Nurcu, risale nur talebesi düzenli okuma yapan birisi ile evlenmek istiyorum, cemaatlere pek olumlu bakmıyorum zamanında nur cematinin bir çok koluna gittim ama çeşitli sebeplerle uzaklaştım diyebilirim, aslında birlik ve beraberlik önemli gidenlere düşman falan değilim elbet ama düzenli gittiğim bir yer yok, evimde okuyorum benim gibi okuyan ve amel etmeye çalışan bir kız bulup evlenmek istiyorum, yakışıklı zengin dünyalık açıdan bir çok imkanı olan birisiyim, bana genelde tesettürsüz namazsız kişi öneriyorlar ben sadece nur talebesi birisi ile evlenmek istiyorum, nasıl bulabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Başlık Nurcu Olacak Burcu değil yaa 😂😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
O ortamlardan bulabilirsin o da görücü usulü olur anca
Ya görücü usulü olsun sorun değil de, sadece kız bulmaya gidip oradaki insanların ağzının içine bakmakta saçma geliyor çok
Zor gibi oyleyse
kriterlere bak xjdksj
Ne var ki kriterler de 😅
mantıklı mı sence böyle eş mi seçilir djfkdfj
Ne aramalıyım peki sence? Yani nasıl kriterlerim olmalı, zengin olması, ne bileyim okuması çalışması falan önemli değil, güzellik önemli güzel birisi olsun istiyorum da
aşık olup evlensen daha iyi değil mi
Zaten aşk olmadan evlilik mi olur, aradığım gibi birini bulayım aşık olacağım zaten
aşk böyle bir şey mi ya 😂
Nasıl bir şey aşk? Kafede parkta tanışıp ölüp bitiyorum demek, ama karşıdakinin hiç bir beklentisine saygı göstermemek mi? Hep kendi benliğini ön plana koymak ve güven kırmak üç güne de ayrılmak mı 😅
En büyük aşklar zaten görücü usulü çıkıyor bak benim babamla annem 30 senedir evliler işte sana aşk, ve en gerçek aşkta Allah aşkıdır ilahidir fani değildir bunu da unutmamalı
tamam sen bildiğin gibi yap bol şans 😂
Burada mı arıyorun kdfjjgıgot
Hayır da İnternetten bulabilir miyim acaba? Nerede aramalıyım sence 😅
Bulursun inşallah bence öyle bir eş olması çok iyi olur şimdiki zamanda
Ya her yolu denedim, 6-7 yıldır niyet var, imkan var uygun aday yok, gerçekten çok istiyorum artık bir yuva kurmak
Bizim akraba var ama onun şartları baya ağır kimse kabul etmiyor
Neymiş ki şartları? Sizin akrabanın acaba? Dünyalık şartları varsa şöyle arabası olsun evi olsun şusu olsun busu olsun falan tarzında, kendi şahsi kanaatim ben olsam bende kabul etmem yani, şimdiki nurcular hep dünyalık hayal hedefler peşinde koşuyor
Bu dünya valla beş para etmez eğer akraban böyle bakıyorsa hiç kendine zulmetmesin,
Yok zaten parasız çalışıyor annesiyle birlikte yaşamak istiyor vb
Parasız nasıl çalışıyor orasını anlamadım?
Dini bir yerde Allah rızası için çalışıyor cüzi bir miktar alıyor diyeyim
Maşallah ne kadar güzel, Rabbim böyle insanların sayısını arttırsın, neden evlenemediğini anlamadım ama hala?
Annesini tek bırakmak istemiyor o yüzden ona bakmak istiyor
Annesi yatalak herhalde, Maşallah ne kadar da şefkatliymiş akraban, ben olsam kabul ederdim aslında, tam aksine annesine karşı hürmeti olmayan birisini istemezdim, çünkü ileri de çocuklarıma annelik yapacak birinin böyle şefkatli olması da gerekiyor aslında
Yani tabii beni kendi akrabanla tanıştırıp, hadi evlenin diyecek halin yok da, bir yerlerde böyle insanların olduğunu bilmek mutlu ediyor insanı 😂
Benim uzaktan akrabam onlar Erzurum’da yaşıyorlar
Acaba tanışmak ister mi dhjdjshsh
N eee e. Y
Şakasına dedim de, senin yerine o akraban yorun yazmış olsaydın gerçekten kendisine sormak isterdim ama tanışmayı düşünür müsün diye, o kadar karmaşık bir zaman ki kimse aradığı gibi birisini bulamıyor
Hayırlısı olsun sen içini ferah tut bulursun
İnşallah bulurum, şöyle söyleyeyim sencd internetten birisi ile tanışmak sağlıklı olur mu? Sonuçta evlenmekten ve bir yuva kurmaktan söz ediyoruz?
burada bulamazsın