AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Farklı tabii her agiza giren firca les gibi olur ama ayni agiza giren farklı firca o agzi kirletmez yani anlayacağın erkek ayni kalmaz kadin affedilse bile erkek affedilemez
Oha sen aşmışsın
Evlenme planın var mı
Jelatinli sifir km bir oglan bulursak var insallah
Bakir erkeğe saygı duymaz ki kadınlar
Kb ama erkek kasrini damat diye anneme goturemem ben erkek dediğin el degmemis olacak kadinda gelecege erkekte gecmise bosa dememisler
Tam tersi değil miydi o? Sen bakire misin peki
Ben değilim ama kocam bakir olmak zorunda
Bana kalırsa Bakir adam ya din işleriyle kafayı bozmuştur ya da hayatta kaybetmiştir. Yani sana kazandıracak bir şey olmaz aksine yük olur gibi geliyor bana
Ben ortalik mali olmus adam istemem valla kim ne derse desin annem kapiya koyar onu rezil ederiz millete ptlak diye napayim de mi ben ptlak erkeği
Sen bayağı nefret ediyorsun bu toplumsal fikirler den ama gerçek gerçektir ve senin hayatın ben bir şey diyemem
Evet erkek aldatsa bile sever ama kadin aldatirsa sevmiyordur ve erkek 1 kere yapae ama kadin defalarcca
Fark yok da toplum yanlış yansıtıyo
Ama kadına o deyince hakaret oluyor erkeğe pc deyince özgü oluyor bu neden
Kadınlardan kaynaklı karşı tarafa mobbing uyguyolar bu lafı duyduklarında daha naifler falan ya
Anlamadım neyse
Anlatamadım ya söyle kadına bunu deyince sana mobbing ıugulıyo iste bana nasıl böyle dersin falan diye duygusal olarak daha naif oldukları için bir erkekten bunları duymak ağır geliyor ve çok fazla tepki gösteriyorlar
Yok erkekler arasında da birbirimize pc deriz aramızda Bakir erkeklerle tssk geçeriz ama kadınlar aralarında nasıl bilmiyorum ama kadın kadına kasr dese bile bu hakaret olarak algılanıyor sence de bu farklı bir durumdan kaynaklanmıyor mu
Haklısın ya erkeklerin kendi aralarında ilişkisi daha iyi ben şakadan kasar desem olay çıkar yani
Yok aynı imiside o. c
Tamam o. c
Sensin o. c doğru konuş mcik
Skrrim tahatani GT lalesi
Sen kimsin de bana kufur ediyorsun kemirgen
Gel göstereyim kim olduğumu totos
Antalya Muratpaşa cuma apzari gel göstereyim GT lalesi
Tamam neredesin
Olm 40 yaşında adamsın vücudunda testesteron kalmamış neyi göstereceksin bana 😂
Neyse işim düşerse mutlaka yazarım
Özür dilerim
Bilmiyordum
Korkak biri olduğunu MK delisi seni
Ama benimle kapışmak istiyorsan beklerim cicegim
İşim gücüm var Ankara'da yaşıyorum tatile falan gelirsem sana mesaj atarım sözüm söz adın belli yerin belli ben de kavgayı severim sorun yok
Tamam kank bekliyorum
Neresindesin
Gel kavga ederiz sonra sana bir çay ismarlarim
Keçiörendeyim ama adam gibi kavga ederiz teke tek silah bıçak yok inşallah delikanlısındır o kadar
Yok ulan ne silah bıçağı sende getirme
Erkekler cinsel kadınlar duygusal aldatır
Bence de
Bunu biraz açarmısın? duygusallık olduğun da cinsel istek olmuyor mu diyorsun?
Hayır yani şunu demek istiyorum bi erkek aldattı diyelim hiçbir sey olmadan tekrar eşine sevgilisine döner, hayatına devam eder ama kadın aldatmışsa o kişiye bir şeyler beslemiştir aşık olmuştur bu yüzden kadının aldatması daha acı erkek için aldatmak için duygunun olmasına gerek yok fakat kadın duygu beslemediği birine yakınlık kurup aldatmaz
Örneğin adam yakışıklı biri Gördün ve beğendin. Onla cinsellik yaşama hayali kurmuyormu sun?
Çünkü erkekler seksi bir kadını görür görmez. onla seks yapma yı hayal eder?
Kadını bu durum da nasıl düşünür?
Erkekler görsel varlıklar olduğu için böyle düşünmeniz normal ama biz kadınlar daha çok işitsel varlıklarız duyduklarımıza hissettiklerimize aşık oluruz yakışıklı bir adamdan daha çok sevdiğimiz aşık olduğumuz kişiyi arzularız tabii ama bu kural kesin bu şekilde diyemem fakat istisnasız böyle
Dış Görünüşünü beğendiğin bir adamla. cinsellik his etmen için ne olması gerekir?
Seninle konuşması mı? Sana ilgi göstermesi mi? Ne olması ya da ne yapması gerekir?
Dış görünüşünü beğendiysem zaten +5 öndedir ilgi göstermesi tavlabilmesi önemli.. bi kadını kendinize inandırın veya onun hassas noktalarını keşfet zekanı kullan mesela ilgimi seviyor bas ilgiyi, güven mi istiyor ver güveni her kadının yapısı farklıdır bu yüzden onu sen gözlemleyip karar vereceksin. Diğer türlü zaten kadın her şekilde sana teslim olur pratik zeka çok önemli abazalık, yalakalık asla yapma
Abazalık ve yalakalık hiç tarzım değildir.
Fakat kadınların geneli evlilik istiyor ya da çok çabuk bağlanıyor.
Bana da hep böylesi denk geldi.
İş yerinde yeni işe başlayan. Ve 2 3 yıldır boşanmış kadın var.
Kadın gelir gelmez sürekli gözlerimin içine bakıyor. Benimle konuşmak istiyor.
Bana yakın olmaya çalışıyor? Bende bu ilgisine karşılık vereyim dedim ve bir hafta.
Boyunca Muhabbet ederken Bana özel hayatını ve yaşadıklarını anlatmaya başladı.
Numaranı ver konuşuruz dedim. Ve numarası nı verdi. Sonra gece watsaptan ne yapıyorsun yazdım.
İyi abi uzanıyorum dedi. Abi mi dedim? evet dedi. Abi dersen olmaz dedim.
Ne olmaz abi diyince? iyi geceler diyip engelledim
Yani bu nazlanma değişik tripleeden hiç haz etmem. Madem abi isem?
Abine ne diye. dikecek gibi bakıyorsun?
Biz kadınlar duygusal varlıklarız çabuk bağlanıp aşık oluruz ve o kışiylede hemen evlilik hayelleri falan yapımız bu takılmalık takılmak istiyorsan takılmalık kızlar bulacaksın ciddi insanlarla işin olmasın.
Kadının hareketlerini yanlış anlamış olabilirsin eğer başka bir düşüncesi olsaydı sana abi demezdi bu seni direkt istemediğini dile getirmiş zaten
Sonra ertesi gün beni neden engelledin dedi? Öyle gerekti o nedenle engelledim dedim
İyi demişsin boş ver
İnan yanlış anlamadım. boyum tipim iyidir. ve genelde kadınlardan çok ilgi görürüm.
Ama dediğim gibi hep ciddi ilişki isteniyor diye uzak duruyordum.
Ama bu bana Ben artık evlilik duşünmüyorum. 2 çocuğumu büyütecem diyince. İlgisine karşılık verdim
Beni tk yaparmısın? Yarın Senden biraz taktik alırım
Aşko ben kimseyle buradan özelden konuşmuyorum ama danışmak istediğin bir sey olursa burdayım ben. Ve kadınlar hakkında sana çok doğru konuştum bunları kimse söylemez haberin olsun dkdk
Bu yüzden gizliye aldım kendimi sonra düşman kesiliyorlar
Biliyorum canım çok teşekkür ederim. Önem verip soruları mı cevapladığın için🙏
Sonra düşman kesiliyorlar😂😂
Ayni
aslında farkı yok
neden farklı olsun
evet