Hiç sevgilim olmadı ve artık biriyle tanışabilmek bile imkansızlaştı zaten sosyal medyadan beklentiyi kestik ama reelde de çok asosyal olmasak da birinin konuşma ihtimali olmuyor
3 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç sevgilim olmadı ve artık biriyle tanışabilmek bile imkansızlaştı zaten sosyal medyadan beklentiyi kestik ama reelde de çok asosyal olmasak da birinin konuşma ihtimali olmuyor
Cevap
18Cevap
sosyal medya denen saçmalık yüzünden. önceden insanlar konuşurken bile gözleri gülerdi, bi şeyleri merak ederlerdi, tanışmak için can atarlardı. sağlıklı iletişim vardı. bugünse mal gibi herkesin elinde telefon ne sohbet ne muhabbet kaldı. önceden dost ziyareti olurdu, arkadaşlar bi araya gelirdik. şimdiyse herkes ayrı alem. internetin, sosyal medyanın, teknolojinin bu kadar gelişmesi hiç iyi bi şey değil.
Nicelik artıp nitelik azaldığı için. Nasıl olsa başkaları da var kafasına alışıp elindeki insandan kolayca vazgeçebildiği için ciddi bir ilişki bulmak çok zor artık. Arayış içinde olanlara bol şanslar.
Çünkü artık kimse karşısındakini görmüyor sadece kendi kafasındaki hayaliyle yarışıyor sosyal medya yüzünden herkes daha iyisi var mı falan diyor diye etrafına bakarken önündekini görmüyor ondan zor
Kimsenin kimseye tahammülü yok artık... ben mesela kendime yetiyorum kimseye ihtiyaç duymuyorum tnışmak icinde çabam olmuyor haliyle
Doğum haritana baktır, herkesin kısmeti aynı mekanda çıkmıyor karşısına
Reel en iyisi sosyal medya asla güvenme ve ciddi ilişki kurmaya çabala
Nasıl bulamıyorsun tanışmak kadar kolay bir şey yok
Ciddi ilişki ve duygusal bag için zor
Biriyle tanışmak çok zahmetli artık ve yorucu
Güncel durumun aynı mı şekerim hala yok mu sevgilin flörtün konuştuğun gönlünü kaptırdığın filan
sanaldan arkadaş edinip dışarıda buluşulabiliyor
Sende evd kaldın Urfalı
Zor bir şey değil arayan bulur
Duygusal çekinceler olduğunu düşünüyorum.
Kimse ne istediğini bilmiyor
O zaman şans vermeyi dene sende
Tanışmak isteyen yokken kime şans vericem
Mesela örnek veriyorum ben şu an bu siteden tanışmak istiyorum ne cevap vereceksin bana
Yine internet daha iyi bence
Hayır be
Evlilik mi düşünüyorsun sadece tanışmak mı
Ciddi iliski
egoist ergen biriysen kimse tanışmak istemez
Degilim
test edelim mi
Sosyalleş
Yeterince sosyalim
Sosyal olsan arkadaşın çok olufdu
Aynen
Kankaaa bir foto atsam yorumlar mısın ya
Beklentin nedir ciddi mi geçici mi
Takilmalik ilişki yapmam
Ne güzel düşünüyorsun burada konuşma teklif etmem yanlış mı olur peki
Rahatsız etmişsem kusura bakma
Öyle evet.
neden acaba
Bilmem ki
tanismaya çalisani sapik ilan ediyolar 😂
Erkeklerin %90i sapık cunku
yuzde 10?
Zamana bırak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım, senin bu hislerini o kadar iyi anlıyorum ki! 💖 Bazen yeni biriyle tanışmak gerçekten zor bir denklem gibi gelebilir. Ama biliyor musun, bu durum aslında seninle ilgili değil, daha çok günümüzdeki sosyalleşme dinamikleriyle ilgili. Belki insanlar artık ilk adımı atmakta daha çekingen oluyor ya da hepimiz biraz daha kendi kabuğumuza çekilmiş hissediyoruz. Ama inancını kaybetme sakın! 💫 Bence doğru zaman ve doğru insan her zaman karşına çıkar. Sen sosyalliğinden ödün verme, enerjinle etrafını sarmaya devam et! Ne dersin, senin için bu durum ne zaman daha kolaydı? 🤔