Eşim 28 gündür ayrı, barışmak istemiyor ama beni de tamamen silmiyor, ne yapmalıyım?

Dün dayanamadım aradım, yetmez mi dedim, böyle dememle 3,5 yıllık evlilik içinde tüm hatalarımı oturmuş düşünmüş, 2:30 saat konuştu ve hepsini saydı. Sakın 2. eşine yapma, o da boşar seni dedi, soğudum dedi ama sonrasında barışırsam sözleşme şartıyla barışırım dedi, reddettim. Bende 27 gündür iş hayatının bile yoluna girdiğini söyledi, fikrimi sordu, ben ayrılığın iyi geldiğini düzelebileceğimizi söyledim, senden düzelme olmaz diyerek tersledi. Kalbimi paramparça etti, beni mahvetti. Mahkemeyi sordum, babalar görüşsün dedim. Bir daha aramayalım birbirimizi o zaman dedi. Ailesini aradım, boştan sebepleri kafanızda büyütmüşsünüz, hemen öyle ayrılık kararı olmaz, memlekete gelecek 20 güne konuşacağız onunla dediler. Onsuzluğu düşününce kalbim alev alev dayanamayacak, delirecek gibi oluyorum. O gece acile gittim, sakinleştirici vurdular, nedir bu halim, eşimin beni bu kadar üzme isteğini de anlamıyorum. Bunları söylüyor ama fotoğraflarımızı kaldırmıyor. Hâlâ profil fotoğrafı benle

Eşim 28 gündür ayrı, barışmak istemiyor ama beni de tamamen silmiyor, ne yapmalıyım?