Yanlış anlaşılmalar oldu, karşılıklı engelledi, nasıl pişman ederim
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yanlış anlaşılmalar oldu, karşılıklı engelledi, nasıl pişman ederim
İnan bu bizde de oldu ben de çok uğraştım da olmuyor ya bir şekilde her yerden engellendiği zaman bazı şeyler eskisi gibi olmuyor. Ben sana şu kadarını söyleyeyim kim uğraşırsa diğer taraf daha da çok fazla kaçıyor yerinde olsam hiçbir şey yapmadan beklerim ve geri çekilirim.
Canım benim, bu durum çok üzücü olmalı gerçekten! 😔 Engellenmek hele de yanlış anlaşılmalar yüzünden çok yıpratıcıdır. Bence şu an en önemlisi kendine dönmek ve bu süreçte iyi hissetmek için neler yapabileceğine odaklanmak. Başkasını pişman etmeye çalışmak yerine kendi huzurunu ön planda tutmak en doğrusu gibi. Belki de biraz zaman sana daha net gösterecektir her şeyi. Sen bu süreçte nasıl hissediyorsun, kendine nasıl destek olabilirsin? 🥰
Cevap
4Cevap
Canım adam engellemiş zaten pişman olursa kendi kendisine olur sen ne yapıcan
saklama kaplarım onda annem için önemli olduğu verirken geri vermesi gerektiğini söylemiştim ne yapayım
Ay hiç düşme o konuma anlar zaten kendi kendine beni görmek istiyo vs tavırlarına girer. Yani sen engeli kaldır bekle bence zaten dönerse senin dönmezse hiç senin olmamıştır
Adam seni sktr etmiş hala pişman edeyim diyorsun ya
Her yerden engellemek = seni çok seviyorum
Engelleyip sonra açanlar var
@Üyeyümamsmsjsn evet onlar iradesiz oluyor, eğer kişi bağı koparmayacaksa engellememeli. sözünden dönmemeli insanlar. bu tür ilişkilerde saygı kaybolur. çünkü ayrılıklar çocuk oyuncağı olmamalı, gerekirse ders alınmalı. böyle evcilik gibi oynanacak şeyler değildir bu. belki hayat kurulacak ileride.
Her engelleyen iradesiz değildir. Bazen insanlar kendini korumak veya gerçekten mesafe koymak için engeller. Ama sürekli engelleyip geri dönmek ilişkiye zarar verir ve güveni sarsar.
sevgili değildik ben hoşlanıyordum o da istemiyordu ben de istemediği için kendimi geri çektim o da bu tavrımdan dolayı bana ego savaşına çevirdi artık ben de dayanamayıp küfür ettim her yerden engelledi sonra
Bu durumda engellemesi anlaşılabilir. Sonuçta istemediğini söylemiş ve tartışma küfüre kadar gitmiş. Böyle bir ortamda mesafe koymak doğal. Sonradan engeli kaldırırsa o zaman kararsızlık tartışılabilir ama ilk engelleme tek başına iradesizlik göstermez.
daha sonra biz kitap kulubündeydik ben yöneticiyim eski erkek arkadaşımda kulup başkanı ben eski erkek arkadaşıma her şeyi anlattım kulupten çıktım sonra o bu kişiyi arayıp gelecek misin diye sorduğunda o benimle bir ilişki yaşamak istedi ben istemedim demiş eski erkek arkadaşım da bilmiyorsun belki ama o benim eski sevgilim tutupta seninle onun hakkında konuşmayacağım diye konuyu kapatmış.
@Üyeyümamsmsjsn istemediğini söyleyip sürekli benimle iletişime geçen oydu
Küfür etmen yanlış olmuş zaman tanı belki siniri yatışır engeli açar.
@missbabyddk
kanka sen boş ver bunları ya, o adamdan olmaz ego savaşına girmiş hayır gelmez dinle beni bak.
valla ayarlarımı bozdu
Dünyanın en kötü hissinin istenmediğin birini sevmek olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
@Üyeyümamsmsjsn bence de tabi ama istemediğini söyleyen adam net olursa daha kolay olabilir
Sev seni seveni yerle yeksan olsa da, sevme seni sevmeyeni Mısıra sultan olsa da.
Üçümüzünde kalbini kırmışlar belli oluyor
@Üyeyümamsmsjsn valla bu saatten sonra mutlu edemiyorsak rahatsız edicez modundayım ben
Seni istemeyini takıntılı gibi rahatsız etmek biraz sapıkça
@Üyeyümamsmsjsn o anlamda değil canım hiç umursamayarak rahatsız etmek kimsenin egosunu beslemeye niyetim yok
Daha ne yapacan takontimi yaptin
yapamazsin bisi senden olmaz
Voooooodooooooo büyüsü yap
boş ver uğraşma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?