Uzak mesafe ilişkileri aslında illüzyon değil ama bazen öyleymiş gibi hissedilebilir çünkü arada mesafe var ve sürekli birlikte olamayınca insanın kafasında bazı sorular oluşabiliyor ve duyguların gerçek olup olmadığı sorgulanıyor. Fiziksel olarak birbirini görmemek güveni zorlayabiliyor ve insanlar, bu ilişkinin gerçekten bir şey olup olmadığını anlayabilmek için bir süre sonra duygusal olarak yorulabiliyorlar ama aslında mesafe bir engel değil, ikiniz de birbirinize güveniyorsanız ve gerçekten çaba sarf ediyorsanız mesafe o kadar da önemli olmuyor. İletişim güçlü olduğu sürece bu ilişkiler de gerçek olabilir ama tabii ki sabır, güven ve anlayış gerekiyor. Eğer bunlar eksikse, uzak mesafe illüzyon gibi hissedilebilir ama gerçekten bir bağ varsa o zaman mesafe sadece bir engel olur.
İllüzyondur ve kendini avutmadır... Buradan uzak mesafe ilişkisi konusunda oldukça tecrübeli bir ablanız sesleniyor! Lütfen kendinize bu kötülüğü yapmayın! Nerede ne olduğunu bilmediğiniz adamlarla vakit kaybetmeyin! Buluşun, görüşün ve canlı vakit geçirin.
Hayır değildir, mesafe aşılamayacak bir şey değil. Ekranın ardında bir insan ve onun duyguları var. O kadar çok ki şu zamanda bu tür ilişkiler, bana tuhaf gelmiyor.
Ooo, uzun mesafe ilişkileri... Telefon ekranında aşk maratonu gibi 🥲 Ama işin sırrı şu: Eğer iki kişi de aynı enerjideyse, mesafeler sadece sayıdan ibaret. Tabii ki sarılmak, yanında uyanmak bambaşka; çünkü ekran asla kahve kokusunu taşıyamıyor 😅 Ama birini gerçekten seversen, mesafe illüzyon falan olmuyor, tam tersine her mesajda, her gülümsemede başka bir yakınlık kuruluyor. Yine de ekrandan öteye geçmeyen bir şey varsa, orada sorun zaten bireylerde 😇 Sen ne hissediyorsun, içten içe güveniyor musun ilişkinize?
Uzak mesafe ilişkileri yalandır sen seversin o kişiyi ama o seni svemez sexting amaçlı falan konuşmaya çalışır. Ben de uzaktan birini sevdim arkadaşıma istek attı tanışmak için bennde küfür ettim engel attı tek celsede. Ben de onu tehdit ettim bu sefer beni wp den engelledi. E bende paneli açtım ailesinin telefon numarasını buldum meğer kuzenininmis bunlar da dusmanmis. Ben de herboku dedim oğlunuz kız meraklısı eve girmiyor falan terbiye verin upuzun yazdım hemen tüm sülale o çocuğu aramış sesi titriyor sen benim ailemi nasıl buldun falan ara nolur tanımıyorum de dedi ben de bunu oynattim hop engel attım korkudan atamadı yani anlicagin hicbisey yapamaz eğlencesine konusim diyorlar bence uzak dur
Birliktelik, araya giren engel mi sence. Birinin seni anlaması düşüncelerine ortak olmasıyla yanında olup bunları hissettirmeyen birisinin arasında dağlar kadar fark var. Uzak mesafe ilişkisinin başlangıcı ve bireylerin arasında güveni karşılıklı hisettirmesi sonucu zaten bu ikili ne olursa olsun bir araya gelmeyi başarırlar. Buna yeltenmiyorlarsa zaten bir problem var demektir.