AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Çünkü o kızın ona duygusu olduğuna emindir. Onu kullanmak kolay olur😉😉
Karaktersiz yani kısaca
Aynen öyle duygusal bakmayın. Okunan bir kitabi yeniden okumak sonucu değiştirmez sadece zaman kaybıdır. Yani yaptıkları yapacaklarinin teminatidir derim ve giderim
Kızları anlıyorsan ben de sana bir şey soracağım
Nee
Gizli olup soruyu atıyorum
Bende mi sorun var anlamıyorum. Yanlış bir şey mi demişim? ↗
Üşenmeyip okudum knk ahajdhwkabqkd ya trip atmış çok basit sebepten, sonra gönlünü al diye dinlenicem musade edersen demiş, sende anladım deyip kestirip atınca ciddi konuşmuş. Gönlünü almanı beklemiş arasaydın falan ya da ben sana iltifat etmiyor muyum demek yerine güzel şeyler söyleseydin. Sende biraz hödük davranmışsın ama üslubun gayet normal kız drama queen hajabskqbsk bi kız olarak şöyle soyleyim bence bu kıza çok fazla tahammül edilmez. Bize sevgilimiz neler neler diyor hepsine trip atarsak ohoo
İyi de 5 gündür 5. kavga artık yoruldum nasıl açıklama yapayım ki sayfalarca yazdım zaten yeterince. Çok soğudum ama. 2 kere mesaj attı (4 kere attı ayrı dakikalarda 2 kere attı) 1 kere de aradı uzunca. Ama çok sıkıldım 2 kere de görüldü attım. 5 günde 5 kere ayrılalım git numaramı sil denir mi? Kim dayanır buna
Sabır taşı olsa çatlar
Ayy senin durum vahimmiş. Knk bence ayrı, l cidden bu kiz psikoloji bozar, ama bunun daha çok psikoloji bozanı aynı karakterde olan erkekler.
Görüldü yaptım onu yazmayı unutmuşum butün bunları yaptıktan sonra 2 kere görüldü attım
Ben odun oluyorum sonra
Odun muyum sence? Bir sürü iltifat ettim
Tek tek saymayacağım ama gerçekten çok iltifat ettim
Yüzün gözükmüyor tatlı yüzünü de göreyim dediysem ne var ki bunda
Sence küçük de olsa bir hatam var mı?
Soruna gelen cevapları da okudum. Neden hala sormaya devam ediyorsun neyi merak ediyorsun ki abartma bence. Bırak gitsin sorunlu bi tip.
Çok haklısın. Ben de biliyorum doğruyu aslında ama önemli bir karar vermeden önce iyice bir düşünmek istedim. Kusura bakma rahatsız ettim seni de soru sorarken cevap verir oldun :)
Şimdi sen sorar mısın sorunu?
Yok sorun değil ama bak şöyle düşün şimdi daha ilişkisinin başındasınız buna rağmen kaç kişiye kızın ne yapmaya çalıştığını sormuşsun, belki bu gece düşünmekten uyuyamayacaksin bilee, ilerisi daha beter olur, sen kafanda kurarsın ve kız kendine bağımlı hale getirir sonra pat diye ortada bırakır seni. Kızın derdini düzgünce onunla konuş anla diyeceğim ama kiz yine üste çıkacak çünkü algısı kapalı ve farkında değil, itici olduğunun bile farkında değil yani. Benim soruma gelecek olursak bi erkek neden sıkıcı dediği eski sevgilisine dönmeye çalışır?
Bence de çok haklısın düşündüklerini düşündüm ben de
Bence tek bir açıklaması var. Cinsel açıdan fakir kalmış ve aradığı tek şey bir kızla cinsel dürtülerini gidermek. Zamanında ayrılmazdı duygusal olarak sevseydi ve başka neden dönsün? Çok görüyorum bu sebeple dönenleri
Peki ya cinsellik yasamadilarsa?
Konuşursan konunun oraya geleceğine eminim. Saygısını yitirmiştir sevgisini yitirmiştir ne olacağını umursamaz konuşur ve konuyu oraya getirir
Erkekleri anlarım da kızları anlamıyorum sende kızları anlatsana bana
22 yıllık doğuştan erkeğim ben bile bazen kendimi anlamıyorum. İnsanoğlu acayip bir varlık
Sor hadi
Bi erkek neden sıkıcı dediği eski sevgilisine dönmeye çalışır
Canı sikildigindan
Cani sıkılınca sıkıcı buldugu kisiye yazmasi cok manidar olmus ehwkrhwksjwj
Vardır bildigi
Eh işte
Bi erkek neden sıkıcı dediği eski sevgilisine dönmeye çalışır
Pişman
Abazan olanları kastettin değil mi
Erkekleri anlamayacak ne var ki?
Kendimizi anlamaktan bile aciziz bence
bizi anlamak çok kolay ya