Allah şükür kendim çalışıp parami kazanıyorum ama oldu ki evlendikten sonra çalışmadım ihtiyaçlarımı kocam karsilicak e benim bir kremim 100, 200lira kocam asgeri ücretle çalışıyorsa ne olcak😂
Evleneceğin adam asgari ücretle çalışıyorsa, sen de 100 - 200TL lik kremini almak için bir işe girip çalışman gerekecek. Evlendin diye oturmak zorunda değilsin ki.
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Evlendim diye değil çocuk olsa ya da hastalansam ne biliyim öyle bir soruydu
Ulan çocuk kısımını düşünmedik iyi mi sgsbbsnfnsnf o zaman biraz zorlayabilir. Gerçi 3 ya da 4 kişilik aileler için asgari ücret değişiyor yani artıyor. Ama yine de zor eğer ki bu gibi pahalı alışverişler devamlı olacaksa.
@Shjahaisjskmsggf sadece kadın milleti değil, erkekler de öyle ki. Arabasını saçma sapan modifiye edenini mi dersin, sigaraya alköle ya da kumara aşırı para harcayanını mı dersin. Ohoooo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evleneceğin adam asgari ücretle çalışıyorsa, sen de 100 - 200TL lik kremini almak için bir işe girip çalışman gerekecek. Evlendin diye oturmak zorunda değilsin ki.
Evlendim diye değil çocuk olsa ya da hastalansam ne biliyim öyle bir soruydu
Ulan çocuk kısımını düşünmedik iyi mi sgsbbsnfnsnf o zaman biraz zorlayabilir. Gerçi 3 ya da 4 kişilik aileler için asgari ücret değişiyor yani artıyor. Ama yine de zor eğer ki bu gibi pahalı alışverişler devamlı olacaksa.
😄 haklisin
Yani :d
Evlenene kadar alırım falan derler evlendikten sonra üç beş kuruş pazar parası verirlerse şükret 😂😂
😂bencede
Krem sürmek yerine azicik zeytin yağı bile kullansan faydası olur. Her türlü alternatif mevcuttur.
Adam pratik düşünüyor tam benim kafadan. Ama kadın milleti işte çöpe bile para verirler
😄ya tabi
@Shjahaisjskmsggf sadece kadın milleti değil, erkekler de öyle ki. Arabasını saçma sapan modifiye edenini mi dersin, sigaraya alköle ya da kumara aşırı para harcayanını mı dersin. Ohoooo
Neyseki bende öyle masraflar yok. Ne var ne yok yemeğe gidiyor obez olcam bu gidişle.
@Shjahaisjskmsggf ahah vallah aynı ben 😂
@Shjahaisjskmsggf içkim sigaram yok bir kremim var fazla geldii
Geyik yapıyorduk ya ilerdeki eşime araba bile alırım ben
@Shjahaisjskmsggf tofaş😂
Tofaşın neyini beğenemedin?
Shsjsj krediyle hallolur ya belki daha iyisi olabilir
Ya hani surerken böyle yere pat pat vurup ses geliyor ya seviyorum aslinda
Kanka vutututu yapan kekolar yüzünden begenilmiyor yoksa kötü değil
Şakasına dedim zaten kullanan kişiye göre bakış açımız değişiyor arkadaşın dedigi doru
@Shjahaisjskmsggf ahah insanların ne yaptığıyla ilgilenmeyen birisiyim şahsen. Bende Honda Civic var 😅
Vaay helal. Neyse çok konuştum yaticam ben
@Shjahaisjskmsggf iyi geceler
@Shjahaisjskmsggf çokta iyi araba değil aslında. Ama teşekkürler. İyi uykular.
100 200 mü.. Dedim 3-5 bin diyecek.. Azmış. Masraflı kadınla evlenirim
İnsan maddi durumuna göre ürünlere bakmalı. O zaman zengin koca bulacan
100 liralık masraf mı? Evlenelim hemen 6,800 alıyorum ahsjs (ciddi demiyorum)
😂acayip iyimis ama bu kremlerimden sadece biriydi
Bende ciddi ciddi evet mi dicemmm
Oha bi kreme o kadar parayı nasıl veriyorsun yaw? Zenginsen kuman olabilirim
Zengin deilim bütün maaşım bunlara gidiyo güzelim ama aç kalıyorum😢
Ahah çekilmez o
Neden yahu
Knk asgari ücret ile zor yapamam
Eved senin bakimsiz birini bulman lazim
Ne alaka mk yengen gayet güzel ve bakımlı sadece sizin gibi masraflı değil boya ile gezmiyor çok
Yengeye allah sabır versin sanada psikolok
Ahaha acıdı mı kiz?😂
Hayır sadece yengeye üzüldüm
Ya ALLAH aşkına boş yapma ya ömrümde ne bir kızı aldattım ne üzdüm kendi de diyor çok şanslıyım
Hiçbir KIZI üzmedin mi gerçekten
İlişkide üzmedim yoksa kardeş kuzen olmuştur
Hmm tamam
Yaa öyle sende fazla filli boya kullanma 😁😆
Bakım boya demek değildir ama boş ver sen
Ok...
asgari o. kendin calis al
En iyisi vazalin harika krem 20 tl
Masrsfsiz kadin vsrmi
Utanmaz
Ne
Ay ben korkarım😨