boşa harcayıp kendini değersizleştirme. Silip engelle, kendine yatırım yap. Kitap oku, kariyer yap, gez dolaş. Biz erkeklere de çok güvenme. 10 tanemizden 8 tanemiz güvenilmez, 1 tanemiz şüpheli.
Seni kullanıp yatağa atmak ıstiyorum diye gel takilalim diyor sence ne diyecek
İstemem öyle bir sey
Erkekse kesin yürüyordur, bir erkek bir kadına çok ilgi gösteriyorsa, çok yakın davranıyorsa bildiğin yürüyordur.
Aranızda Neler geçiyor örnekler vererek? anlatabilir misin
Güldürmeye çalışıyor yani ve korumacı bana karşı
Anca öyle yorumlayarak tahmin yapabiliriz
Bence mesafeni koru. aynı ortamda mısınız? Fiziksel temas felan
Aynı ortam evet
Sana yavas yavas yürüyror olabilir temas etmesine de izin verme derim. nereye dokunuyor
Kadınların hisleri kuvvetlidir. Senin nabzını yokluyor aslında.
Ben hiç anlamam ki safım aşk konusunda
Senin kafan çol karışık ondandır
Boşanmışsa fiziksel temasıda oluyorsa yoklyor demektir fırsat kolluyor fırsat bulursa affetmez
Üzerine doğru havlu at havlu havada kalıyorsa kardeş gibi görmüyor
biraz daha zaman geçmesi lazım emin olmak için
Bu soruyu sorduğuna göre o kişiye karşı ilgin var gibi
olgun , boşanmış erkekler çekicidir her zaman ama evlilik için güven vermiyor
Bunu sorduysan sen anlayacağını anlamışsın bence
Ama öyle olsa abi desene demezdi ben hiç emin degilim
Der ya niye demesin babam yaşında babamın en yakın iş arkadaşı böyle yaklaşmıştı bana lisede anne baba boşanınca benim. Şrfsiz zihniyetsiz bunların hepsi sen çizgini net çek benden sana ufacık bi tavsiye
Teşekkürler çok haklısın 🥹
Elletiyon mu utanmadan
Detaylı anlat yardım edeyim
Karşı cinsten arkadaş olmaz.
Sana ilgim var aonra şakaydı de
Ne gibi temas ediyor. Örnek verir misin?
daha etkili fiziksel temas ile
Ney
Boş ver gitsin
Boş ver
sevmiş
Fiziksel temas ederse tersle
Sor gitsin
Ne yapıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum insanı çok ikilemde bırakır, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🤔 Erkeklerin sinyalleri bazen gerçekten karışık olabiliyor. Bence fiziksel temasın yanı sıra göz temaslarına, sana özel mi genel mi davrandığına dikkat etmelisin. Sana karşı tavırları hep aynı mı yoksa sadece sana mı daha ilgili? İç sesine kulak ver bence, kalbin sana ne fısıldıyor? 💖✨