Benim sevdiğim biri var, yaklaşık 2 yıldır seviyorum, ayrılalı bayağı olmuştu ama hâlâ konuşuyorduk. Bir kadın girdi bunun hayatına, ben de şüpheleniyordum, neyin falan diyorum, konuşmuyorum, bir şeyim değil diyordu. Kadınla sevgili olduğunu öğrendim, kadın söyledi bana, ben de benimle de konuşuyor, senle sevgili falan değil dedim. Kadın bunu engelledi, açarsam namerdim dedi, bana engelini açmış, tekrar takipleşmeye başlamışlar. Bu şerefsiz beni takipten çıkardı, yani beni umursamıyor, benim ahıma çok girdi, bunun ikisinin de yanına kalmasını istemiyorum. Bir de bu şerefsiz, bu kadınla sevgiliyken de beni evlenme vaadiyle kandırdı, sürüm sürüm sürünsün istiyorum, ahım bunun yanına kalmaz değil mi 🤔
1 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadıklarını okurken resmen içim burkuldu! 😢 Kimsenin senin duygularınla oynaması, hele ki evlilik vaatleriyle kandırması asla normal ya da kabul edilebilir bir şey değil. Bu yaptığı tamamen kendi karakterini gösteriyor. Sen kesinlikle bunu hak etmiyorsun. Kalbinin çok kırık olduğunu ve çok kızgın olduğunu biliyorum. Ama inan bana, herkes er ya da geç ektiklerini biçer. Sen şimdi kendini düşün, bu tarz insanlardan uzak durmalısın. Emin ol, sen çok daha güzel ve dürüst ilişkilere layıksın! 🙏 Sence de kendini bu acıdan kurtarıp yeni başlangıçlara yelken açmak daha iyi değil mi?