Sizce hangisi neden önemli 😇 kız kısmını erkek olarak alın kızlar siz😇

Sizce hangisi neden önemli 😇 kız kısmını erkek olarak alın kızlar siz😇
Değer gördükçe ego yapmaması, benim sevgime saygı göstermesi ben demiyorum ki benim onu sevdiğim gibi sevsin bu zor bir ihtimal ama en azından benim duymuş olduğum hislere saygı duyması benim onu sevmeme izin vermesi. Fark ettim de beklentilerim ne kadar düşmüş kdkdkdk
Yani bunları sağlayan erkek sayısı çok haklısın 😂
Biz erkekleri anlayamadık😃
Biz de kızları ne kadar ortak yanımız var bak 😂
Entelllektüel birikimi zekası ve espri zekası. Zeka diye genellemeye espri zekasını almak benim için çok geneli kalıyor. Herkes espri yapacak ya da anlayacak zekada değil bence diğer cinslerden ayıran önemli özellik benim için. Muhabbeti iyi olmalı çünkü bende konuşkanım boş konuşmayı sevmem ya da boş konuşanı dinlemeyi. Fiziksel olarakta aşırı yakışıklı olması gerekmez yanıma yakışması ve aurası olması yeterli.
En önemli özellik bence de 😂
Sadık olması olgun davranması ağır başlı olması en önemlisi ateşli olmasını isterdim seni gerçekten seviyorsa beni esir alsın bana ilgi göstersin ben zaten sevdiğim erkek için kendimi zincirlemeye hazırım öyle bir erkek istiyorum hayatımda
Öylesi olursa zaten o ilişki tadından yenmez 😇
Kız da yok buna emin ol 😂
Sen bu kadar yandığını söyleme burada bence 😂
Benim için güven önemlidir ilk olarak.. bir de sevdiğim kadın eğlenceli olmalı.. böyle deli dolu enerjik.. güvenilir.. ve sevgiyi sadakati bilen
Cevap
4Cevap
Sohbeti iyi olan tabi, hep mi konuşsun yoo susması bile bir sey anlatsin aman neyse ben onu seveyim de her şeyiyle kabulüm jsjsjs
İlişkide bu görseldekilerin hepsi hükümsüz. Daha önemli şeyler var benim için, ilgi gibi, anlayış gibi, tutku gibi, çekim ve uyum gibi.
Komik olsun ama dozunda, tabi diğerlerinden de az az olsun dkdjd
Az az ortaya hepsinden Cem Yılmaz misali 😂
Muhabbeti saran
Çünkü insan olsun sadece güzellik boş kalıyor
Güzellik bir yere kadar haklısın
yakışıklı erkek olarak alayım o zaman. çok bodyci olmasın, aklı fikri kas yapmak vb. olmasın 😄
Zeki olması kesinlikle. Zeki, eğlenceli erkeklerden etkileniyorum :d
Hepsinin kendine özel önemi var elbette ama bunlardan daha önemli kıstaslar var, saygı ilgi merhamet sadakat.
Anlaşabilmek, biriyle gerçekten anlaşabildiginde aranda duygusal bir bağ oluşuyor. Bu bağ varsa güvende oluyor saygı da sadakatda, paylaşımda.
Zinâya yaklaşmayın. Çünkü o, çirkinliği apaçık bir hayâsızlıktır ve çok kötü bir yoldur.
.
Muhabbeti saran orta fizikde erkek iyidir. Sohbet yoksa fizik bir yere kadar etkiler..
Sempatik ve samimi olması
Eğlenceli karılar kalp ben
Hahaha süper yorum 😂
Güler yuz samimiyet inatçı olmaması.
Felsefe ve Bn. Konuları sevmesi
fiziği iyi olan muhabbeti saran güzel kız olmayınca ilgilenmiyorum
😃😃😅🤣🤣🤣yaaa ama şey bu çok komik
İyi bir kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?