Erkekler daha kabullenici
Kadınlar daha kabullenici
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Maalesef ki kadınlar evet. İşin içinde sevgi, alışkanlık ya da mecburiyetler girince gurur bir şekilde yenik düşüyor. Yuva yıkılmasın ya da el alem ne der düşüncesiyle kadınlar her şeyi göğüslemeye çalışıp istemeye istemeye de olsa kabullenmek zorunda kalabiliyor. Erkekler egolarını daha önde tutup kestirip atabiliyor ama kadınlar ne yazık ki her şeyi içine atıp yıpranıyor.
Fakir ve güçsüz erkekler kabullenici oluyorlar maalesef.
Kadının ise bakış açısına ve farkındalığına bağlı. Mesela ben eğitimli biriyim işim gücüm var. Eşimin cinsel aldatmasını umursamam ancak duygusal aldatma olursa evlilik biter. Cahil ve fakir kadınlar ise kocaları başka kadınla duygusal ilişki kursa bile ayrılmıyor. Resmi nikahı bir statü sembolu olarak görüyorlar. Feminist kadınlar ise kocaları başka kadına bacaklarına baksa bile boşamaya kalkıyorlar.
Amin kral
Fazlasıyla genişsin aldatmanın kabullenici yanı yok kabul eden erkeğe gavad denir de kadına ne denir bilmiyorum
@osurukcanavarı aldatmadaki asıl problem nesep karışıklığı tehlikesidir. Karın seni aldatırsa başkasının çocuğuna babalık yapabilirsin farkında olmadan. Benim kocam beni aldattığını benim öyle bir riskim yok. Başkasının çocuğunu bana kakalayamaz. Sadece başka kadınlar duygusal ilişki kurmuş olma ihtimali ( ki bu düşük bir ihitmal) beni duygusal anlamda üzer o kadar. Onun da telafisi var zaten.
bunun kadın ya da erkek olmakla ilgisi yok kimi çok sevdiği için affediyor kimi yalnız kalmaktan korktuğu için kimi de öz saygısını her şeyin önünde tuttuğu için asla kabul etmiyor tamamen karakter meselesi
Kadınlar için sevgi gururun çok önünde. Erkekler için ise durum çok daha karışık. Saçma gelebilir ama kendi sevgisi dışında erkeğe aterkil bakış açısının yüklediği birtakım misyonlarda var.
Erkeğe aldatmayı hak gören ama kadını yerin dibine sokan bağnaz bir sistem.
Hal böyle olunca kabulleniş konusunda kadınlar açık ara öndeler.
Sindirimi hayli zordur abi.
Teşekkür ederim
Aşko, aldatılma konusu gerçekten çok hassas ve kalbi acıtan bir durum ya. 💔 Kimsenin yaşamasını istemem, çok zor. Bu ankette benim oyum 'Kadınlar daha kabullenici'den yana olurdu. Çünkü kadınlar bazen o kadar derin bir bağ kuruyor ki, acıya rağmen ilişkiyi toparlama veya bir şans daha verme eğiliminde olabiliyorlar. Ama bu, acıyı daha az hissettikleri anlamına gelmez asla! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence kimler daha çok kabulleniyor? 🤔
Cevap
11Cevap
Kadınlar kbullenmez bahaneleri ise hak etti olur
Anlayamadım.
Kadınları aldattığını kabul etmez
Bahanesi ise sadece hak etti oluyor
Yakalanınca herkesin bir nedeni, bahanesi olur tabi. Kadınlar yüksek egolu ve umumiyetle düşük zekalı olunca. 💁
Onlar hep haklı
Hepp. 😅
kadınların kendine saygısı yok affeder akılsızlar.
Farklı düşünüp davrananlara karşı bu tarz ifadeleri doğru bulmuyorum.
Benim düşüncem.
Öyle ama farklı düşünenleri yargılayıcı ve yaralayıcı. Bu tarz yaklaşımlar fikir paylaşımı değil, çatışma doğurur.
İnsanların düşüncesi beni ilgilendirmiyor. buyursun çatışsınlar bekliyorum.
Kadinlar toplum gercegi oldugu icin biraz daha kabullenici, ayrica mevcut duzenlerini bozmak istemedikleri icin, ozellikle evlilik, ev paylasimi, cocuk ve maddi cikarlar soz konusu ise, bu durumu daha cok kendilerine maddi-manevi avantaj olarak cevirme yoluna gidiyorlar.
Kadınlar çünkü ülkemizdeki dueum bu öncelerden bu hak hiç yok gibiydi çünkü kadınlarımız ilkokula kadar okutulur uygun görünen bir şahısla evlendirilir ve yuva kurardı seversin sevmezssin umurlarında olmazdı hatta meşhur söz gelinlikle çıktın kefenle geri dönersin derlermiş gelin evden çıkarken yani adam ne yaparsa el mahkumsun ama şu sıra tabi kadınlar ayağa sağlam basıyorlar bunları yaşayan bilinçli anne babalar var çocukları aynı şeyi yaşasın istemeyen yani şu an daha özgürüz tabi duygusal açısıda var bu durhmun kadınlar daha bağlanıyorlar
Her iki tarafam kabullenmemeli erkek yapsa kadin yapsa olmaz diyorlar kadin insan degilmi
Kişinin karakteri değerleri ve yaşam koşulları bazen belirleyici oluyor.
Kadınlar duygularına daha çok yeniliyor. Maalesef kadınlar daha kabullenici bu durumda.
Bu yüzden her kadının ekonomik özgürlüğü elinde olmalı.
Ekonomik durum çok etken bence evliliklerde
O yüzden fakirler evlenmesin😂
Geçen bir yazı okudum. "Evlilik; fakirin bile kendine hizmetçi bulmasıdır" diyordu 😂😂
Bu dediklerin hayal ürünü🥲
Hayatımız çevremizi değiştirmekle mi geçsin
👍
Kadınların manüplatör tarafları aldatmayı kabul etmez. Erkekler bu konuda daha tehditkâr yaklaşımda bulunurlar. Erkekler kabul konusunda önde gözüküyor
Kadınlar. Erkeklerin bazısı şiddet ve canına kastedebiliyor kadının ama kadınlar duygularını daha iyi kontrol ediyor, şiddete bulasmiyorlar
Kadınlar aman yuvam dağılmasın çocukta varsa zaten kabullenmeye mecbur
Ben değilim kabullenici olan da gözüme görünmesin
Maalesef kadınlar
Kadınlar bence.
Maalesef apt*l kadınlar
Kadınların çoğu zengin kocası tarafından aldatılmayı umursamaz para bankası o adam sonuçta
Kadınlar tabiki erkeğin elinin kiri zihniyeti yüzünden
valla kadınlar bence erkekler cok aldatılmıyo genelde hep aldatan oluyolar
Sevmeyen taraf kabullenicidir
Kim neyi neden kabul ediyor ya
Kadınlar daha kabullenici bence
Kadınlar derim yuvam yıkılmasınderler
Bence bunun kabulu olmaz
Beyinsizler kabul ediyor
Genelde kadınlar
Karılar
Kadınlar kabullenici
Kadınlar, erkekler genelde öl*rüyor