Bu erkekler neyin kafasını yaşıyorlar? Masraflarını üstlenemedikleri kadınla yatmayı ya da evlenmeyi nasıl düşünebiliyorlar.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu erkekler neyin kafasını yaşıyorlar? Masraflarını üstlenemedikleri kadınla yatmayı ya da evlenmeyi nasıl düşünebiliyorlar.
Önemli olan masrafı karşılamak ya da karşılanmak değil duygunun olması. Aşık olduğum kadının sonuna kadar yanında da olurum onunla birlikte bir şeyler de yaşarım
Duygulu bir iliskiyi kastediyorum bir erkek o kadinin kendine ait olmasini istiyorsa onun icin neden birseyler yapmaz
Eğer bir şeyler yapmıyorsa zaten bil ki niyeti farklıdır. Duygusal gönder bir şeyler hissediyorsa bir erkek İnan o kadın için her şeyi yapar ve gözü hiçbir şeyi görmez
Ben de öyle düşünüyorum ve zamani veremem boyle bir iliskiye
Tabii ki verme aslında burada ihtiyaçtan çok ne önemli biliyor musun karşıdaki insana kendini değerli hissettirebilmek. Şöyle düşün Ben mesela bir örnek vereyim hayatımda birisi varsa elimden geldikçe onun ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırım isteklerini yapmaya çalışırım niye biliyor musun sevdiğim için Çünkü zaten bu da sevginin göstergesidir
Demek istediğim o lisede değiliz yetiskin insanlarız bir erkek bir kadini seviyorsa ve sahip olmak istiyorsa her anlamda sarip sarmalı ki kadın ona her anlamda ait kalsın.
İşte doğru sözcük bu kadın eğer o erkeği kendine ait hissederse zaten o ilişki sağlıklı yürür. Ait hissetmesi içinde erkeğin bazı şeyleri yerine getirmesi gerekir
Kesinlikle öyle👍
Katılıyorum sana bu konuda. Bir erkek maddi manevi sevdiği kadına her türlü sahip çıkmalıdır Eğer çıkamıyorsa dediğin gibi kadının o şekilde bir ilişkiyi kesinlikle kabul etmemesi gerekir
İncelik gösterip Eic seçtiniz , teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Canım benim, bakış açını anlıyorum ve bu konuda farklı beklentiler olabiliyor tabii ki. ✨ İlişkilerde maddiyatın da önemli bir yer tuttuğu kesin ama bence her şeyden önce karşılıklı sevgi, saygı ve anlayış gelir. 🥰 Birbirine destek olmak, birlikte bir şeyler inşa etmek daha değerli değil mi sence de? Sonuçta aşk paylaştıkça büyür, sadece cebindekilerle değil kalbindekilerle de! Sen bu konuda ne düşünürsün, aşkta maddiyat mı maneviyat mı?"
Cevap
9Cevap
😂 kadının maddi beklentilerle bir şeyler yapmasının farklı bir ismi var...
Aynı şeyse o zaman esc sevgili edinsin hem daha ucuz olur:) benim peşimde dolanmasın😉
Siz yatmayı ödül sanıyorsunuz anlaşılan karşıdakine
Bir erkek bir kadinin evlilik yoluyla ya da sevgili yoluyla kendine ait olsun ve oyle kalsin istiyorsa onun icin neden birseyler yapmaz sana bu normal geliyor mu
Bu sizin dusunceniz ben iliskide baska turlu bir erkek tercih etmiyorum. Bana sahip olmak istiyorsa bunu görmeliyim
Bende kuru söze sevgi demem
Beyefendi bana deseki benim sana sadece param var vaktim ve duygum yok kerhaneye git seninle işim olmaz derim. Ben kendimin ve değerimin farkinda biriyim
Senaryoyu şu şekilde kurunca bir değeri yok o zaman:
Adam son derece centilmen, saygılı, sevgi dolu ama maddi gücü bazı sebeplerden kötüye gitmiş. Elinden geleni yapmaya çalışıyor ama sıkıntıları var. Sevgisini de gösterebiliyor...
Siz bu adama git kumda oyna diyeceksiniz öyle ise. Ben mi anlamıyorum?
Bana bir gelecek veremiyorsa evlilik kararida alinir ve karnıma yükleyeceği çocuğa da sağlam bir gelecek inşa etme güvenini de veremiyorsa evet, kumda oynasın. Ben onun zamanını çalmam. Hiç tanışmam da.
Hayat müşterek ne demek bilmiyor belli ki. Siz kimseye destek olmayın, el üstünde tutacak paralı birini bekleyin ne diyeyim. Biz hayatı iyisi ile kötüsü ile birlikte göüğlemekdiye bişey öğrendik. Beklentilerle değil, el birliği ile hayat bir yere varılabilir bir ortama dönüşüyor. Bilginiz olsun dedim. İyi geceler.
Evlendikten sonra bir şeylerde afallarsa o başka.
Hayat tercihlerden ibaret, ben böyle tercih ediyorum, siz de gönlünüzce tercih etmekte haklısınız. İyi geceler size de.
Masrafını üstlenmek nedir ya sene olmuş 2026.
Masrafın da dozu olmalı adam mutlu olmak icin evleniyor bankamatik mi bu
Tabiki olur bir limit
Kimse kimseye muhtaç kalmasın da
Pada verdikten sonra eskort çağırırım niye seninle iş tutayım ki
Aynen öyle yapmalisiniz.
Şimdilik para vermeden bulabiliyorum sağol
Bunu yapan kadınlarda oluyor. Bazı erkekler onlardan bekliyor bu yüzden
Hmm
Tercih meselesi evet kimse benim bir seyimi karsilamak zorunda degil ama ben karsilayani tercih ediyorum
Ücretle yatma işi escye özgü değil miydi 😀
Okuduğunu anlamıyor musun?
Onlara Düşündüren kadınlar oluyor demek
Ne gibi
Hayır tabiki de
Paraya basınca güzel pompa yapabilir miyiz
Kerhaney* gidin beyefendi
Sen ne yaparsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar