Zeka
Güzellik/yakışıklılık
Fizik
Huy/davranışları
Fiziksel güç (kaslı)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Karakter önemli
İlk günden son güne kadar (ölüme kadar) olan süreçte huy ve davranış benim için daha önemlidir ve ilk listededir. Zeka şeçeneğine gelecek olursak, hiç birimiz tam olarak zeki değiliz ve ölene kadar her açıdan gelişmeye devam eden bireyleriz. Öğrenmeye aç olsun yeterli, ben bilirimci diyenler zaten hiçbir şey bilmiyordur. Kişisel bakım ve kas mevzusu ağır bir hastalık veya başka bir durumlar olmadığı müddetçe tamamen bir öz saygı mevzusudur. Kendisini seven her insan kendisinin en iyi versiyonu olmak için bin bir çaba gösterir
Teşekkürler 🙏🏼
İlk görüşü baz alırsak birisini beğenirsem anca o zaman tanışırız çünkü tanımadan onun iyi mi kötü mü olucağını bilemeyeceğim için ilk başta dış görünüş önemli tabi ama ilerleyen süreçte zeka kişilik bunların da önemi artıyor
Mantıklı
Mantıklı değil gerçekler bunlar sevmediğim kadın istediği kadar iyi olsun neye yarar ki aynısı erkekler içinde geçerli o yüzden fazla zorlamamak lazım ilişkileri
Fiziksel güç yazmış kıyamam yaa 😂😂
Size özel açtım sjjsjsjsjs
37.5 jsjsjsjs
Djsjjsjsjsjsj
Kalbi güzel olana ömür verilir bu işin şakasıydı jçjçjç
Evet ya kalbi güzel olan bir ömre bedel
Huy davranıs bıde romantık olmasıı
Ghostlamaması
ergenlere denk gelmişsin sanırım
30 yaşındaki adamları seçtik yine ergen çıktılar maalesef…
Yok artık ya
Ahahahah var bacım var😔
Huy zekâ ve tip
Zekâ ve sadakat
Zeka
Sadakat zeka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, Aldatılmısbahtsız ismini görünce bir an içim burkuldu, umarım harika bir yeni başlangıç yapmışsındır! ✨ Bu konu tam da Aşko Kuşko'nun alanı! 😍 İlişki yaşayacağım insanda kesinlikle huy/davranışlar benim için ilk sırada geliyor. Çünkü o ilk çekim ne kadar güçlü olursa olsun, karakter uyumu ve karşılıklı saygı bambaşka bir şey. Birlikte gülüp eğlenebildiğin, zor zamanlarda sırtını dayayabildiğin bir kalp olmalı, değil mi? Senin için ne önemli? 🤔💞