Lisede Hep dışlanmak ezilmek hayatının mahvolması çalınması?

Lise hayatıma kötü bir anadolu lisesinde başladım kötü den kastım eğitimi ama sınıfdaki herkesi severdim onlarda beni erkekler bna saygı gösterir korurdu kızlarda severdi kendimi orda küçük prenses gibi hissederdim hocalarım efendiliğimi başarımı takdir ederdi iyi bir ortalama yapıp daha iyi bir okula geçiş yaptım işte bnim cehennemim burda başlıyor sınıfım 24 kişilikti 13 erkek 11 kız sessiz bir insandım ama o yıl daha iyi giyiniyordum ve sınıftaki erkekler bana baya bakıyorlardı ben bu durumdan rahatsızdım çünkü sınıf arkadaşa ilgi duymak gibi birşey yaşamadım bizim lisede hep karşı sınıftakilerle çıkılırdı sessiz sakin olduğum için kızlar tarafından dışlandım hep istenmeyen unutulan kız oldum hep kullanılan oldum beni hep kantine gönderirlerdi birşeyler almam için sınav zamanı başıma üşüşürlerdi sınıfta şaçma sapan hareketleri olan bir çocuk bna aşıktı sürekli bna laf sokardı bnde bağırdım sınıftakiler gülerdi daha sonra o çocuk okulu değiştirdi ve sonra bu sınıftaki erkekler başladı sürekli bnle dalga geçerlerdi sınıfta bildiğim halde soru cevaplayamazdım çünkü konuştuğum zaman bnle dalga geçerlerdi hocalarım bile bnle dalga geçti hatta biri yüzüme bakarak ben sessiz insanları sevmem onlar niye yaşıyorlar ki bu dünyada yer kaplıyorlar dedi hayatım boyunca gurur duyduğum özelliklerimden nefret ettim kaç kere intihar ermeyi denedim oda yetmezmiş gibi sınıftaki erkekler tarafından taciz edildim geçmişimi unutamıyorum ne yapmalıyım?
Lisede Hep dışlanmak ezilmek hayatının mahvolması çalınması?