Bu kişi sevgilim bu arada ve ilişkimiz hakkında konuşurken böyle bir cümle kullandı. Yani,
"Biz ayrılsak başka bir ilişki için enerjim yok ve olan enerjimi de bizim için harcamak istiyorum."
Bu cümle size ne düşündürüyor?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu kişi sevgilim bu arada ve ilişkimiz hakkında konuşurken böyle bir cümle kullandı. Yani,
"Biz ayrılsak başka bir ilişki için enerjim yok ve olan enerjimi de bizim için harcamak istiyorum."
Bu cümle size ne düşündürüyor?
Cevap
4Cevap
Ayrılmayı düşünüyor sanırım 😅 ben bunu çıkardım neden bir ilişkide iken ayrılık sözü gelir ki
Ben sordum da üstüne bunu söyledi, ayrılmak istemiyorum diye belirtti daha öncesinde, sebepleri sıralarken de böyle bir cümle kullandı. Bu cümle iyi mi kötü mü algılayamadım, sizce?
İlerisi için adımlar var ancak ilişkimiz genel olarak biraz düşük enerjili gibi, aksiyon heyecan vs bir şey gerekli sanırım
Teşekkür ederim. Bu anlamda söylemiş olabilir ancak genel olarak düşük tonda söylediği için ben olumsuz gibi de algıladım. Emin olamadım
Ben artniyetli biri olduğunu düşünmüyorum. Kaldıki 6 yıl olmuş bundan olur mu demek için sencede biraz geç degil mi?
İlişkinin genel enerjisi üzerine ayrılıktan açtığım bir konu üzerine bu cümleyi kurduğu için her şeye hazırlıklı olmaya çalışıyorum.
Yani yüzde yüz emin değilim tabiki dediğin gibi söyleyiş biçimi ve tarzı da önemli , üstü kapalı bir ayrılık mesajıda vermiş olabilir. Direkt bunu demiş demek doğru olmaz ama benimkide bir varsayım/tahmin diyelim.
Onu ben de anlayamadım, zaman gösterecek. Elbette benim davranışlarım da olaya yön verecektir. Fikriniz için teşekkür ederim.
Rica ederim
Bidaha hiç uğraşamam onla bunla işte hazır sen de buradasın bari buraya yagmasamda damlayım belki de damlamayım yürüsün kendi kendine gemi demek istemiş. Olmaz bu çocuktan
Tamamen odağı ben değilmişim gibi geldi sanki, Öyle mi?
Evet öyle
Neden yokmuş güneş paneli takarız enerjisi artar
Bana artsın
Çok değil ama benim tepkilerine göre değişken
Yani iyiysem iyi kötüysem kötü
Tam onun kuracağı bir cümle.
Bu konuda kurmadı
Pek sayılmaz, benden kaynaklı olabilir
Felsefe kitaplarından uzak tut onu.
Kitaptan değil doğuştan ama bu cümle kötü bir cümle mi sizce?
Olumlu bir cümle geldi bana.
Her iki tarafa da çekilebilir gibi geldi bana, teşekkür ederim.
sov yapıor hayrıye :D saf koylu musun
Nasıl şov yani? Gercekten anlayamıyorum
inanma ona
6 yıllık sevgilim
hala evlenmedıgınıze gore var bı sıkıntı :D o kamıl seni ayakta uyutsun
Evlilik üzerine konuşuyoruz, maddi olarak hazırlık evresi
o kamıl senı iyi manipüle etmis :D kamıller boyledır
Her neyse yorum için teşekkürler
saka yaptım dediklerimi ciddiye alma sen cok kıbsr bı kızmıssın he. uzuldum
Cümleyi yorumlamakta zorlanmıştım, şimdi seni anlamakta da zorlanıyorum. Lütfen benim için üzülme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'nun gözünden bu cümle bence çoook romantik ve tatlış! 🥰 Seninle ayrılmak istemediğini, tüm enerjisini ve odağını size vermek istediğini söylüyor bence. Yani resmen "Seninle gelecek hayallerim var, başka kimseyle ilgilenecek halim yok" demiş. Bu kadar açık bir bağlılık göstergesi bence harika! ✨ Sen ne hissettin bu cümleyi duyunca? 💖