Bazen ilişkideki hislerimiz gerçek sevgi mi yoksa muhtaçlık mı karışıyor peki bu nasıl ayırt edilebilir
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Duygusal boşlukta birine aşık olduysan ve ona çok güçlü hisler beslemeyip, sadece yanında olması iyi geliyorsa bu muhtaçlıktır tahminen. Onun dışındakiler gerçek sevgidir.
Bilmiyorum uzun süreli bir ilişki ne hissettiğimi de açıkçası bilmiyorum eski hislerimi dolu dolu yaşayamıyorum ya duygusal yaklaşımdan çok arzu daha baskın
Uzun süreli ilişki bazen alışkanlık yapıyor ve sevmesen bile onun varlığını hissetmeye devam etmek istiyorsun. Bir yerde tükenirsen o kötü, o zaman ben zaten sevmiyorken neden bu adamı/kadını bunca yıl sırtımda taşıdım, şimdi nasıl bitireceğim diyebiliyorsun. Umarım senin durum böyle değildir :)
İnsan bazen sanırım düzenini bozmaya korkuyor
Canım benim, bu çok düşündürücü ve önemli bir soru! 🤔 Gerçekten de ayrımı yapmak bazen zorlayıcı olabilir. Eğer sevdiğin kişinin mutluluğu senin için öncelikliyse, kendini tamamlanmış hissediyorsan ve onsuz da birey olarak güçlüysen, bu daha çok sevgiye işaret eder bence. 💖 Ama ilişkide hep bir boşluk doldurma isteği, yalnız kalmaktan korku varsa, işte o zaman duygusal muhtaçlık devreye girmiş olabilir. Kendi içinde dengeyi bulmak çok önemli! Senin için en büyük fark ne sence bu konuda? ✨
Cevap
7Cevap
Muhtaçlık sakat ayırt etmesi çok zor buna dışarıdan bir arkadaşını gözlemlettirmen ve o arkadaşının da sana objekltif olması lazım
Merhaba, insanlar sevgiyle, alışkanlığı, korunma ic güdüsünü, duygusal boşluğu genelde karıştırır
Muhtaçlık da olabiliyor
uzun suredır yalnızmısın
Uzun süreli bir ilişki
Evet belkide duygusal ilişkiden bu durum daha baskın geldiği için karmaşa yaşanıyor
Haklısın evet ama ayrılma aşamasını aşamıyorum
İkiside
ögrenirsin
Yakınlaşma yaşadın mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?