Dikkat ettiğim kadarıyla böyle. Durumu daha iyi olanlar bence evliliğe yanaşmıyor.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dikkat ettiğim kadarıyla böyle. Durumu daha iyi olanlar bence evliliğe yanaşmıyor.
Cevap
8Cevap
Maddi durumu zor olan insandaki özgüvene de ben hayranım kendine bakamazken bir de yanına eş ve çocuk istiyor
Ben de😂😂 ama onlar da o seviyedeki kiz bakiyor yani benim ailem istemez o seviyedeki erkegi
Senin ailenin durumu belli ki İyi sen de kendi kriterlerine göre bir erkek arıyorsun eş arıyorsun çünkü Parası olan erkeklerde evliliğe yanaşmıyor biz ne olacağız mı diyorsun
Zengin degil de orta halli diyelim ama benim seviyemde birinj bulmakta zorlanıyorum bulsam da kisilik olarak uymuyor
Aman kardeşim sana bir abi tavsiyesi vereyim konforundan ödün verme çok seviyorum diye maddi durumu zor olan birisinin peşinden koşma
Kesinlikke bak gerçekçi konustun sevgi bir yere kadar evlenince parasız nasil gecineceksin bunu deyince hemen paraci diyorlar alakası yok gerçekler bunlar
Kimsenin ağız kokusunu çekme senin bir yaşam kaliten var bunu bozma
Dimi sen evli misin
Evet evliyim
Size yazabilir miyim
Olur
Çünkü sefil adam tek bir kadınla yetinmek zorunda ama xengin adaö her gün yeni bir kadımla olmak varken neden evlensin
Evett dimi ondan
Ben istiyorum artık ya maddi sorunum da yok çok şükür
Genelde hazir olanlar takılmak istiyor gibi
Biraz da yaşla ilgili sanırım. Yani takıldım takılacağım kadar düzenli hayata geçme vakti geldi
Maddi durumum daha gençim bir evim ve modelli bir arabam var sence gerçekten beni ben olduğum için sevene denk gelmek mümkün mü? şu an seni tenzih ediyorum ama kadınlar direk maaş ev araba ya odaklı onlar öyle yaklaşınca artık kim kimden daha çok faydalanırsaya dönüyor olay.
Ben oule değilim sadece hayat sartlarimi düşürmek istemiyorum bana denk biri olsun istiyorum
Sen öyle değilsin ama hayat şartlarını düşünüyorsun ama ben mesela karşımdaki kadında hiç maddi varlıklara bakmıyorum sanırım söylemek istediğim şey tam bu.
Durumu iyi olan geziyor tozuyor psikolojik doyum yaşıyor, durumu kötü olansa bari şey yapayım diyor 😂
Ondan mi😂 bir de bence muhafazakar insanlar su anda evlilik daha cok istiyor
Soruyu beğeniyorum ege
Paraya gelen kız çok olduğu için zengin kendini riske atmıyor evlenip karıya niye nafaka versin
yo durumu olanlar evleniyor iyi olmayanlar bekar
Bence de tam tersi gibi aama durumu kötü olanlara da o seviyede kizlar bakiyor
Benim çevremde işi gücü yeeinde olan herkes evlendi
Geneli muhafazakar tipler bence
Evet öyle tabi serseri tipler evlenmez
Fakirlikten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, senin bu gözlemin de olabilir tabii ki! 👀 Bence evlilik isteği kişiden kişiye çok değişiyor ve maddi durumla direkt bağlantılı olduğunu söylemek biraz zor. Belki de durumları daha iyi olanlar şu an kariyerlerine ya da farklı hedeflerine odaklanmayı tercih ediyordur, kim bilir? 🤔 Herkesin öncelikleri ve hayalleri farklı farklı aşkım. Sen bu konuda başka neler fark ettin? 💖✨