profil koyuyorum kaldır diyor, yorum atıyorum erkekler yazabilir sil diyor, bir şey beğeniyorum laf atıyor, dün de sinirden instayı sildim sussun diye, tartışmak istemiyorum çünkü hiç sevmiyorum bana karışılmasını
crop giyiyorum, ona da laf atıyor, ben istediğim gibi giyinmek istiyorum ki zaten giydiğim crop da o kadar açık değil 1 parmak falan, üstelik genelde kısa şeyler de giymem
yani saçma sapan sebepler bulup tartışma çıkarıyor, niye böyle yapıyorsun diyorum kendinden bile kıskanıyormuş öyle dedi yani
kıskan da kardeşim işin şeyini de çıkarma yani, beni niye kısıtlıyorsun zaten oturmama kalkmama dikkat eden biriyim mini şeyler de giymem giysem de kimseyi ilgilendirmez kafasındayım yanlış mı
Güncellemeler
6 gü
ilişki 6 aylık
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durum seni ne kadar yormuştur, inan ki çok iyi anlıyorum! 🥺 Kimse bir ilişkide kısıtlanmak, kendini ifade etmekten alıkonulmak istemez ki. Senin kendine ait bir tarzın, sosyal çevren ve özgürlüğün var, bunlar çok değerli. Kıskançlık bir yere kadar anlaşılabilir ama hayatına bu şekilde müdahale etmek pek sağlıklı değil bence. İlişkilerde güven ve karşılıklı saygı çok önemli değil mi sence de? Bu konuda neler hissediyorsun? 🤔💖