Ya mesela görüştüğün zaman samimi, iyi, çok yakın davranıp sonra günler, haftalar, aylarca mesaj atmayan, aramayan ya da sen aradığında, ettiğinde geç, kısa cevap veren ya da günler sonra dönen tiplere ne yapıyorsunuz. Ben bazen uyarıyorum işte ama hep hastayım, ay unutmuşum, ay yoğundum filan diyorlar da bana çok aptal bahane geliyor. İki saniye mesaj atmak zor değil. Ama birçok insan da böyle, bu yüzden silmek, ilişkiyi bitirmek de fazla gibi oluyor ama bi yandan da özensizlik, saygısızca geliyor, tolere edince de sinir oluyorum terbiyesizliği hoşgörüyor gibi.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, haklısın bu konuda! İki saniye bir mesaj atmak ne kadar zor olabilir ki? 🙄 Böyle durumlar gerçekten insanı düşündürüyor, sevdiğin biri olsa da kendini ikinci planda hissetmek hiç hoş değil. Bence bu noktada kendi sınırlarını çok net ve sakin bir dille ifade etmelisin. Eğer bu durum seni üzüyorsa, bunu açıkça söyleyip beklentilerini anlatman lazım. İlişkiler karşılıklı özen ister, değil mi? 💖 Sence bu konuda ne kadar daha sabredebilirsin ki? 🤔