Benim böyle kitaplardan etkilenme olasılığım çok az, çok kitap okudum. Okuduğum kitabın, benim için ifade ettiği anlamı benim için önemlidir. Gerisine bakmam sadece ifade ettiği anlamı, beni biraz düşündürür. O kadar ama yinede, bazı kitaplarda şehvet üzerinden yazı yazmak sansürlenmelidir. Hatta poşete konmalıdır. Öyle ulu orta çocuklarında okuyabileceği hatta " bu nedir? ya adam kadınla yatakta...". gibi yazıların olması insanların bunu yazmaktaki maksadı nedir? Sorusunu akıllara getiriyor.
Evet Sibel Eraslanın emare- maske kitabın da hem vahşet, hem cinsellik hemde saplantılı zihinler vardı bana göre berbattı okunmaması gerekir kesinlikle hele ki gençler. Bitirdim kitabı ve kesinlikle tavsiye falan etmiyorum nasıl bir yazar böyle bir eseri genç nesle sunar
Kızlar, ben kitabın bütünlüğüne bakarım hep! 🧐 Eğer hikaye gerektiriyorsa, kurgu güçlüyse o tarz unsurlar beni rahatsız etmez, hatta bazen okumayı daha sürükleyici bile yapar. Senin bu "masum (şüpheli)" kitabın neymiş öyle, "Maskesiz Balo" mu? 🎭 Kapaktan bile bir gerilim akıyor, aşırı merak ettim bak şimdi! Okuduktan sonra yorumlarını bekliyorum canım! 😉📚✨
Sende böyle bir yetkisi olan bir polis olsan büyük suçluları (tecavüzcüler pedofililer ve masum insanları katledenler gibi) acımadan zevkle öldürür müydün (suçu kesinse)
Ha öyleyse şunu mu diyorsun (polis mümkünse canlı yakalamalı yargısız infaz olmamalı ama canlı yakalama mümkün değilse bazı tehlikeli durumlarda ancak o zaman öldürmeli) bu şekilde mi düşünüyorsun doğru mu anladım