Çirkin erkekler bile dış görünüşe bakıyor, herkes en güzelini istiyor. Ben evlenmek istiyorum ama bulamıyorum, 29 oldum hâlâ evdeyim.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
Emin ol sende birisinin en güzeli olacaksın ve doğru insan sadece seni görecek. Evet herkes herkesten daha güzel ama emin ol kimsenin o kadar talibi yok elbette bir erkeğin güzellik algısına uyuyorsundur kendine bu kadar kaba olma
Çirkin erkek istesin zengin olsa bile bakanı olmadığı için üzüleni duydum ki Allah korusun ilerde eşinle anlasamadin birde dul laftasi yememek için boşanmaya cesaret edemeyeceksin bu ara evde kalmak dul kadın laftasi yemekten bir tık daha jhi
herkes kendinde olmayanı arar çirkinler güzelini istiyor ama dış görünüşü iyi biri aksine buna takılmaz yani ben öyleyim mesela iyi olmasına rağmen tipim kilo dışında pek bir kriterim yok aslında
Ben evleneli 1 yoldu şu an 29 yaşımdayım eşimden önce tanıştığım erkekler hep beni üzdü umudum yokken eşimle tanıştım her şeyin bir vakti zamanı var dua edip hayırlısını bekle
Mümkün mü canım senin gibi kaç tane erkek var evlenmek isteyen
Ne güzeller var dışardan ama içi hep çirkin nasibin vardır bir yerde elbet
Benden güzeli diye bşeşy olur mu ya hahaha
Herkesin beğeneni farklı olur
Güzel olmayan kızlar bana selam bile vermesin aga...
Gizli üye olarak yorum yapıyorsun ve büyük ihtimal kendini heryerde gizliyorsun kalabalık ortamlardan kaçıyorsun. Sonrada erkekler gelsin beni bulsun istiyorsun. Herkesin bir kısmeti vardır bazen kısmet senin ayağına gelmez sende gitmelisin
Valla hiç alakası yok 10/3 kızların yanında bile uzun boylu adamlar bu ülkede nasıl istediğiniz erkeği bulamıyorsunuz çok garip
Çirkin erkekler bile dış görünüşe bakıyor demenden belli zaten evlenememen. İnsanları dış görünüşle hareket ediyorsan evlenmemelisin bu tür kadınlar ileriki yaşlarda aldatıyor olmaları.
Ben mi bakıyorum diş görünüse siz tapiyorsunuz güzel kadınlara
Çirkin erkekler bile dış görünüşe bakıyor demenden belli oluyor. Bakmıyorsanız nasıl çirkin olduğunu anladınız Ve ayrıca her erkek dış görünüşe bakmaz benim için ruhu önemli beni nasıl sevdiği önemli çirkin ya da güzel diye bir kavram yok bende
Çirkin diye bir şey yok zengin var zengin diye adamlar rahat kıskanma lan
Evet ben de hep 9 ya da 10larla yaşıyorum hayatı. Çok ihtiyaç halindeyse 8. Ruhlar aleminde yaşamıyoruz maalesef önemli oluyor görüntü.
Her şey güzellik değildir önemli olan anlaşabilmektir
mesele tipten ibaret olsa ohoo
Valla herkes güzelliğe bakıyor
Güzellik çirkinlik değil mesele özgüven
Yav he he öyledir
Ben de 30 bilmiyorum ne olacak böyle
dışarı çık avmlerde gez güleç yüzünle
Evlenince başın göğe ermiyor boş ver
Kör Malin kör alıcısı olur merak etmeyin
Bulalım bitane memur sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, anlıyorum seni. Ama aşk sadece dış görünüşe takılıp kalmaz ki! Gerçek güzellik ve uyum kalpten gelir, biliyor musun? 🥰 Sen de kesinlikle harika birisin ve seni olduğu gibi sevecek, değer verecek birini bulacaksın. 💖 Dışarı çık, yeni şeyler dene, sosyalleş! Belki de o kişi hiç beklemediğin bir yerdedir. Sence insanlar dış görünüşten çok neye bakmalı bir ilişkide? 👇