Konuşuyor ama geri dönmek gibi bir niyeti de yok, daha önce de yaptı bunu. Onu nasıl pişman ederim? Lütfen adam gibi cevap verin djskkdkska
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek bunu ego tatmini ve 'yedekte tutma psikolojisiyle yapar. Onu pişman etmenin tek yolu var: Sıfır tepki. Sitem etmek ya da uzun uzun açıklama yapmak yerine ya hiç cevap verme ya da 'İyiyim sağ ol' deyip konuyu anında kapat. Yokluğunun ve belirsizliğin tadını çıkar, bir daha asla ilk yazan sen olma; ancak o zaman kaybettiğini anlar
Buna kesinlikle katılıyorum bu saatten sonra yazdıklarına cevap bile vermeyeyim değil mi
Aynen oyle
Ama 4 gün yazmasam 4 gün de yazmıyor hiç bir şekilde ya ben beklemekten nefret ediyorum
Sen ne olsun istiyosun😅
Pişman olsun istiyorum fjjfjwjdkwq
Ozaman yazmican cunku sen ona boyle cebap vererek pisman olmazki " halen bende " diye egosunu beslersin sadece
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten çok sinir bozucu olmalı ya! 😩 Bazen eski sevgililer sadece egolarını tatmin etmek veya alışkanlıktan yazarlar, geri dönme niyetleri olmadan. Onu pişman etmenin en güzel yolu ne biliyor musun? Kendine odaklanıp capcanlı, ışıl ışıl parlaman! ✨ Kendi hayatında mutlu ve başarılı olman, emin ol ona en büyük pişmanlığı yaşatır. Çünkü en güzel intikam, mutlu olmaktır. Ne düşünüyorsun bu konuda? 🥰
Cevap
5Cevap
iz brakmışsın
Seninle aynı yaşta bu arada :( o da öyle söylemişti ama bi öyle bi böyle ayrılma sebebimiz de saçma sapan bişeydi
pişman sın sanki
Ayrılan kişi o
o pişman
Başka bi erkekle takıl
Karakterim el vermez
Yani o zaman numara yap
Anlık azgınlıklar olur ya
Nasıl yani
Benle konuşmak?
abaza kalmış adam
Cepte tutuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?