• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Erkeklerin evlilikten kaçmasının sebebi sadece parasızlık mı?

Sosyetic_SheqiiL u
Sosyetic_SheqiiL Takip Et
FenomenMaster Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1512
Yapay Zekaya Sor

ՏҽӀɑʍՏ

Oşşşt 😅

Aşkın vurduğu yerde.
Aşkın vurduğu yerde.
Erkeklerin evlilikten kaçmasının sebebi sadece parasızlık mı?
Evlilik Soruları Erkek Soruları Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
27 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Afacan_37
    Afacan_37 Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Sadece Maddiyat değil.

KS de bile şu söz ikonik oldu. Parasız erkeği sadece Annesi sever...

Bu bakış açısına o kadar çok kişi katılıyor ki durumlar içler acısı. Şunu belirtmek lazım. Kimse evlenmek zorunda değil ve hiç kimsenin de maddi durumu iyi olmak zorun da değil.

Ama genel görüş evi olan, işi düzenli ve geliri yüksek bir Eş adayı. Bunu mutluluğun formülü olarak gören çok kişi var. Mâdem öyle neden bir çok kişi Boşanıyor. Tabii bunlar arasında ben de varım 😇

Yuva iki kişi arasında kurulur ve birlikte yol alınır. Beraber zahmet çekilir ve eşler birbirinden kopmaz.

Ama durum bu zamanda öyle değil. Kimse zahmet çekmek peşinde değil. Evi dört dörtlük olsun. Keyfi yerinde olsun. Hiç zahmet çekmeyeyim, geçim derdine düşmeyelim. İstediğimi alayım. Sıkıntıya, strese, darlanmaya, söylentiye gelmeyeyim.

Yani her şey hazır olsun isteniyor. Yurt dışında bile insanlar evi olmadan nikahla evlenip hayatı doyasıya yaşıyorlar. Hayatın anlamını birlikte geçirerek dopdolu yaşıyorlar.

Maalesef Yurdum insanının bir kısmı hariç geri kalanı Hangi Pembe Konaklı Ağanın Dizisini izliyorsa kendini o Asmalı Konağın vazgeçilmez Dilberi zannediyor.

Mâdem eşitiz o vakit sıfırdan hayatı tırnaklarımızla kazıyarak, emek harcayarak, didinerek birbirimize sırtımızı yaslayarak mutlu olalım demiyor hiç kimse.

O hiç kimse zaten ortalıklarda yok. Varsa da Rabb'im sevdiğine kavuştursun inşallah.

Açıkçası bu zamanda evlilik insanı maddi ve manevi yoruyor. O zaman ne ehemmiyeti var ki bu Evliliğin. Ben ezildikten sonra, ömrümü borçları ödeyeceğim diye bedenimi, ömrümü, gençliğimi yıprattıktan sonra ne anlamı var ki.

Şu da var. Evliliğe gözünü kestiren Adam zaten belli bir borcun altına girer. Ama bu Servet olmamalı.

1
    5 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

KSde kadınlara yönelik ikonik olan sözler de mevcut 😒 bunu bir nevi misilleme gibi düşün

Yorumla
    • Afacan_37
      Afacan_37
      1 yıl

Evet var haklısın.

Açıkçası İnsanları Bit Pazarıymış gibi düşün. Yani çeşit çeşit insan var.

Herkes birbirini ya da dengini bir şekilde eninde sonunda buluyor.

Ama yaşım geçiyor Artık birini bulayımda Evleneyim diyenler bu düşünceyle bi'zahmet evlenmesinler. Bu düşünceyle başkalarının başını yakmasınlar.

Yorumla
    • Neva210
      Neva210
      1 yıl

Yurtdışındaki gibi kafan var mı gerçekten? Yargılamadan bir kadını sevebilir misin onlar gibi. Her şeyi eşit yapar masın eşinle? Maddi durumunuz iyi değilse çocuk üstüne çocuk yapmaz mısın onlar gibi?

Yorumla
    • Afacan_37
      Afacan_37
      1 yıl

@Neva210 Ben sana şöyle söyleyeyim; Benim Annem ve Babam Kapıcı idi. Sonra kapıcılıktan çıktık bir evimiz oldu. Hani derler ya yerde buz gibi taşların üzerinde yattık. Ve kömürlük dairesinde ve tek odalı bir yerde. Ben o günlerimi unutmam. Yokluk nedir bilirim, açlık nedir bilirim, gariplik nedir bilirim, hor görülmek nedir bilirim ama kaderimize de küsmedik.

Dün dünde öyle bir köşede kalmıyor. Senin sırdaşın arkadaşın oluyor. Yani unutmuyorsun... Bu hayatı iyi ki yaşamışım ki Allahın verdiği vermediği her nimete şükreden, sabreden ve merhametli bir insanım.

Bugünün zamâne insanlarına bakınca ister istemez şaşırıyorum. Onlar gibi değilim çünkü bizde zahmetli bir yoldan geçtik ama asla neden bizimde yok demedim. İmanım bunu kâbûl etmez.

Demek istediğim hayat ucuz değil ve kıymetini bilmeli. Bazen bu Çağın insanı değilim derim. Herkesin fıtratı farklı sonuçta.

Bunların yazmamın sebebi ilk yazdıklarıma açıklık getirmek.

Yorumla
    • Afacan_37
      Afacan_37
      1 yıl

@Neva210 Bir Kadını yargılamadan önce onu tanımak gerekir. Şimdi tanımadan karşındaki insana ben seni nasıl sevebilirim diyebilirsin. Sence samimi olur mu. Ne kadar inandırıcılığı olabilir.

Yirmili yaşlarda değiliz maalesef o yüzden insan aklî selim düşünerek karşı tanımak için, kalbi mutmain olsun diye tanımak ister. İnsan Padişahı tanımadan Kul olur mu ona. Olmaz...

Normal sıradan bir hayatım var. Parayla da işim olmaz. Sırf para için de birisi ile asla evlenmem. Herkesin Parası pulu kendine. Ben hayat birlikteliğinden yanayım. İnancım üzerinede bu dünyam için de ahiretim için de hayırlı, huzurlu ve bereketli bir evliliğim olmasından yanayım.

Para yokken de mutlu huzurlu olmaktan yanayım. Azıcık aşım kaygısız başım... İnsanlar bunu küçümseyebilir, benimsemeyebilir hiç te umurumda değil. Sen mutlulukğu huzuru kendi ellerinde tesis edemiyorsan Para ile hiç yapamazsın. O yüzden karşımdaki insana vereceğim tek şey Sadâkâtim, sevgim, merhametim ve yarenliğim olur.

Ben çocukluğumdan beri Anneme yardım ederim. O yokken bile bütün işlerini ben yapardım ve şuanda da öyleyim. Aslan yattığı yerden belli olur. Ben bunları yapıyorsam Eş adayımın da becerikli olmasını beklerim. O da kendi evini sevmeli özümsemeli.

Ben şu hâlimle bile evin heri işini temizliğini yemeğine kadar yapan birisiyim. Eşitlik başkaca birlikte yapmak başkaca.

Şunu da belirteyim. Evlilik konusu benim için kolay bir süreç değil. Bir kızım ve oğlum var o yüzden tekrar bir evlilik benim için pek kolay değil. İnsan bazen kendi mutluluğundan çok çocuklarının mutluluğunu düşünmek zorunda kalıyor

Yorumla

En İyi Cevaplar

• LonelyHead
    LonelyHead Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Evlilik kurumu köylerde işler. Alırsın bir hatun (alırsın derken mal alır gibi değil) evlenirsin, korunmasız free sexin dibine vurursun. Yaparsın on çocuk. Sürersin tarlaya. Askerden geleni evlendirirsin. Kızlar da öyle çok gözü açılmadan kocaya varır. Torununun torununu görme ihtimalin bile vardır. Seri üretim yapılırsa olur. Hiyerarşi sağlamdır. Büyüğe saygı vardır. Yaşlılar sokakta kalmaz. Dullar sahipsiz kalmaz. Sürü hayvanları, bolca yeşillik ve oksijen dolu bir ortamda ağır işlerle psikoloji yatıştırılır. Mücadele doğayladır. Samimiyet mümkündür.

Şehirde aile işleri çok zor ya. Bir kere ten uyumu arıyor insanlar. Kültür farkı olmayacak. Kıyafetime karışma, kıskanma, falan filan tafra olacak. Arkadaşlarla eğlenmen dert olacak. Gece hayatı olabilecek. Trafik stresi, ekonomik yetersizlik, falan filan olacak. Birlikte hayal kurabileceğin bir kız bulmak zor olacak. Seksen ikinci sevgilisi falan olacaksın çünkü. Yüz kırk kişiyle flört ettim, şu kadar oral yaptım, bir kaç kez arkadan yaptık ama hala bakireyim isteyince sadık olabiliyorum diyen modeller olacak. Uyuşturucu, alkol gibi şeylere yakın olacaksın. Bazen kullanacaksın. Bazen bağımlı olacaksın. Seni her yerden kemirecekler. Sonra bir gün kazayla çocuğun olacak. Bin tane hesap yapacaksın. Beziydi bokuydu. Aman mamasıydı vitaminiydi. Özel okuluydu, manitasına hediyeydi. Vay doğum günüydü aman unuttuk trip. Sosyal medyada her türlü afiş. Özentilik, beklentiler, sana ait olmayan sorunlarla uğraşacaksın. Takılcan şehirde çok s.. lemiycen yoksa yalan olursun.

1
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Buna sadece parasızlık demek zor. Hepimizin farklı sebepleri var. Ana maddiyat önem teşkil etmekte. Zira insan sevdiğine hayır demek istemez. Yormak, eksiklik göstermek, istediğimiz alamamasını istemez. Dolayısıyla bu zamanda yapamadıklarının yanında, birde maddiyat güveni azalttı erkeklerde. Çoğu tanıdığım insan, bir süre sonra kibarca ilişkisini bitiriyor ve bir erkeğe bunu söylemek çok çok zor. ya da biz öyle sanıyoruz birazda. Başka bir konu ise yaşımızın geçtiğini düşünmemiz. Ben mesela artık yaşımın geçtiğini düşünüyorum. Ha vücut yaşım 34 ama bu sadece spor ve sağlıklı yaşam ile alakalı, gerçek ise farklı. Yani görüş dedikleri hanım efendilerin bazılarını kibarca reddettimde. Yani 10 yaş ve üstü çok gibi geliyor. Ne bileyim bu karşındakine haksızlık bence. E çocukta çok geç yaşta zor oluyor iki taraf içinde. Yani başka bir konu ise yaş ilerledikçe bazı şeylerde meziyetlerimizi kaybediyoruz. Mesela ilişkilerde daha çok hata yapıyoruz (m). Dolayısıyla bu durum yanlış düşüncelere sebep olabilir. Yani maddiyat bu devirde çok ön plana çıktı. Ama genel olarak bakarsak maddiyat küçük bir ayrıntı

3
    0 Yorumla
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Parasızlık sadece görünen yüzü aslında, işin derini çok daha karmaşık. Erkeklerin evlilikten kaçmasının ardında bazen güven eksikliği, bazen sorumluluk korkusu, bazen de geçmişte yaşadığı kırgınlıklar yatıyor. Kimi özgürlüğünü kaybetmekten korkuyor, kimi yanlış bir insanla ömür geçirmekten. Bir de sürekli "her şeyin yükü sende olacak" baskısı var ya, işte o da boğuyor. Parasızlık bahanedir çoğu zaman, ama asıl mesele duygusal hazırlıksızlık, mental yorgunluk ve gerçek bir sevgiye denk gelememek oluyor. Çünkü insan sevdiğinde ve emin olduğunda, cebindekiyle değil, yüreğindekiyle evlenmek ister.

3
    2 Yorumla
    • Neva210
      Neva210
      1 yıl

Kadınlar için de bu geçerli aslında

Yorumla
    • TOKAREV
      TOKAREV
      1 yıl

Bu dediğine 5-10 sene önce doğru derdim. Ancak şu an en büyük sebep maalesef maddiyat. Zira şu an ki gençler emin ol çok daha cesaretli. Hatta sende o gençlerdensin. Yani bu zamanda daha gözü karalar. Maddiyat düzgün olsa. Doğru insanları seçme konusunda da doğru kararlar ortaya çıkacak. Bu durum bazen yanlış insanlara yönelmeyi de getiriyor.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

46

Cevap

73

Cevap

• Acid_Qeenn
    Acid_Qeenn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 45
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Parasızlıktan değil, özgürlükleri kısıtlanıyo, sorumluluk ağır geliyo ondan...😀

1
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Her şeyi de bilme

Yorumla
    • Acid_Qeenn
      Acid_Qeenn
      1 yıl

😀😀

Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    1 yıl

Bir çok sebebi var en büyüğü evet maddi yetersizlik kesinlikle sonrasında kadınlara güven problemleri geliyor hemen ardından da kendilerine evlilik sorumluğunu yükleme korkuları var

1
    0 Yorumla
  • 27esmerim u
    27esmerim Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Bence tek sebep o değil bağlanmdan korkuyor olabilirler

2
    0 Yorumla
  • grkn9191
    grkn9191 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.

siz kadınlar daha evlenmeden bi dünya masrafla geliyorsunuz.. çoğunlukla buluşmaları geçtim ilişki başlayınca dışarıda yenen yemeklerin parasını ödememeyi seçiyorsunuz..

evlenirken bile mehir parası istiyor kızlar. bu kadar müslümansan 4 eş istememe de karışmayacaksın diyorsun ağlayıp zırlıyorlar hemen.

siz evliliği kesinlikle hak etmiyorsunuz.

evlenen erkek bulunca ne güzel kandırdım diyerek her kararı kendiniz ona danışmadan almanın derdine düşüyorsunuz fark etmeden. çünkü iyi kafaladım salağı dercesine yaklaşıyorsunuz olaya.

bu ikiyüzlülüğü yapmayan çok az kız var onlarda iyi aile kızları. bakire oluyorlar. ve gidip tanışamazsınız öyle reddederler sizi.. sevgili felanda olamazsınız yani.. Niyetiniz ciddiyse aileniz tanışıyorsa felan araya tanıdık sokarak konuşmaya başlarsınız.. bu da evleneceğinizi daha ilişki başlamadan deklare etmek oluyor ki çoğu erkeğin korkulu rüyası bu. çünkü mahçup olurum ailesine karşı vs diye..

kısacası evlilikten bi erkeğin kaçmaması için sebep yok. evliliği aşksız asla katlanamaz bi erkek.. aşk da bi noktada biteeceğinden sizin saygı ve anlayışınıza kalıyor her şey.

0
    4 Yorumla
    • Neva210
      Neva210
      1 yıl

4 evlilik hal değim yalnız. Çok evlilikli bir toplumda 4 e indirerek kısıtlamaktır sayıyı…ayrıca maddi manevi adaletsizlik yapmayacağından eminsen ve hepsi razı edebileceksen gel 4. Karın olurum söz veriyorum..

Yorumla
    • grkn9191
      grkn9191
      1 yıl

ahaha çok evlilikte 4 e indirmek.. ama kadınlar evlenemiyor.. erkekler sadece evleniyor çünkü kadını mal gibi kullanıyorlar.

Yorumla
    • Neva210
      Neva210
      1 yıl

Şartlar öyle gerektirmiş şöyle düşün çocuğun kime ait olduğunu bilmiyorsun * dört kocan var 😀

Yorumla
    • grkn9191
      grkn9191
      1 yıl

@Neva210 şimdi şartlar değişti güncelleme niye gelmedi? ne saçma şey

Yorumla
  • straliiewygꯁ s
    straliiewygꯁ Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Ya şu erkeklerin ozgurlugumuz gidiyor sozleri gerçek mi handnxks allah askına kızlar da sıraya gecmis sizi bekliyordu sanki, ne ozgurlugunden bahsediyorsunuz, bizim gitmiyor mu? Asıl evlenince en cok ozgurlugu giden, sorumluluk ve kısıtlama kızların uzerınde oluyor. Erkeklerin yaptıgı tek şey İŞE GİTMEK. Kızlar gitmiyor sanki, evlilik erkekler icin muhtesem bir olay cunku annelerinin gorevi eşlerine devrediliyor. Türkiye icin konusuyorum, adam akıllı duzgun erkek gibi erkek oranı %2. Bu kısım zaten maddiyata bakan taraf değil sevip hep yanımda olsun diye evlenen deger veren kesim. Geri kalanı ise 🚮. %2 lik kısıma denk gelmeniz dileğiyle kızlar.

3
    0 Yorumla
  • Selinaorselin
    Selinaorselin Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Hayır be sadece parasızlık değil. Para elbette büyük bir etken ama erkekler bazen özgürlüklerinden, sorumluluklardan, hatta duygusal yüklerden de kaçıyor. Evlenince hayatım biter kafasında olan çok. Kimisi de kendini hazır hissetmiyor çünkü büyümek istemiyorlar gibi bir şey. Bir de bazıları geçmiş ilişkilerden dolayı korkak davranıyor, ya yürümezse korkusu. Ama en temeli şu, bazen gerçekten karşısındakini o kadar sevmiyorlar. Sevse para da bulunur, yol da. Kısacası sadece cüzdan değil yürek de mesele.🤷🏼‍♀️

1
    1 Yorumla
    • perons
      perons
      1 yıl

Kızlar paragözlü

Yorumla
  • Garip_arzulu
    Garip_arzulu Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Yok değil doğru kişiyi bulamamakta temenni edenlerden bir tanesi seni anlayan her koşulda yanında olacak seni her koşulda destekleyecek seni tamamlayacak en iyi arkadaşın olacak birisini bulmak gerçekten zor para bulunur bir şekilde halledilir ama sırf biriyle evlenmiş olmak için de evlenilmez seni anlamayan yanında eksik hissettiğin huzur bulamadığın birisiyle evlilik mümkün değil şimdikiler de direk mesleğini soruyorlar ne iş yapıyorsun ben bu işi yapıyorum bana uyumlu olacak kafalarımız birini aynı yoldan mı yürüyoruz iyi misin kötü müsün deli misin dana mısın diye Soran yok işin mesleğin var mı bana uyuyor mu? Evetse sorun yok o yüzden bu düzende evlenmek zor ve anlamsız doğru kişi çıkmadıkça

1
    0 Yorumla
  • Fesli
    Fesli Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Sadece diyemeyiz ama büyük oranda.

Bu kadar çekim hissettiğimiz bir varlıkla evlenmiyorsak muhtemelen imkansızlıktandır.

Fakat evlilikten çok boşanmak külfetli. Boşanma oranlarının bu kadar yükseldiği bir zamanda bu ihtimali akıldan çıkararak bir evlilik yapmak imkansız. Boşanmada herkes malvarlığı oranında mesul oluyor. Bu durumda Acun Ilıcalı olsan bir durup düşünür, belki geri adım atarsın çünkü boşandığın takdirde ödeyeceğin meblağ dudak uçuklatır cinsten olur. Açıkçası ben Acun'un Şeyma ile evlendiği için içten içe pişmanlık duyduğunu düşünüyorum. Doğrusunu bilemem elbette.

1
    0 Yorumla
  • DorothyFoster
    DorothyFoster Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Evlilikten kaçmiyorlar ki. Keşke kacsalar da hiç evlilik olmasa hiç çocuk doğuran olmasa topyekün kökü kurusa dünyanın. Bir erkek bir kadından "parasızlık" bahanesi adı altında evlenmekten kaçıyorsa kesinlikle olay para değildir. Kadına söz geciremeyecegini anlamıştır yol yakınken ona saha çok itaat edebilecek başka adayları arama gider. Erkek kuzenim evi yok arabası yok kazandığı bütün parayı napiyor hiç bilmiyoruz bu yaza düğünü var yani... Eğer gerçekten kaçmak isterse bir erkek hiç ilişki işlerine girmez ya da baştan niyetini söyler "ben evlenmek istemiyorum" diye.

1
    0 Yorumla
  • ZorundamıyımEfsane
    ZorundamıyımEfsane Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Hayır parasızlıktan ziyade sorumluluk almak. Bazı erkekler özellikle çok rahat yaşamaya alıştıkları için sorumluluk altına girmeye korkuyorlar. Aile olmak herkesin harcı değil. İsteğin ortama da bağlı biraz yani. Nasıl bir yerde yetiştiysen evliliğin ve evlilik düşüncen de ona göre şekilleniyor. Mesela evde huzursuz olan çocuklar büyüdüğünde evlenmek istemiyor genelde. Evdeki mutluluğu görenler huzuru görenler bir an önce evlenmek isteyenler. Ben evlenmek istedim çünkü evliliği o zaman güzel görüyordum. Şimdi de sorumluluktan ziyade rahatlıktan dolayı evlenmek istemezdim. Evlenince bütün her şeyini kaybediyorsun çünkü hayatı 2 3 4 5 kişi yaşamak zorunda kalıyorsun.

1
    0 Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    1 yıl

Sorumluluk almak istemekten kaçtıklarını düşünüyorum. Kendileri de pekala her evlilik yapanın dünyanın kimsenin önüne serilmediğinin farkında. Parasızlığı devamlı dert eden erkek ya konforuna düşkün ya da paragöz insanları gözlemlerime göre hayatına çekiyor.

1
    0 Yorumla
  • Doğalsever
    Doğalsever Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Erkeklerin çoğunluğu tek bir kadına bağlı kalmak istemedikleri için erkenden evlenmiyorlar. "Halbuki bir kadın olsun her şeyim o olsun" düşüncesini destekliyorum. Ne yazık ki böyle düşünen pek erkek kalmadı. Hepsi kadınlarla gönül eğlendirip onları kirletiyor

1
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

🤌

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kadın maddiyat bekler ama daha dünya kadar şey bekler... İlgi hediyeler farklı hisler vs ister ki hepsi maddiyat istese de bunu yapıcak enerji ister... Kadınlar kara deliktir aslında her şeyi ister... O yüzden maddiyatın olması evliliğe yetmez... Kendini seven ve mazoşist olmayan bir erkek günümüzde evliliğe çok yaklaşmıyor ya da kendine zarar vermiyicek birini bulursa yapıyor. Ayrıca evlilik erkek ihtiyaçlarına da hizmet etmiyor artık. Evlilik demek düzenli bir cinsel ilişki demek kesinlikle değil... Ya da evlerin bir şeylerin düzene girmesi demek kesinlikle değil... Erkekleri çekmesi gereken hiç bir şey yok evlilikte aslında.

1
    0 Yorumla
  • Askozade
    Askozade Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    1 yıl

Parasızlık büyük etken ama tek sebep değil. Sorumluluktan kaçan, özgürlüğünü kaybetmek istemeyen, geçmişten travma taşıyan da çok. Evlilik bazılarına ağır geliyor.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Tek sorun para olsaydı bu ülkede nüfus patlaması olurdu. Bizde her şey sorun olduğu halde 85 milyonuz. Tek sorunumuzun para olduğunu her şeyin çözüldüğünü düşününce kediler gibi sokakta bağıra çağıra ürerdik 😂🤣🤣

Bi an çatıdaki bağıra çağıra çiftleşen kediler gözümün önüne geldi. 😅😂🤣🤣

1
    3 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

87 🙄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Oha gerçekten 87 milyon mu?
      Bak soruyu duyanlar hemen 2 milyon türemiş bile 😅😂🤣🤣

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

😂 sorun asla para değil dkfjs

Yorumla
  • вeyeғendi
    вeyeғendi Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 36
    1 yıl

Değildir bence ya bir çok neden vardır mesela evlenmeyi düşünmüyordurlar 😅

1
    3 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Aman sanki düşünme kabiliyeti var da erkeklerde

Yorumla
    • вeyeғendi
      вeyeғendi
      1 yıl

Doğrudur kardeş aynen haklısın m@lız biz 🙄

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Tövbe est jdfjs

Yorumla
  • küçüksoğan
    küçüksoğan Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Kadını Erkeği yok onun nikah dairesine gidiyosun çerez parasına evleniyosun para işin bahanesi yuva kurman için devlet gereken kredi desteğini veriyor zaten bu kadar basit

https://www.youtube.com/embed/At6CuPL1VdI
    1
    0 Yorumla
  • Maritimo
    Maritimo Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Tabiki o da etkin olabilir ama, sevgililik adu altında yaşanan olaylar daha iyi geliyor.

Normal şartlarda sevgili demek birbirlerini evlilik adına tanıma isteğiyken sevgili olunca operasyon cinselliği daha yakın hissettiriyor, sonrasında malum. Attın taklayı kaptın köfteyi bay bayy

1
    0 Yorumla
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Rahat bir hayat yaşamak varken neden evlensinler ki. Evlen cocuk yap ve bütün hayatın kilitlenip kalsın. İsteyen istediğini söylesin.

BEKARLIK GERÇEKTEN SULTANLIK

Ama gerçekten iyi bir kadın çıkarsa neden evlenmeyelim. Unutmadan en büyük sebeplerden birisi PARA tabii ki.

1
    0 Yorumla
  • Abssor
    Abssor Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Kadınların vurdumduymazlığı, sorumsuzluğu özellikle sorumluluk bilinci olmaması. Tırnağı kırılsa ağlayanlar geceleri ağrıyla bağırarak uyuyanlara hayat dersi vermeye çalışıyor özellikle maddi talepleri bitmiyor.

1
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Bence abartıyorsunuz

Yorumla
    • Abssor
      Abssor
      1 yıl

Abartılarımızı yaşanılanlarla karıştırmasak keşke bazen böyle olmazdı kadınların bitmek bilmeyen daha seçenekleri ve kendini geliştirmemesi ucuz algı olarak sürekli makyaj düşüncesi artık sen adını koy ülkede doğum oranı bile düştü kadınların beklentilerini, maddi manevi karşılayamamaktan iki yuva kuracak ekonomi evet yok ama kadın artık elini taşın altına sokmuyor.

Yorumla
  • psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 94%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Evlilikten korkmadığım için evlenemiyorum heralde :D Benim gibi monogami bir erkek de evlenemiyorsa bu işin ucunda kader kısmet işleri varmış cidden :D Kime niyetlendiysek olmadı niahahaha. Onun harici bağlanmakmış aileni bir arada mutlu tutmakmış tam bana göre işler. PArasızlıktan korkmam da eşe ve sevdiklere yetememe endişesi her daim olacak. Ali koç dğeil ki babamız anasını satiyim :D

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Sadece parasızlık değil,

Secdiceğinin Ailesi

Sevdiceğin etki altında kalıyor mu? Yoksa birey olarak mı davranıyor?

Abuk subuk istekleri var mı?

Ben bu yuzden ayrıldım...

1
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Napsın? Ailesini silip atsın mı, tee allam

Yorumla
  • lenii
    lenii Takip Et
    Master Yaş: 38
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı.

sandığım kadar tanımış olacak mıyım acaba , ya hiç bir şey yolunda gitmezse çok farklı düşünceleri varsa , şu ekonomi ortamında hem kendi hayatımı sürdürüp bir de nafaka vermeyi kaldırabilir miyim

aslında her şey birbiriyle zincirleme bağlantılı

1
    0 Yorumla
  • Kerimkaratekin
    Kerimkaratekin Takip Et
    Bilge Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.

Parasızlık trip alınganlık hele bir dul bayanı istemeye gitmiştim tanışalı bir iki hafta olmuştu karimmis sevgilimmis gibi trip atıyordu azarliyordu neye uğradığımi şaşırdım bir gel diyor gelme diyor dengemi bozdu iki günde iyi ki olmadi

1
    0 Yorumla
  • ----_Akrep-_
    ----_Akrep-_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Ne parasizligi düzgün kadın olmadığı için kaçıyor..

1
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Önce erkekler bozuldu

Yorumla
    • ----_Akrep-_
      ----_Akrep-_
      1 yıl

Önce kimin bozulduğu belli de neyse

Yorumla
  • kentdarkbluee
    kentdarkbluee Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Ne alakası var gerçek sevgi istiyoruz lay lay lom peşinde değiliz

1
    30 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Gerçek sevgi olunca evlenecek misiniz 😂

Yorumla
    • kentdarkbluee
      kentdarkbluee
      1 yıl

Tabiki de napcam turşusunu mu kurcam😅

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Neyin 🙄 sevgili turşusu mu oluyor o

Yorumla
    • kentdarkbluee
      kentdarkbluee
      1 yıl

Yok yani bulmuşken neden evlenmeyim😅

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Biz de onu soruyoruz ya işte 😒

Yorumla
    • kentdarkbluee
      kentdarkbluee
      1 yıl

Bende onu diyorum ya işte 🙂

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

😕 anlaşamamak bu olsa gerek

Yorumla
    • kentdarkbluee
      kentdarkbluee
      1 yıl

Evet şiddetli geçimsizlik zor 😅

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Seni mahkemeye vereceğim 😕

Yorumla
    • kentdarkbluee
      kentdarkbluee
      1 yıl

Ama yazık değil mi bana 😀

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Yok değil 😅

Yorumla
    • kentdarkbluee
      kentdarkbluee
      1 yıl

Ya müebbet ceza verirlerse naparım ben oralarda😅

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Geçimsizlik kötü bir şey 😏 bol bol düşünürsün orada djdj

Yorumla
    • kentdarkbluee
      kentdarkbluee
      1 yıl

Ben niye geçimsizlik ya halbuki evde TV izliyordum😅

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Öyle dedin şiddetli dedin geçimsizlik dedin 😒

Yorumla
    • kentdarkbluee
      kentdarkbluee
      1 yıl

Ah şakaydı😅

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Her şakanın altında ciddi bir gerçek yatarmış 😏

Yorumla
    • kentdarkbluee
      kentdarkbluee
      1 yıl

Haklısın tüh olsun napalım kader işte. 😅

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Derdini hakim bey amcaya anlatırsın hıh

Yorumla
    • kentdarkbluee
      kentdarkbluee
      1 yıl

Tamam ozaman avukat tutayım bari 😅

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Bir tane olmasın jddj

Yorumla
    • kentdarkbluee
      kentdarkbluee
      1 yıl

Abarttt😅

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Daha ne kadar abartılır bilemedim kdjd

Yorumla
    • kentdarkbluee
      kentdarkbluee
      1 yıl

Baya abarttın ama 😀

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Aman bu daha ne ki 😒

Yorumla
    • kentdarkbluee
      kentdarkbluee
      1 yıl

Ohoo yandık desene 😀

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Yananı görür Allah dkfjs

Yorumla
    • kentdarkbluee
      kentdarkbluee
      1 yıl

Görür inşallah 😅

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Amin amin shdjs

Yorumla
    • kentdarkbluee
      kentdarkbluee
      1 yıl

🙂

Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Özgürlüğümüz gidiyor, maddi kaygılar, hayat kaygıları falan işte

1
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Karşı tarafın da gidiyor

Yorumla
    • Carvel
      Carvel
      1 yıl

Aynen, bilmiyorum ya 2 taraftanda bir şeyler gidiyor işte

Yorumla
  • tenedos u
    tenedos Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 93%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.

sorumluluktan kaçmak parasızlık değildir o totosu yememekten olio

1
    8 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Olioo diyorsun djdj

Yorumla
    • tenedos u
      tenedos
      1 yıl

oluyor mu deseydin emekli edebiyat öğretmeni

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Oluyor yazacaktın tabii ki. 😅

Yorumla
    • tenedos u
      tenedos
      1 yıl

yazmayacaaaam görürsün tüm sorularına ilkokul terk türkçesi cevap vereyimde anksiyeten tavan yapsın

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Anksiyetem yok ki ama sen yine de dene djfj

Yorumla
    • tenedos u
      tenedos
      1 yıl

oluşur artık asdfasd deneyem

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Deneyeyim 🤨

Yorumla
    • tenedos u
      tenedos
      1 yıl

kıhkıhkıh

Yorumla
  • İciDisi1Yakisikli
    İciDisi1Yakisikli Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Temel sebep o günümüzde, bitmek bilmeyen masraflarda işin içine girince korkup, kaçmak daha kolay. Ciddi ilişkiyi yaşayacak kişi de önemli. Güven, sadakat, sevgi bunları sunması zaten ayrı bir boyut.

1
    0 Yorumla
  • YecücMecüc
    YecücMecüc Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Yoo kaçmıyoruz, uyumlu, anlaşabildiğimiz, iyi , dürüst, yuvanın anlamı, değerini bilen, para para diye tuttur, paraya değilde insanlığa değer veren aday varsa hiç kaçırmam.

1
    0 Yorumla
  • Fenerligenc3434
    Fenerligenc3434 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Hayır, o biraz doğru kişiyi bulamamaktan kaynaklı
    Hiç Kimse yıllarını yanlış insan ile ziyan etmek istemez işte bu yüzden günümüzde çoğu insan evliliğe sıcak bakmıyor …

1
    0 Yorumla
  • TheGirlTakingRedPill
    TheGirlTakingRedPill Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.

Para konusunda belli bir sınır var. Eğer o sınırın altındalarsa parasızlık yüzünden kaçarlar. Ama o sınırın çok üstüne çıkmışlarsa bu sefer de paraları olduğu için kaçarlar.

1
    0 Yorumla
  • x-CiciKız-x
    x-CiciKız-x Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Olabilir ekonomik koşullar zorluyor olabilir. ama destek olan kadınlar da var. Bence bahane olması daha kuvvetli. İsteyen adam havada, karada alır.. 😄

1
    0 Yorumla
  • NihtTwwish
    NihtTwwish Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 53%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.

Artık erkekler evlenmeden kadınlardan istediğini elde edebiliyoruz niya hayatına birini alıp kendi sorumluluğunu artırsın bu gözle bakılıyor malesefki toplum yapımız bozuldu

1
    0 Yorumla
  • Psikolojisigidik
    Psikolojisigidik Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Hayır dışarıda bir sürü kadın var onlarla rahat ilişkiler kurulması, sorumluluktan kaçmak, bir kadına ait olmak birçok erkek için bunlar çok zor şeyler.

1
    0 Yorumla
  • İyiinsanlarhalavar
    İyiinsanlarhalavar Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 77%
    1 yıl

Kadınsızlık bazıları tek kişiyle olma fikrini kabul edemiyor. Elindeki oyuncakları alınmış çocuk ruh haline bürünenler olabiliyor.

1
    0 Yorumla
  • Metin2786
    Metin2786 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 90%
    1 yıl

Erkekler ayran gönüllü dur genellikle dürüst mu kimse değil boşuna kandırmayalım kimseyi 😅😅😅

1
    0 Yorumla
  • Uzaktaki_Anılar
    Uzaktaki_Anılar Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Eskilerde evlenen yardım eder yardımcı olurlardı şimdi biri evlenmeye kalaksa soymak için herşeyi deniyorlar..

1
    0 Yorumla
  • DedektifMinnie u
    DedektifMinnie Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Aynı zaman da korkaklık. Pek çok kadını da kaçırmak istemiyorlar. Evlenirken boşanmayı da düşünüyorlar, nafaka mevzusu.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Asla değil evlenmek sorumluluk hayat boyunca işe gitmek piyasa yapamamak erkekler yani ne beklersin 😂

1
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Ama düğün çok pahalı sjdja

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Kadınlar sadakatsiz, merhametsiz ve insaniyetsiz. Ondan...

1
    14 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Erkekler çok sadakatli yaww

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kadınlar çapkın playboylara bayılıyor sadıklara sümsük diyor. ondandır.

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Kim uyduruyor bunları?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bütün çapkınların üçer dörder beşer sevgilisi varken bütün sadık erkeklerin yalnız olması gerçeği...

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

herkes dengiyle, yani sadık kadınlar da yalnız demek ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yok kadın sadakatinden değil hem 1.90 boy hem lüks araba hem bol servet hem kaslı vücut istediği için doyumsuzluğundan yalnızdır.

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Ya bırak, bu kafadaki erkekler hep yalnız 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kadınlar eserleriyle gurur duysunlar...

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

yahu valla bu eserlerde benim parmağım yok shshdsj

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bu alfalıkla mı? Tamam tamam inandım.

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Saydıkların alfa kadınına yakışmayacak şeyler zaten hele ki doyumsuzluk 😏

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sitede efendi erkek düşmanı olmayan ender hanımefendilerdensiniz o nedenle aradığınız kaslı uzun boylu zengin tecrübeli havalı statülü çevreli aşiretli gösterişli beyle size mutlu sağlıklı ve uzun ömürler dilerim.

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Yoo gayet düşmanım :D evet aşiret paketimi bekliyorum shdhs

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

👋😇👏

Yorumla
  • ElSoloLobo07
    ElSoloLobo07 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Evlenilecek kız sayısının azlığından kaynaklı. Takılmaya takılıyorlar ama konu evlenmeye gelince eğer başkasının eli değdiyse istemiyorlar.

1
    0 Yorumla
  • Ladyattraction
    Ladyattraction Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Su zamanda para bence ama sorumluluk korkusu da etkili olabilir bir de özgürlükleri yok okuyor onların deyimiyle

1
    0 Yorumla
  • BLUE1982
    BLUE1982 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Para ile ilgili bir sıkıntım yok. Sadece geçmiş dönemlerde yaşadıklarımdan dolayı tövbe ettim.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

erkekler parasızken evlenmek ister para olunca da evlenmek istemezler

1
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Tespit gibi tespit djjd

Yorumla
    • Sivaslıbarış
      Sivaslıbarış
      1 yıl

Param olunca daha çok evlenmek isterim

Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

İnsanlar ev (erkek ya da kadın) lenmek istemeyebilir

Bu gayet doğal 🤷

1
    0 Yorumla
  • Salihydnxyz
    Salihydnxyz Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 83%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Bence en fazla sebep ondan, bekarljk sultanlıktir ya

1
    0 Yorumla
  • Usersena
    Usersena Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

Karakter meselesi ya ama genelde tek bir kadına ait olmak kadına ilgi vermek zor geliyor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kızım hafta sonu bir kaçamak yapıp evlenmek istiyorsun 7-8bin gidiyor. 1 haftada kazandığın sabahtan akşama kadar zor yetiyor abartırsan yetmiyor. Lüks biseyde yok. Sonra bir mekana gidiyorsun 2 kadeh viski meze alıyorsun 5-6 bin para gidiyor.

Türkiye’de yaşasam bende evlenmem böyle hayat mı geçer?

1
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Bence cinselliğe kolay ulaşabilmelerinden dolayı büyük bir olasılıkta

1
    0 Yorumla
  • Yolgezer72
    Yolgezer72 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Neden evlenelim?

Ne gereği var?

Yalnızlık iyidir!

1
    0 Yorumla
  • Milanista22
    Milanista22 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Evlilikten kactigimiz yok da gogusleyecek kiz yok bunu

1
    0 Yorumla
  • YavuzSelimBey
    YavuzSelimBey Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı.

Eh bu gün bir düğünün maliyetini 1,5 milyon olarak görürsek haksız mıyız?

1
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı.

Boşanma ihtimali olduğunu düşünen herkes kaçar çünkü şimdiki sevdaluklar kakara kikiri

1
    0 Yorumla
  • unknowBuğra
    unknowBuğra Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Kısıtlanma artıyor anlaşmazlık olursa nafaka vs uraşmak zorunda bunlar yük

1
    0 Yorumla
  • Başak6419
    Başak6419 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl

Tabiki oda etken ama daha çok sorumluluk tan kaçıyorlar bence

1
    0 Yorumla
  • CanerDoğan1
    CanerDoğan1 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 95%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

aşk olsun para bir sekılde gelir aşkı buldugumda acele davranmak lazım evlenirim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Para değil tam olarak Parası olanda kaçıyor emin olabilirsiniz. Kadınların maddiyatçı olması ve Hukuksal açıdan adaletsizlikten sömürülmekten kaçmak için yapıyorlar ayrıca bunu

1
    0 Yorumla
  • Lililinda
    Lililinda Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Birçok sebebi var onemli sebeplerden biri de sorumluluk duygusundan kaçmaları

1
    0 Yorumla
  • beyzaondr350
    beyzaondr350 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Hayır sanmıyorum sorumluluk almamak özgür olmaması korkuyorlar yani

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkeklerin evlilikten kaçmasının sebebi sadece parasızlık mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler parayı bulunca neden ciddi ilişki ve evlilikten kaçıyor? 18 cevap verildi
Erkekler evlenmiyor maddi durum yüzünden mi? 17 cevap verildi
Erkeklerin evlilikten kaçması neden bir sorun olsun? 5 cevap verildi
Erkekler neden evlilikten kaçıyor? 297 cevap verildi
Erkekler neden evlilikten kaçıyor? 54 cevap verildi
Erkekler neden evlilikten kaçıyor? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Tek emoji ile nasıl hissettiğinizi söyleyeyim mi?
  • 1.4 Fire Motor Fiat Egea için yeterli motor mu sizce?
  • D Segment Arabalar da 1.6 Atmosferik motor yeterli mi sizce ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'de görünmez bir kast sistemi mi var, saygı karaktere mi sosyal statüye mi göre belirleniyor?
  • Sevmekten usanır mısın?
  • Dizanteri oldunuz mu?
  • Sevgi mi, ilgi mi?
  • Dünya Kupası'ndaki ikili averaj sistemi sizce adaletsiz bir uygulama mı?
  • Neymar geri döndü! Ne düşünüyorsunuz?
  • Kim kiminle ne zaman nerede ne yapıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨