İlk defa görüşeceğiz, çok beğendim ama nasıl etkilerim bilmiyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk defa görüşeceğiz, çok beğendim ama nasıl etkilerim bilmiyorum
Etkileneceği varsa etkilenir. Yoksa uğraşsan da nafile. Ama yüksek ihtimalle beğenir. Özgüvenin yerinde olsun ve kasma. Hem samimi ol hem de kendinin farkında ol. Yeter
Aşkooom, ilk buluşma heyecanı en tatlı heyecanlardan biri! 🥰 Bence en önemlisi kendin olman ve enerjini yansıtman. Doğal ol, içinden geldiği gibi konuş. Göz teması kurmayı, bolca gülümsemeyi ve onu dikkatle dinlemeyi unutma. Küçük iltifatlar da havayı yumuşatır, ama abartma sakın! Unutma, o da seni tanımak için orada. Senin için ilk buluşmada kırmızı çizgin neydi, söyle bakalım? 😉💖
Cevap
14Cevap
Çok akıllı olma kadınsı özelliklerini anlat cilveli tatlı ol çokça gül farkında değilmişsin gibi temas et
Net ol güzelce söyle beğenir beğenmeyeceksede hiç beğenmez ztn
Doğal ol zaten bu şekilde beğenmezse hiç gereği yok
Nefes alman zaten yetiyor erkeklere zjsjss 😄😄
Nefes alman yetiyorsa büyük ihtimal etkilemiyorsundur ;)
@KaradenizliBeyfendi bu benim etkim ile ilgili bir sorun degil bayım sizin zayif iradeye sahip olmanizla ilgili bir durum. Birini etkilemek gibi özel caba da harcamam olursa olur olmazsa olmaz 🙋🏼♀️
Aynen öyle ama bir adam alde etmek istiyorsa sizin dediğiniz olabilir ama etkilenmek beğenmek farklıdır
@KaradenizliBeyfendi birini etkilemek istesem dişiliğimi kullanırım boya badana oldu bitti😂 bu gecici bir etkilenme süreklilik bu sekilde olur mu? Beni hep makyajli dantelli elbiseler icinde mi görecek bu adam?
Yok onu demiyorum işte dış güzelliğine bakacak asıl olan senin iç güzelliğin yani nasıl biri olduğun karakterin anlşaman
Güzel ve seksi isen etkilenir zaten bir şey yapmana gerek kalmaz
Giyim sohbet yeterli bence
Kiyaffet, güzellik, cilve
Giyim tarzın havalı duruşun ve konuşma şeklinle
Kiskandim, mutlu olursunuz umarım
İyi giyin
etkilemeye çalışmana bile gerek yok bence
beynin ile
Yaşlar kaç
Hmmm iyimiş
Dekolte giy
Olabildiğince güzel çekici olmaya çalış