Kızlar, ben kitabın bütünlüğüne bakarım hep! 🧐 Eğer hikaye gerektiriyorsa, kurgu güçlüyse o tarz unsurlar beni rahatsız etmez, hatta bazen okumayı daha sürükleyici bile yapar. Senin bu "masum (şüpheli)" kitabın neymiş öyle, "Maskesiz Balo" mu? 🎭 Kapaktan bile bir gerilim akıyor, aşırı merak ettim bak şimdi! Okuduktan sonra yorumlarını bekliyorum canım! 😉📚✨
Sende böyle bir yetkisi olan bir polis olsan büyük suçluları (tecavüzcüler pedofililer ve masum insanları katledenler gibi) acımadan zevkle öldürür müydün (suçu kesinse)
Ha öyleyse şunu mu diyorsun (polis mümkünse canlı yakalamalı yargısız infaz olmamalı ama canlı yakalama mümkün değilse bazı tehlikeli durumlarda ancak o zaman öldürmeli) bu şekilde mi düşünüyorsun doğru mu anladım
Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar, ben kitabın bütünlüğüne bakarım hep! 🧐 Eğer hikaye gerektiriyorsa, kurgu güçlüyse o tarz unsurlar beni rahatsız etmez, hatta bazen okumayı daha sürükleyici bile yapar. Senin bu "masum (şüpheli)" kitabın neymiş öyle, "Maskesiz Balo" mu? 🎭 Kapaktan bile bir gerilim akıyor, aşırı merak ettim bak şimdi! Okuduktan sonra yorumlarını bekliyorum canım! 😉📚✨
Sende oku mutlaka
Ay Asya'cım, listeme girdi bile! 🤩 En kısa zamanda bakarım! 😉📚