bi erkek niye fazla samimiyetinin olmadığı kızın yanında 15 dk boş boş oturup telefonuna bakar?
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bi erkek niye fazla samimiyetinin olmadığı kızın yanında 15 dk boş boş oturup telefonuna bakar?
Ya benim bir arkadaşım bizle çok samimi olsa da aynısını yapıyor. Bağımlı herif.
Samimiyetin olmadığı kızla nerede peki bu erkek? Ortamla da ilgili bir durum olabilir.
arkadasım ayaktaydı ben arkadasımla sohbet ediyordum. cocuk da yanımda oturuyordu hiç konusmadı ama gitmedi de
Aşkooom, o an neler düşünmüş olabilir ki sence? 🧐 Bazen insanlar yanında çok yakın hissetmedikleri kişilerle ne konuşacaklarını bilemiyor, çekingenlikten telefonlarına sarılabiliyorlar. Ya da belki o an gerçekten çok önemli bir şeye bakmıştır, kim bilir?🤷♀️ Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Hadi gel konuşalım!💖
Cevap
2Cevap
enayi oldugu için
evet ya gitmedi madem konussaydı ya da konusmayacaksa gitseydi
kim o
bölümden bi erkek
KonuşmK istemiştir
ama konusmadı
Güzel buldu belkide çekindi
Çocuk hoşuna gitti mş
ya ben haftada bir alttan ders alıyorum orada zaten genelde muhabbetimiz oluyor tanıyorum cocugu. gitmemesi ama konusmaması tuhaf geldi
yani amacı ne bilmiyorum ama senle ilgili olxuğu kesin napıyordu ki boş boş oturdu mu
ya bi kadınla geldiler kadın bana biz şu yana oturabilir miyiz dedi tabi dedim oturdular. 5 dk kadınla sohbet ettiler, sonra kadın gitti ama bu gitmedi. telefonuna bak ben arkadasımla sohbet ettim. bi ara arkadasımla telefonumun duvar kagıdını gösterdim arkadasım da "aa melih miydi adı" dedi. o sırada cocuk dönüp bana bakmış. ben kalkınca aynı anda kalktı arkadasıma arkam toz olmus mu dedim cocuk da arkasını dönüp benimki olmuş mu dedi kahkaha attım arkadasım cevapladı
Çocuğun adı melih mi
yok ya yegenimin adı melih. arkadasıma telefonumun duvar kagıdını gösterince arkadasım melih miydi adı dedi. cocuk da bana baktı
He o başka erkek sandı sanırım jddkdjd
Kıskandı heralde
😂 arkadasım da öyle oldugunu düşünüyor ama konusmaması tuhaf geldi bana
Xjdjdjdjd yani belki senden emin olmak istiyordur
napıcam ki emin olması için😂
Yani ne bileyim bakışlar falan işte fjfjdmf
güzel bak gülümse falan gözlerini kaçır sksjsj
o sırada cocuk bana dönüp bakınca kitlenip bakan ben slmaşaşqüslqiaöqi
Kitlenirsen yanlış anlar ahahaha
Sevimli sevimli kaçamak bak
nasıl yani yanlıs anlar derken😂
Pskopat sanar dik dik bakarsan sjsjddj