Lisede yasadigim olaylar peşimi bırakmıyor bunlardan nasıl kurtulurum?

Arkadaslar ben lise hayatim boyunca hep zorbaliga ugramis biriyim Şu an 19 yasindayim 14 yasindan beri zorbalik gordum ve bu zorbaligin sebebi benim sessiz kimsenin kalbini kirmak istemeyen bir kiz olmamdi boyle oldukca daha cok ustume geldiler okul degistirme sansim olmadı ve yıllarca yasadigim bu durum bende depresyon ve anksiyete bozukluğuna yol acti bu hastaliklari yasamayan bilmez heleki depresyon cok derin bir kuyu kullanmadigim ilac gitmedigim doktor kalmadi ise yaramiyor gecmisim travma dolu oldugu icin son care olarak stimülasyon ve terapi uygulanacak cunku iyilesemiyorum sirf siniftakilerin bana yaptigi alay etme dıslama dalga gecme kucumseme arkamdan konusma iftira atma gibi seyler yuzunden oldu ve ben de gecenlerde siniftan birkac kisiye yazdim icimi doktum sizin yuzunuzden bu haldeyim zamaninda bunlari yaptiniz hakkimi helal etmiyorum vs dedim ve biraz da sert ciktim agzimdan bir kac tane hakaret niteligini tasiyan soz cikti biliyorum yanlis ama ben onlar yuzunden gencligimin en guzel yillari cöpe gitmisti zor bir hastalikla hemen gitmis polise sikayet etmisler sonra her ne olduysa sikayetlerini geri cektiler ve Her b*kla dalga gecebilen ergenler olduklari icin hemen benim yazimi Instagram storye koymuslar biri tiktok hesabında ilk karakol maceram diye paylasmis rezil oldum gibi hissediyorum nolur fikir verin sanki onlarca kisi yasadigim durumu bilecek hene benimle dalga gececekler ve hayatimin ilerleyen donemlerinde yine karsima cikcaklar diye korkuyorum ve benim ortaokulda derslerim cok iyiydi birincilikle okulu bitirmistim ancak sirf bunlar yuzunden hastalandim ders calisamamz hale geldim ailende bu duruma cok uzuluyorbsizce bu gecmisten nasil kurtulurum 😔😔😏?

Lisede yasadigim olaylar peşimi bırakmıyor bunlardan nasıl kurtulurum?