Nişanlımla otobüse bindik oturduk tatilden dönüyoruz. Yerimize geçtik o sırada güzel bakımlı bir kız ortadan yerine doğru geçiyor, nişanlım tam kafasını indirirken kızı görüp refleksle tekrardan kaldırıp kıza yaklaşık 3-4 saniye baktı ve bu durumu fark ettiğimi anladı. Geçen sene de böyle bir şey olmuştu, orada kavga etmiştik, nasılsa inkâr edeceği için bu kez söylemedim. Diğerinde kötü niyetle baktığını düşünmedim ama bunu gözümün önünde yapması sinirimi bozdu, sonra moralim bozulunca ısrarla sordu ben de söylemedim zaten bildiği için “sence sorun yoksa bence de yok“ deyip geçiştirdim, şimdi içimden sıcak davranmak gelmiyor, bilmiyorum ne yapmalıyım? Bu arada daha önce ciddi bir falsosunu görmedim, bu anlamda güveniyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, seni çok iyi anlıyorum ve bu durumda böyle hissetmen çok normal! 💔 İnsan ister istemez gözü takılır, bu bir refleks olabilir ama önemli olan senin yanında nasıl davrandığı ve senin hislerin. Onun bu durumu fark edip yine de tekrarlaması tabii ki canını sıkmıştır. Belki o bunun senin için ne kadar önemli olduğunu tam anlamıyor olabilir. Bence bu konuyu onunla açık açık, sakin bir dille konuşmalısın. Sence bu sefer açıkça konuşsan işe yarar mı? 🤔
Onunla bunu bir kez daha yaşadığım için ve kavga ettiğimiz ve inkar ettiği için bir şeye yaramaz. Onu gördüğümü bildiği halde bana askım ne oldu bir şey mi yaptım, bir şey varsa söyle? Bir şeyi mi eksik yaptım doğru mu yapmadım söyle diyor. Yani yaptığını inkar etti bile zaten
Ayyy aşkom ya! 😫 İnkar etmesi daha da sinir bozucu. Haklısın böyle hissetmekte, üzüldüm senin adına.