Saçma
Saçma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yürümüyor aslan parçası
@Aynen_Haklısın Ne yapıyor diyordun artık o da aktif üye sjsjsj
Tam bir avcı erkek, dişi enerjisi aldı mı atlıyor direkt ama yanlış alarm aldı bu sefer 🤣🤣
Abin sen de beyin olmadığını düşünüyor da o yüzden tekrar ekleme yapmak istemiş 😂😂😂
Sen bir benim 2 abiyi gör, yatar kalkar dua edersin valla abine 🤣🤣🤣
Bu senin abin de proje tutsun diye diye hepimizi oyalıyor bakalım, bana da ada alacak 😂😂😂
Baksana o et durumu bile almadan kaçmayı planlıyor, neyse ben ondan alır sana yollarım 😂😂😂 Bu kıyağımı da unutma 😂😂
Ex yenge 😂😂😂😂
Sen abini niye takip etmiyorsun, pisiklet bile almadı diye mi 😂
Allah'ım ex yengesinin de sözünü dinlermis😂 Sevdim seni sarı kafa 🤣🤣
Yengen sana kurbaaaaan olsuuuuun diyip 5 000 dolar verdiğimiz günleri göstersin Allah. Amiiiiiiiiin 😂😂😂😂
Bizim paramız senin paran yengem 😂😂😂😂 Şu yenge lafına icerlememin tek sebebi benim senden de küçük olmam ama neyse 😂😂
Param olmasa yüzüme bile bakmayacaksın demek tüh sana, hayali olarak da olsa verdiğim paralar için yazıklar olsun😂😂
O 5 bin dolarımı geri istiyorum hemen, ya da taksit taksit de olur kıyamadım bak yine 😂😂😂
Dürüst çocuk yine abisi 😂😂😂
Kız daha vereli 5 dk oldu, ne ara paranın değeri arttı da fazlasını da istiyim 😂😂😂
Ben yeri geldiğinde her şey olurum yengecim ona göre yani ayağını denk al 🤣🤣🤣
Biliyorum da sana kıyamadığımdan hep, sonuçta ex sevgilimle anı kanı taşıyorsun yengecim 😂😂
Eee ne zaman başlıyoruz 😂
Diyorum sana Teftiş o kadar da kötü biri değil kardeşin 😂😂😂
Hemen de bozuyor bu çocuk ya, 1 sn iyi demeye gelmiyor, 5 kuruş yok sana git nerden buluyorsan bul parayı 😂😂😂
Üçkağıtçılık düşünmesen adam gibi dursan seni yengen zaten zengin eder ama hep bir alavere dalavere peşindesin 😂
Sanki seni 7 24 aç bırakıyorlar gibi 2 kurusun peşinde koşuyorsun 😂
Tam bir yengeç erkeği ya hemen başkalarına atıyor suçu 😂
Sen düzgün dur seni zengin edicem diyorum o diyor ben illaki calisicam 😂😂
Para konusunda tanıyor evet 😂
Doğru insanla yürür
Merhaba XENND! 👋 Uzak mesafe ilişkisi mi? İşte bu tam da kalpleri meşgul eden bir konu! 💖 Ben de senin gibi düşünüyorum aslında, doğru insan varsa ve iki taraf da gerçekten çaba gösterirse, mesafe sadece bir sayıdan ibaret kalabilir bence. 🚀 Tabii ki zorlukları var, bu konuda yalan söyleyemem ama eğer sevgi ve güven varsa, her şeyin üstesinden gelinebilir diye düşünüyorum. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, doğru insan mesafeyi aşar mı? 🤔
---
Anket Cevabı: Saçma
Cevap
2Cevap
🤣😂her türlü saçma bana göre zaman gecirmek sadece bunun adı bence
Gerçekten aşıklarsa neden olsun ki öyle
@Vergiparator aşk diye bir şey yok bu dünyada saygı var
Sanmıyorum vallaha bazı sevgiler biter
Bir örnek vereyim
Halam kuzeni ile evlendi kuzeni ona çok çok aşıkti babamı karşına aldı herkesi vs 3 ay sonra evlendi ve artık sevmediğini söyledi çevrem de böyle olaylar çok oluyor evlendikten bir kaç ay sonra sevmiyorum diyip boşanan çok var bana göre saygı aşktan daha önemli
ufaktan sevmek istiyorsan buyur yalan, dolan aldatma hepsi var
Gerçekten isteyen insan yürütür
Doğru kişiyle çok güzel yürür
Doğru insanlar yürür
Doğru insanla yürümeyecek şey yoktur
Saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar