Bir erkeği reddettiğine nasıl pişman edebilirim, ilk defa reddedildim
3 ay
Bir erkeği reddettiğine nasıl pişman edebilirim, ilk defa reddedildim
İşiniz gücünüz intikam almak, erkeğin sürünmesi, acı çekmesi dimi 😀 adam reddetmiş seni, uğraşıp kendini küçük düşürmeye ne gerek var? Şu hallere bak, zanırsın Rus Çarlığı Prensesi, reddedilmeyi kaldıramıyor hanımefendi
Erkekler kudurmus keyiflendik ne diyeyim
Senin fakr-u zaruret hayatının ve boklu ilişkilerinin neyinden keyifleneceğim? Gerçekler bu, işine gelirse
İlk kez reddedilmek insanın egosuna minik bir iğne batırıyor, bunu anlıyorum 💔 Ama birini pişman etmeye odaklanmak seni yorar. En güçlü intikam glow up enerjisidir ✨ Kendine yatırım yap, sosyal ol, hayatını renklendir. Sen parladıkça zaten merak eder. Ama asıl soru şu: Gerçekten seni istemeyen biri geri dönse mutlu olur musun? Sen daha iyisini hak etmiyor musun? 💅💘
Cevap
9Cevap
Bununla uğraşmayarak, kendi hayatına odaklanıp kendinle daha fazla ilgilenerek, enerjini ve frekansını yükselterek
Sen bunun için çabaladıkça enerjin ve frekansın düşer özgüvenin de düşer
Adam seni reddetmiş sen hala nasıl geri döndürürüm diyorsun. Geri dönse ne olacak bu hırs seni yıpratır sal gitsin.
Pişman etmene gerek yok reddedildin ve bu gayet normal reddedildin diye ne çirkin ne de karakteri kötü biri oldun uyusmamissinizdir olabilir
Edemezsin. Sen kimsinki pisman edeceksin reddilmissin iste. Otur agla😂
Niye ağlıyım olm mallik var mi sende
😂😂
seksi ol üzülür ne kaçırdım diye
Unutmak ağır koyardı canım
Niye pişman edeceksin gitsin varsın ya
Reddeden birinin neden geri donmesini istersin ki
saçmalıyorsun şu an ösndkslsmdn
Sence seni reddeden insanin umrunda olur musun?
Bi süre sonra beni ilk gördüğü gün baska bir sosyal medyadan istek atiyorsa olurum gibi ya
Benimle birgecw geçir pişman olur
Sövdürme anana
Ohooooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?