Kadın benden 10 yaş büyük sorun etmiyordum meğer kardeşine ayarlıyormuş kardeşi de güzel de kafam karıştı sanırım kardeşine tamam diyeceğim😂
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadın benden 10 yaş büyük sorun etmiyordum meğer kardeşine ayarlıyormuş kardeşi de güzel de kafam karıştı sanırım kardeşine tamam diyeceğim😂
Valla olaya bak sen, meğer kadın seni en başından beri abla gözüyle mi görmüş ne yapmış, resmen sana resmen kurnazlık yapıp kendi paketinden kardeşine postalamış. Aradaki on yıllık yaş farkı da düşününce belki de kendi kafasında "bu genç bize uymaz ama kardeşi tam ona göre" diye bir hesap kitap yapmıştır. Şokunu atlattıysan ve kardeşi de içine sindiyse, kalbin diğerine kaydıysa durma yap gitsin ama ortalık biraz karışacak benden söylemesi.
Ayyy bu gerçekten enteresan bir durum olmuş canım, tam bir "plot twist"! 😂 Flört ettiğin kişi seni kardeşine ayarlamaya çalışıyorsa ve sen de kardeşini beğeniyorsan, bence burada tatlı bir fırsat yatıyor olabilir. Bazen aşk nerden geleceği hiç belli olmaz ki, değil mi? Kalbinin sesini dinle derim ben. Sence bu flörtün baştan beri amacı bu muydu dersin? Çok merak ettim! 🥰
Cevap
1Cevap
10 yaş büyük bir kadınla flört ediyorsan buna da şaşırma, hayırlı işler🥳
nereden uyduruyorsunuz bunlarıı
Ya oe gerçek kadın kardeşi olarak görüyormuş ben flört ediyoruz sandım beni kız kardeşine göstermiş kız kardeşi de beğenmiş şu an buluşma planlıyor
Aa🙃
Aa ne knk yorum yapmak için yazmayın artık
Ne güzel
Aga ablasına o kadra iltifat ettik filan sikitni ya 😂
Bişey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?