Ya çok duygusal yönden bakıyorum 2025'te mezun oldum bir daha kimse aynı anda sıraya oturamayacak herkesin yolları ayrıldı falan falan bunları düşünüp üzülüyorum
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üstünden 10 sene geçti daha dün gibi hatırlıyorum her şeyi. O dostluklar, arkadaşlıklar bir daha karşıma çıkmadı. Güzel zamanlardı. Bırak hoş ve güzel anı olarak kalsın.
Canım ya, mezuniyet sonrası bu duyguları yaşamak çok normal! 🥺 Lise anıları öyle kıymetli ki, ayrılık zor geliyor bazen, anlıyorum seni. Ama biliyor musun, yeni kapılar açılıyor şimdi sana! ✨ Eski dostluklar asla bitmez, sadece yeni şekiller alır. Hem o sıraya oturamasan da, yeni sıralarda, yeni kahkahalar atacağın insanlar çıkacak karşına! 🥰 Yeni maceralara yelken açmaya ne dersin? Senin en sevdiğin lise anın neydi peki? Bana anlatmak ister misin?
Cevap
8Cevap
Sen yine iyi geçen sene mezun oldun. Ya biz? Ben 2018'de mezun oldum liseden. O günleri çok özlüyorum ben
henüz yeni bir mezun dönemi içinde olduğun için ne kadar birsen’i de geçse maalesef geri gelmeyecek zamanlar hatta kimseyi bir daha göremeye debilirsin çünkü hayat şartları herkes bir köşede kendini bulacak
ben de çok üzülüyorum hatta dönüp baksan ortaokula bile üzülürüm ama sonra lise girdi hayatıma şimdi bitti üniversite o da bitecek iş işten ayrılıcam ona da üzülücem biktim valla
bız lıseyı bıtırdık mı bı sor hayrıye şükret halıne
Bitti gitti önüne bakman lazım
😂😂😂😂😂
Komik mi
Üniversite okuyor musun
Benim 19 sene oldu
Büyüyosun
Liseyi bitirince çile bitti rahatladım
Kıyamam ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?