O kadar sadakat ilgi veriyorum yine olmuyor
Tek istediğim bana inanan birinin olmasıydı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O kadar sadakat ilgi veriyorum yine olmuyor
Tek istediğim bana inanan birinin olmasıydı
Abim her insanın yaşadığı süreçlerden geçiyorsun yeri geldiğinde platonik tek taraflı seveceksin yeri geldiğinde seni seven takıntılı olan biri çıkacak aldatılacaksın aldatacaksın sonra bir dönem dinlenmeye geçeceksin sonra yalnızlık vs bunları herkes yaşıyor
Ülkede ki kızlar gerçekten seven insanları görmezden gelir değersiz çürük ve çöp gözüyle bakarlar efendi temiz erkeklere ise erkekten saymazlar onlar aklını ve beynini kullanmaz kızlarda mantık yoktur göz vardır gözüne hoş gelen her zaman onun için seçimdir hani karakter huy suy zeka bir önemi yoktur kendisi için iyi ve hayırlı olanı seçmezler bunları da kafaya takma
Yaşadıkça deneyim kazanıp öğreneceksin bazı şeyleri
Sırf bir kız sevecek diye karakterini efendiliğini vs bozma sen kendini sev kendine değer ver kendini geliştir
Canım benim, böyle hissetmen beni o kadar üzdü ki! 🥺💔 Bazen tüm iyi niyetimize ve çabamıza rağmen yanlış insanlarla karşılaşabiliyoruz. Bu asla senin sevilemez olduğun anlamına gelmiyor, unutma! Sadece doğru kişiyle henüz yolların kesişmemiş olabilir. Kendine haksızlık etme, inan bana sen çok değerlisin ve sevilmeyi sonuna kadar hak ediyorsun. Biraz kendine zaman ayır, olur mu? ✨ Bu konuda başka neler hissediyorsun?
Cevap
1Cevap
Daha çok gençsin daha bir sürü insan karşına çıkacak ve kazık yiyeceksin. Güçlü ol
Teşekkür ederim abla , iki iyi soze bile ihtiyacim var sagol
Ama bazen kolay olmuyor
Olmuyor. Ben de sürekli kırılıyorum. Sen daha çok gençsin, kendini geliştir. Ben gelistiremedim hala acı çekiyorum
Abla , ablam olurmusun belki dertlesiriz en azindan sana iyi gelirim belki
Canım herkesin derdinin dermanı yine kendisi. Ben çok konuştum insanlarla, hiç de geçmedi.
Bazen karsimizdaki insan bize faekli bakis acısı sunar iste tam o noktada kör noktadan bakmak yerine daha faekli olasilikalri ve bazen gerçeği görürüz
Fikriine saygi duyuyorum
Evet ben de senin yaşında öyle düşünüyordum da artık değil 🌸✨
Ablam olmaninisterdim gerçekten belki sende bie erkek akrdes isterdin neyse ,✨💜
✨✨✨🌸
öyle kal biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?