Evliyim ama evliligim kotuye gidiyor ne yapacagimi bilemiyorum?

Toplamda sevgili dönemi ve evlilik dahil 10 yıldır aynı kişiyleyim. Evliliğin son dönemlerinde çok aynı şeyler yapar olduk. Kahveye beraber gitsek konu bulamıyoruz. Evlilik içerisinde de ufak tefek örttüğümüz kavgalarımız olurdu. Onlar gözüme batmaya, birikmeye başladı. Bu dönem içerisinde de biriyle şirketten tanıştım, tamamen tesadüf. Yani laf arasında sürekli biz arkadaşız, sen benim en yakın arkadaşımsın falan diyor, ben de onun bu lafına güveniyorum. Ama bir yandan da çok konuşmaya başladık. Bir şekilde ortak zevklerimiz varmış, fark etmeye başladım. Bu çok yeni, daha 1 ay anca olmuştur konuşalı. Ama yavaş yavaş ilerliyor gibi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aslında ben eşimle severek evlendim. Ve bariz bir sorunumuz yoktu. Bu yeni kişiyle de başlarda arkadaşız diye umursamamıştım ama çekiliyorum ona da. 3 durumu netleştiremiyorum 1. si ben boşluktayım diye mi bu kişi bana bu kadar etki eder oldu, yani geçici bir şey mi?

Diğeri de gerçekten bu yeni gelen kişi daha iyi anlaşabileceğim, hayatımda aradığım kişi olabilir mi?

Diğer konu da evliliğim gerçekten bitiyor mu yoksa bu gelip geçici bir sıkılma mı?

Hiçbir duygudan emin değilim şu an, yardım edin. Emin olduğum anda aslında kimseyi üzmeden tek yöne yöneleceğim ama şu an kafam çok karışık.

Evliyim ama evliligim kotuye gidiyor ne yapacagimi bilemiyorum?