Yani Bi erkek düşünün Bi kızla beraber ama o kızla beraberken eski sevgilisini gördüğü her yerde eski sevgilisine sürekli bakıyor kızla sevgiliyken eski sevgilisiyle konuşmak istiyor eski sevgilisi bunu kabül etmeyincede birlikte olduğu kızla evleniyor sizce bu kişi evlenince aldatırmı bu arada şuanda birlikte olduğu kızla mutlu gibi duruyor isimlerinin bal harflerini flan wp durumuna yazmış
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Erkekler doğaları geregi çok eslidir Lee ve hepsi değil ama ezici çoğunluğu aç cinselige yani 250 gram için yapmayacaklarinsey yok
Aslında burda eski sevgili Bn oluyorum biz sevgiliyken bni o kızla aldattı ayrıldım aradan 1 sene geçti o kızla hala sevgiliydi ama bni her gördüğü yerde bana bakıyordu sonra annemi aradı kaç kere barışmak için kabül etmedim en sonunda o kızla evlendi ama eski sevgilim uzaktan akrabam oluyor bayramda belki onu görme ihtimalim var evlendiğinden beri hiç görmedim sence onu görsem yine aynı hareketlerini yaparımı bana karşı yoksa evli olduğu için kendine çeki düzen vermişmidir bide acaba ailem gitsede ben gitmesemmi gidersem karşılaşırız onunla tabi onun karısıda yanında olacak
Burda sorununun cevabı sensin sen bişey hisediyormusun hisetmiyormusun yoksa sadece merak mı meraksa çok merak etme bence bu sende başka duygulara sebep olabilir ama kendine guvenmiyorsan gitme bence
Karısı bizim eskiden yaşadıklarımızı öğrenmiş bni kıskanıyor
Ben artık ona karşı bişey hissetmiyorum
Hisetmiyorsan kendinden eminsen git bitmiş bir aşkın küllerini savur havaya ozaman 😀
Karısını kıskandır diyosun yani 😂 bu arada eski sevgilim beni 1 yıldır görmedi bu süre içinde 25 kilo verdim ama o dangalak bni üzüntüden çökmüş olarak biliyor yeni halimi görse acayip şaşırır
Bence sen intikam almak istiyorsun onu lisman etmek istiyorsun karısına gelincede o senin hem cinsin yaşamak istemediğin biseyi ona yasatma
Yokya o kimde ondan intikam alıcam umrumda değil gerçekten Bn intikamı değil umursamamayı tercih ederim zaten oraya gitsem onun yüzüne bile bakmam
Ama burada insanların ne düşündüğünü merak ediyorsun bence içinde bişey yoksa git yüzleş burda birazda içini rahatlatmak istiyirsun
Bide şu soru var aklımda ben şimdi gitmesem beni hala unutamadı karımla beni yan yana görmeye dayanamadığım için gelmedi diye düşünür
Düşünür ben buna benzer bir olay yaşadım düğününe giyim uzaktan akrabam konuşamadım dilim tutuldu aslında sevmiyirum yani bitmişti ama çok tuaf oldum bence üstüne git yaşın genç bunlar ilerdeki hayatında baya tecrübe oluyor
Yani ben korkak ezik biri olarak gözükmek istemiyorum git yüzleş diyorsun yani ama gidersem bile hiö muhattap olmam sadece aynı ortamda bulunuruz okadar
Yani normalde olması gereken bu git ne kaçırdığını da görsün!
Peki o kız nolacak 😂 biliyomusun o kıza hiç acımıyorum çünkü beni aldattığı kızdı o
Zaten senin olduğun ortamda seni gördüğünde istediğin bütün duyguları yaşayacak merak etme
Yaşarmı diyosun 😂 Peki sence ben nasıl davranmalıyım
Yani dünyadaki en zor duygu bence görmemektir bir insana vereceğin en büyük ceza onu görmemektir görmezden gel az konuş dinliyor ama cevap vermiyor modunda ol
Tamam saol yorumların için ama onu sevdiğimi falan sanıp şımarmasını istemiyorum
Yani görmezden gelirsen bir erkek için zordur. Ama kadınlar duygusaldır genelde kiyamiyorlar
Dediklerini yapıcam
👍ok
Aldatır şimdi yanındakine sahip çıkamıyorsa evlenince de sahip çıkamaz gözü dışarda olur
kız neden onunla evleniyor ki o zaman saçma belli yani
Evlendiği kızın bunlardan haberi yokki
nasıl haberi yok wp durumuna isminin baş harfilerini yazmış artık adam
Elendiği kızla baş harflerini yazdı ama evlendiği kızla 1 yıllık sevgiliyken onu aldatmaya kalktı
bence o adam dan en yakın zamanda ayrılsın böyle biriyle durulmaz o kıza yazık keşke daha iyi tanıysay dı başda
Aslında burda eski sevgili Bn oluyorum biz sevgiliyken bni o kızla aldattı ayrıldım aradan 1 sene geçti o kızla hala sevgiliydi ama bni her gördüğü yerde bana bakıyordu sonra annemi aradı kaç kere barışmak için kabül etmedim en sonunda o kızla evlendi ama eski sevgilim uzaktan akrabam oluyor bayramda belki onu görme ihtimalim var evlendiğinden beri hiç görmedim sence onu görsem yine aynı hareketlerini yaparımı bana karşı yoksa evli olduğu için kendine çeki düzen vermişmidir bide acaba ailem gitsede ben gitmesemmi gidersem karşılaşırız onunla tabi onun karısıda yanında olacak
bence uzak dur ondan o kıza yaptığı sana da yapar ayrılsa bile hem o seni gerçekten sevse niye evlensin ki onunla çok saçma değil mi acelesi neydi barışa bilirdiniz
Evet. Huylu huyundan vazgeçmez
Yok evinde oturup dantel örer.
10 katını yapar hemde
7 sinde neyse 70 inde de o dur insan. Aldatır
Bu nasıl soru tabiki aldatır
%100
Kesin
eve ekmek getirmez o tipler
Aldatir
ALDATIR!
Aldatır
Aldatır
Aldatır