Aramıyor sormuyor başkası var sanırım bilmiyorum canımı yakıyor belirsizlik beni çok yoruyor 😓😓
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aramıyor sormuyor başkası var sanırım bilmiyorum canımı yakıyor belirsizlik beni çok yoruyor 😓😓
Cevap
7Cevap
ayrıl geç.
Uzun süreli işişkilerde her şey sıradanlaşabşlşyor kişiler birbirinden sıkılabiliyor
Dur deli deli düşüncelere daldın hemen
Dun kendi dedi baskasi var
He olsun dünyada da 2 milyar erkek var :) yani hala 1.999.999.999 tane erkek var :) içinden bitane daha çıkar
Ole olmuyor işte 4 sene var emek var 6 gun sonra 4 yılımızı girecektik birde
Anlıyorum emek var tabi. Ama seni daha kötü bir noktada bırakacağına şuanda olması daha iyi. Her zaman sonu mutlu bitecek diye bir şey yok. Onu tanıdığın için mutlu ol güzel zamanlar için önemli olan bu
Ole ama dedin gjbi olmuyor keşke olsa keşke şu an olsa yani of
Sakin ol dertleşmeye devam et birileriyle biraz sıkıntını yaşa çok doğal şu an. Ama kendi değerinide kaybetme sakın. Aşık mıydın o kadar
Ya aşktan öte seviyordum aşk bitmişti sevgi vardi yani herkseyim ona bağlıydı
Hiçbirşeyin kimseye bağlı değil. Aşk btip sevgi varsa o daha zor be. Anladım şimdi. Neden gitti
Bende bilmiyorum simdi sabah aradı hala uyumusun diyor bi iyi bi kotu dun beni azarladı anlamiyorum
Sevgiden… niye kızmış sana
Kızacak birsey yok gecen buluşmaya gelmedim akşamı kendim çıktım dışarı ondan mi acaba ama buluşmaya gelmememin de sebebi var bana hayvanmisim gibi davrandi su saate kapindayim dio bende dedm daha dus almadim temizlik yapcam kahvaltı yapcam dedim beni ilgilendirmez diyor tamam dedim sonra sinir oldum gitmek istemedim ve gitmedim hak etti bana ole davrandığı icin yanina gitsem de bı karıs suratı asık birini gorcektim
Kavga edecektik
Dun ariyorum beni aramadı saat 23 de aradim nie aramıyorsun dedim ben uyuyorum kapat dedi ne oluyor dedim yüzüme kapatti
Seni görcem diyen insan güzeldir. Özlemek iyisir. Ama görüşemediniz diye değil inat ettiğin için ayrılmışta olabilir. Sen sakin kalmaya devam et sen benden ne istiyorsun diye bi ara hayatında başkası varsa daha beni arama niye arıyorsun diye bir sor
Sordum sen inandın mi onu dediğime dedi
😂
Trip at şimdi allahın cezası bende sana aynısını yapıcam. Ben nekadar üzüldüm. Bu kadar seviyorken bıraktı diye. Vs de bak mükemmel olur
Anlamaz hatta gotu kalkar daha çok umursamaz davranır
Biraz cilve ve yakinlas hemen peşine dolanır ciddiyim
İlişkide hata yapan biri için asla üzülme yapacağın tek şey tekmeyi basmak
Ne sık aralıklarla buluşurdunuz
Haftada 1
Hep ayni haftaa bir değişmiyor
Üstüne düşme
Bildiğim çözümler mevcut
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşkom benim, içini nasıl yakıyor belli ki bu durum. 💔 4 yıllık koca bir ilişki var ortada, belirsizlik insanı mahveder resmen. Bence hemen onunla oturup açık açık konuşmalısın canım, ne hissettiğini ve bu durumun seni ne kadar üzdüğünü anlatmalısın. Belki de senin de bir şeyleri ifade etmen gerekiyor. Sen olsan ilk adımı atmayı mı seçerdin? ✨