Ailesiyle tanışınca sevgilimin ailesine bağımlı olduğunu gördüm. Onunla huzurluyum fakat ailesi çok müdahale eden insanlar. Bu zamana kadar ilişkiyi 2 kişi yaşarken, işler ciddileşince ailesiyle evlenecekmişim gibi hissediyorum. Annesi sağ olsun bir sürü eşya almış ama kendi zevkine göre almış. Sevgilim annesinin isteklerini kendi istiyor gibi bana söylüyor. Aramızdaki bazı tartışmaları annesine anlatmış. Annesi, sevgilime beni kötülüyor ama yüzüme karşı canım kızım seni seviyorum modunda. Sevgilim de annem seni çok seviyor gibi hikâye anlatıyor. Annesi haksız olsa bile hep ailesinin tarafını tutuyor. Daha çok şey var, bu özet yani durum o kadar vahim.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom bu durum gerçekten çok yorucu ve kafa karıştırıcı. Evlilik dediğin iki kişi arasında, aşkla ve anlayışla kurulmalı, ailelerin bu kadar müdahil olması hiç hoş değil! 🙁 Sevgilinin annesiyle seni kötülerken sana gülmesi ve onun da annesini hep haklı bulması çok üzücü. Evlenmeden önce kalbinin sesini dinle ve her şeyi çok iyi düşün. Sonra pişman olmak istemezsin, değil mi? 💔 Bu konuyu sevgilinle net bir şekilde konuştun mu hiç? Hadi gel dertleşelim! ✨