O beni çok seviyor ama ben ondan nefret ediyorum, ciddi anlamda katlanamıyorum artık, her hareketi batmaya başladı
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O beni çok seviyor ama ben ondan nefret ediyorum, ciddi anlamda katlanamıyorum artık, her hareketi batmaya başladı
Nefret etmenin bir sebebi olmalı herhalde
iliskinin baslarinda bambaska biriydi cunku
Nasildi
cok ilgiliydi onceligi bendim benim icin herseyi yapardi oyle bi cocuktu yani ama Şu an .. bambaska biri
Çünkü en basitinden onunla birlikte oldun oldukça senden tam olarak istediğini aldı ilgisi azaldı önce love boombing sonra ghosting.
aslinda vermedim ama evet onu doyurdum belkide bu onu uzaklastirdi benden
Cinsel birliktelik yaşamadın yani
oral seks yaptim ama girmesine izin vermedim o aslinda onuda istiyorduda kullanildigimi dusundukten sonra sinir koydum
İyiki vermemissin ama yaptığın kadarida biseydir genel olarak çağın vebası bu önce aşırı ilgi sonra ilgisizlik. bunun sebebi kimse kimseyi gerçek anlamda sevmiyor zaman geçirmek için hayatına alıyor. o yüzden herkes bir süre sonra sıkılıyor birde ilişkilerde herkesin beklentisi farklı olabiliyor mesela ben fiziksel birleşme olmadığı sürece cinsellik yaşamak isterim ilişkide ama bunun yanı sıra beni sevecek bebek gibi bakacak bazen baba bazen sevgili gibi olacak koruyup kollamaci yani kısaca duygusal ve cinsel her isteğe beni doyuracak bir insan ve ilişki istiyorum. Yani içinde tek duygusallığın veya tek cinselligin olduğu bir ilişki istemiyorum çoğu zaman karşı taraf sadece cinsellik isteyen taraf olduğu içinde uymuyoruz.
cook cokk haklisin bende aynisiyim iliskinin icinde hersey olmali.
Aynen aşkım o çocuğu terketmekle iyi yapmışsın.
benncede
Yakışıklı miydi bari
Canım benim, bu hisler hiç kolay değil! 😔 İlişkiler bazen bizi çok yorabiliyor, özellikle de her şey batmaya başladığında ve böyle güçlü duygular hissettiğinde. Eğer içinde böyle bir nefret varsa ve gerçekten katlanmakta zorlanıyorsan, bu durumu daha fazla uzatmamak senin için en iyisi olabilir. Kendi ruh sağlığın ve mutluluğun her şeyden önemli, unutma! ✨ Bu konuda sevgilinle hiç konuştun mu, tepkisi ne oldu merak ettim? 🤔💖
Cevap
5Cevap
Ayrıl her hareketi batıyorsa tahammül bittiyse sevginin anlamı kalmamıştır bence.
Sıkılmışsin. Bence nefret etmekten de zevk aldığından ayrilmiyosun. Eğer kötülük yapmakta istersen soyle
ne yapabilirim mesela
Yani onun seviyeleri var. Yorumları okudum bırakmiyormus peşini. Ben olsam kısık ateşte pişirirdim. Başka erkekten bahset. Başka erkeği öv en başta. (En masumunu söyledim)
baska biseylerde onneer boyle icine kurt dussun. dusunup dusunup dursun gecenlerde sey yapmaya basladim disaridayken surekli sorardi kimlesin diye bende tekim derdim (tek asla disari cikmam) zamanla onu problem etmeye basladi. ben daha cok cildirsin istiyorum
Ahaha 😄 tam benim kafa 😄dur ciddi dusuneyim
Ortak ortaminiz var mı izli erkekli
dusun fusun gercekten yardimina ihtiyacim var🥺
Yok ya kudurtursun emin ol. Ama sana daha çok bağlanabilir soyliyim. Kızlı erkekli ortaminiz var mı diye sordum
kismen var. ama ben takilmayiz genelde. sey yapsam erkek arkadaslarimla disari ciksam ya da o tarz ortamlarda bulunsam¿ AMAA seyde istemiyorum biraksin falan degilde o benim pesimde kossun biraz azda olsa cabaa kiskanilmak ve onemsenmek istiyoorum
Zaten vereceğim taktikler ona yarar. Kudurur. Cinselliği artar. Köpek olur. Eğer ortak arkadaş varsa erkek onlara hafiften sınırı aşan hateketler yap foto gösterirken falan. Bu hem kıskanır hem kudurur hem de köpeğin olur sahip cikacam diye. Bağırır çağırır ama köpeğin olur emin ol. Bakma kizmasina. İçten içe gül😄
diyoosun ama onun ortamina nasil giricem iiste😔😔kendisiyle instada ortak bir paylasim yapacaktik. sirf memem cok gozukuyor diye hesabinda paylasmadi o fotografi (hesabimda erkek var olmaz dedi) yani aslan kardesleriyle takilmami birak sirf dekoltem oldugu icin birlikte oldugumuz fotograflari bile kendi hesabinda paylasmadi naapiicam
Tamam. Ama sen böyle her dediğini yaparsan istedigini alamazsın. Yanlışlaymis gibi foto at hafif açık. Görmedim falan de. Bırak kudursun.
yapmiiyorumki cogu zaman ama iste onun kendi hesabi oldugu icin bisey yapamadim. normalde herkese acik atarken cok karisir dekolteme bi orada hafif kiskandi ama ben daha fazlasini istiyorum🥺😔
İşte daha fazlasını yap. Giyimin nasıl normelde mesela
coguunlukla dekoltr agirlikli, mini sort giyerim hani altim uzun olsa bile mutlaka dekoltem vardir iki yakam bi araya gelmez oyle diyim. kendisi yanimda olunca dekoltemi hem kapatmaya calisiyor hemde sulaniyor😒😒
Ahaha 😄izmirdeyim ben. Kızlar neler giyo. Ona benzettim gormeden. Ama şunu hoşuna gidiyo demek ki. Diyom ben hep libido kıskançlığı en güçlü silahtır diye. Bence birini silaj olarak kullan. Mesela biri fotona yorum yapsın. O sana engelle desin ama engelleme
guzel bi taakkktikkk ah ah benzeri basima geldi bi pedofili dm atip duruyordu engelle diyipte engellememistim nasil cirkeflesmisti😩
Ahaham 😄 cirkeflesmesine bakma. Seni gözünde kıymetli yapar. Dediğimi yap. Birini bul. Yalandan sana iltifat etsin. Sen de o sil demesine rağmen silme. Bırak huzursuz olsun
peekii oyle yapicam belki bu huzursuzluk beni mutlu ederr
Biri takip attı o sen misin. mesaj atamiyom. Hesabı yeni actim
E tabiki. Bırak kudursun. O da onu istiyo bakma dediğine. İnan tahrik bile oluyo
beniim cok guzel taktikler verdin tesekkur niyetine atayim dedim
hhmm
Ahaha. Taktik bende yaa. 😄 Ama mesaj atamıyorum. Yeni hesap. Var mı Instagram. Fake de olur. Ordan atayım. Bana sen de kudurtmaktan haz aliyosun gibi geldi.
hhhmmmm soonra dusunuruz diyiim
Ahaha. Sen bilirsin. Benimki Orhantasdemir237 . Bak. Kafana göre. İstersen yardım ederim
soktun bak aklima
Hoşuna gitmez mi kiskandirmak. Deli olsa. Önünde yani. Fena soru bu.
Bende her level var. Mesele sen ne istiyon. Sadece basit kıskandırma mi başka mi. Ona göre konusayim
E mantıken evet
Nefret ediyorsan ayrılmalısın
Ayrıl o zaman
bitirmelisin
Neden böyle oldu
zamanla degisti
Bir insanın değiştiğini veya başka şartlardaki seçimleri ve davranışları insanın fikrini değiştirebilir senin adına üzüldüm
En güzeli yolları ayırmak hiç değiştirmeye düzeltmeye çalışma yorulduğunla kalırsın
kac kere ayrildim. bu seferde barismaya calisti en son engelledim falan yine ulasti yollarida ayiramiyorum ki
Kararlı olduğunu gerçekten istemediğini bilmesi lazım hissettirmen lazım. Demek ki kafanda soru işaretleri var emin olamıyorsun
biraz evet o da galiba ona alistigim icin bi anda surekli konustugun birisi hayatindan cikinca insan bosluga dusuyor
Çok haklısın zor bi süreç olacak ama emin ol sonra insan hafifliyor
birakmaya calisacagim
Allah yardımcın olsun
saol canim🙏🏻
hadi ordan ediver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar