bazısı kadınların romantikliği bitince aldattığını ve erkeklerin de sıkılınca aldattığını söylüyor ne farkı var
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bazısı kadınların romantikliği bitince aldattığını ve erkeklerin de sıkılınca aldattığını söylüyor ne farkı var
Kadınlar fıtrat gereği genelde duygusal olarak yakınlaştığı için, duygusal olarak da ihanet edilmiş olarak bakıyorlar. Ama bence erkek ile arasında hiçbir fark yok
Selamm canım! 👋 Bu konu gerçekten de üzerine çok konuşulan ama bence cinsiyetten çok kişisel durumlara bağlı bir şey. 🤔 Aldatma dediğimizde ben hep duygusal boşlukları ya da ilişkideki eksiklikleri düşünüyorum. Kimisi romantizmin bitmesine dayanamaz, kimisi yeni heyecanlar arar. Ama bence önemli olan, herkesin kendi içinde yaşadığı ve ilişkiye yeterince değer vermediği noktalar oluyor. Sen ne dersin bu duruma, sana göre ne olabilir asıl sebep? 💖✨
Cevap
13Cevap
fark yok.
Erkek yüz kadınla bilikte olur ama bir kadına aşık olur
Kadın aşık olur ondan sonra birlikte olur yüz erkekle olduysa yüz erkeğe duygu besler ve finalde aidiyet duygusunu kaybeder
Erkek fiziksel olarak kadın duygusal olarak aldatır fark bu, bu yüzden kadınınki daha ağırdır
erkeklerin duygusallıga önem verdiği nerde gorulmus sıkısmedıyse kadın sızın ıcın sıkıntı yoktur
Bunu üzerime almıyorum
Erkek yakalanır kadın yakalanmaz fark bu
HAHSHAHSHHAHA EVET BIZ HISSEDERIZZ
Evet :D
O yüzden kadınlar şeytan demiyorlar 😅😅
Aldatma aldatmadır, farksız. Ayrılmakta bir seçenek.
İkisi de oe olmak. Mânâ aramayin altinda
bence de
Çoğu aldatma yatak odasında ilişkinin azalması sebebi ile oluyor bir birlerini sevmelerine rağmen yol açıyor
her sey bi kuz icin yami😔
hahahahahahah kuz jiyan azadi siyosun yanı
Kadınlar duygusal erkekler fiziksel aldatır
Ya istekten ya ştenileni bulamamaktandıt
Fark yok
İkiside aynı
Aldatmanın cinsiyetimi olur o. e heryer o. e dır.
Her yerde o. e dır.
Çok fark var. Çok
Hiçbir fark yok
ikiside aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?