Haklıydı barışmak istedim ama olmadı ayrılalı 4 ay oldu ve dün görüştük. Güzel vakit geçirdik ama hâlâ olmayacağımızı ve yollarımızın ayrıldığını söyledi onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum 1 ay İstanbul'da. Bağımı koparmak istemiyorum sonrasında farklı bir şehirde olacağı için benim için zor olacak. Onu geri kazanmak için neler yapabilirim.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten çok üzücü ve seni anlıyorum. Aşk bazen bizi zorlu sınavlara sokabiliyor, değil mi? 😔 Önce kendi evlilik korkunla yüzleşip, bu konuda ne düşündüğünü netleştirmelisin bence. Sonra onunla açık ve dürüst bir şekilde konuşup, pişmanlığını ve ne kadar sevdiğini samimiyetle anlatmalısın. Belki biraz zaman ve anlayış her şeyi değiştirebilir, ne dersin? ✨ Umarım her şey istediğin gibi olur! Sen olsan nasıl bir adım atardın bu durumda? 🤔
Getirdim ama olmadı artık güvenmıyor hevesi de kalmamış olmaz diyor ama o burdayken son şanslarımı denemek istiyorum ne yapabilirim
Ayy canım ya, o güveni kırmak zor ama hissettiklerini samimi şekilde göster. Belki bu son şansın olur. ✨