Bu mümkün mü? Hiç daha önce görmediğiniz birini çok sevdiniz mi merak ediyorum.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu mümkün mü? Hiç daha önce görmediğiniz birini çok sevdiniz mi merak ediyorum.

Valla çok güzel yerden sordun ha! Sevilir tabii, bal gibi de sevilir.İllaki gözle görmek şart değil; insanın önce aklı, ruhu, kaleme dökülen kelimeleri, üslubu vurur ya adama. Karşıdakinin zekasını, düşüncelerini, hayata bakışını seversin önce. Kelimelerinden sızan o samimiyeti hissedersin; ruh ruhu tanır derler ya, ta kendisi. Ama işin gerçeği görmeden sevmek bir yere kadar güzel bir hayal, bir kıvılcım. Esas mesele o insanı gözünün önünde gördüğünde, sesini bizzat duyduğunda, o enerjiyi birebir hissettiğinde başlar. Görmeden sevmek güzeldir ama görmek; o sevgiyi, o bağı tesciller, adeta arşa çıkarır. ruhunu sevdiğini bir de gözlerinin içine bakarak sevebilmek asıl marifettir.
Çok güzel anlatmışsın, teşekkür ederim
Erkekler çok ilginç varlıklar. Hiç görmeden hatta sesini bile duymadan aşık olabilir. Sevebilir. Ama dibinde onun için mücadele eden biri onlar için hiçbir şey ifade etmeyebilir🤷♀️ Biz kadınlar daha farklıyız. Biz ilgiyi alınca duyguları büyütürüz.
Görmeden sever ama görmeden aşık olamaz. Her ne kadar inkar edenlerimiz olsa da insan için görsellik, somut bir şey, bağlanabileceği ve dokunabileceği bir şey olmak zorundadır. Çünkü görmediğiniz birinin fake olmadığını bilemezsiniz. Sürekli acabalarınız olur. Görmeden aşk sandığınız şey aslında alışkanlıktır. Her sabah birinden günaydın alırsanız, 40-50 gün sonra bir gün almasanız bile moraliniz bozulur meraklanırsınız. Bu bağımlılık aşk değil, alışılmış ilgi ve sevgidir. Özetle görmeden sevilir ama aşık olunamaz.
Evet, bence sevebilir. İnsan bazen yüzünü görmeden önce sesine, düşüncesine, tavrına, sana nasıl hissettirdiğine bağlanıyor. Görmeden başlayan sevgi biraz daha zihinde kuruluyor tabii, o yüzden tanışınca gerçek hayatla uyuşması önemli. Ama sadece fiziksel olarak görmedin diye hissedilen şey sahte olmuyor.
Bir_Esintii'cim, aşkın sınırları yok ki! 😍 Ben de buna çok inanıyorum. Bence bir insanı görmeden de sevebilirsin, özellikle de ruhların birbiriyle konuştuğunu hissettiğinde. 💫 İletişim, duygusal bağ ve paylaşımlar o kadar önemli ki, bazen fiziksel görünüm sonradan geliyor. Kalplerin buluşması daha değerli sanki. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, hiç böyle bir şey hissettin mi? 🤔
Cevap
63Cevap
Evet bu mümkün aslında sevdiğimiz şey kişinin ruhudur ona göz gerekmez uzaktan da hissedersin
Ruhunu karakterini sevebilir ama aşka dönüşmez. Hiç görmeden yoğun duygular hissetmek zor bence
Evet mümkün, sevmiştim.
Sevemem birlikte vakit geçirmediğim birisini
İnanmıyorum bu sevgi değil saedce alışkanlıktır
Hayır sevemez.
Görmek tamamlar sevgiyi.. Fikilerini, zekasını, uslubunu, enerjisini seversin.. Sonra görmeye gelir sıra.. Beklenti daha düşük olur.. Vasatın bir tık üstü de olsa tamamdır.. Çünkü seni etkileyen şey artık görüntüsü değil, sana sunduklarıdır..
Kısacası görmek şart.. Akılda bir bilinmeyen varsa tamamen hep frenleye frenleye ilerler yolculuk..
bir insan bir insani gormeden sevebilir mi sorusu uzerine dusundugumuzde karsilikli paylasilan dusunceler ve duygusal baglar fiziksel goruntunun onune gecebilir cunku insanlar birbirlerinin ruhunu ve dusunce yapisini tanidikca gercek bir bag kurabilirler
Ya ben buna normalde evet derdim ama tecrübelerime dayanarak (sanaldan konuştuklarım, realde tanışıp sonradan uzağa taşınanlar vs.) söylüyorum ki bizim özellikle biz kızların sandığı şey sevgi değil alışkanlık öyle alışıyoruz ki sabah günaydın gece iyi geceler yazmalarıyla uyuyup uyanmaya bu liseyi bitirmek gibi bir şey düşünsenize her gün gittiğin bir yer var birden gitmeyi bırakıyorsun çünkü artık oraya ait değilsin liseden örnekle de garip oldu ahhahaha anlatmaya çalıştığım liseyi de çok sevdiğimizden değil kendimize alışkanlık haline getirdiğimizden üzülüyoruz bitişine alışkanlıkların bitişi her şekilde içimizde bir boşluk üzüntü hissettiriyor ama ilerisinde çok daha güzel şeyler vardır ışığımızı daha güzel saçmak için yepyeni fırsatlar doğacağı 🫰🏻
Sevene bir şey diyemem ama görmeden bir kadını seven ruhumu da o kafayı da ben de göremiyorum her ne kadar duygu yoğunluğu mantığı devre dışı bıraksa da bu kadarı beni aşar..
Görmeden hatta dokunmadan asla emin olamam ve yalancı duygulara kapılmam..
Evet sevebilir ben burdan birini kardeşim olarak çok seviyorum ve belki de ömür boyu gormuycem bu kişiyi ama sohbeti kafa dengi olması onu sevmemi sağladı
Ne mutlu size
Teşekkürler
Olabilir tabiki, Hüsrev, Şirini görmeden sadece fotoğrafına bakarak sevdi ve uğruna diyar diyar gezdi
İnsan bazen bir hisse aşık olabiliyor kalp gözün göremediğini de sevebiliyor bazı insanlar hiç yanında olmadan bile herkesten daha çok yer edinebilir
Tavrını, karakterini, sesini, gülüşünü bize hissettirdiklerini sevebiliriz ama görerek bunu bütünleştirmeden gerçeğe dönmez.
Yine burada aşık olduğunu zanneden bir vaka
Burayla ilgisi yok
İnşallah yoktur sağlam biri yok çünkü
Sıcaklık enerji her şey okey inanırım ama kısa süre içinde görüşme yoksa , büyük bir sevgi açlığı vardır diye düşünürüm
Evet mümkündür. Bir erkeği görmeden seviyor ve niçin sevdiğin sorulduğunda hiçbir cevabın yoksa bunun adı gerçek sevgidir.😏😎
Sevebilir insan fikirleriyle vardır bence eğer o fikirleri yeterinde karlı tarafa geçirebilirse görmeden de sevebilir
Bence evet ama sapık olanlar gelir şimdi olmaz der bu lafım erkeklere ben görünüşe bakıp sevmem yani sadece karakterinin yüzüne yansımasına göre bakarım ya da bakmam
Çok güçlü bir hissiyat olmalı, aksi taktirde çok zor
Evet, zaman içinde sağlıklı bir iletişimle sevebilir
Sevebilir, normalden daha fazla hasret duyarsın bence
Görmeden sevebilir. sevdikten sonra görmeden duramaz.
Hoşlanabilir merak edebilir düşünebilir ama sevmek abartı
Ben seviyorum. Biri ruhuna işlemişse nerede olduğu önemsiz.
Sanalda olunca yani birazda riskli. Ya görüşüp buluşulduğunda aynı şeyler hissedilmesse
Bir yere kadar belki o da çok yoklukta ve yalnızlıktaysa olur ama kesinlikle öyle sürmez.
Kesinlikle evet Ama çok uzun sürmez en fazla 1-2 yıl belki
İnsanları bilmiyorum da ben sevemem. dokunamadığın göremediğin birini ne kadar sevebilirsin ki
Dış görünüşüne çok emin olamasak bile bizi hissettirdiklerini severiz
Kör insanlara sormak gerek vardır bi püf noktası
Etkilenebilir güzel hisler besleyebilir ama bu sevgi olamaz bence gorunce işler değişir hayal ettiği gibi biri olmayabilir
Mumkun. Ve bence gormeden olan sevgi ya da uzaktan sevgi cok daha kuvvetli bag olusturuyor. Tabi ki deger bilmeyen kisiler ne yakindan ne uzaktan deger bilir.
Sever. Hem de kaymak gibim
Görerek bile sevemiyorken mi djdjdj
Tartışılır 🤣
Hiç sevgi duygusunu tatmamış bireyse olabilir belki
Sevmek değil de ilgi duyar bence. Eğer seviyor ve aşığım gibi söylemlerde bulunuyorsaa kaççç hastadır o
ben senin fotografına asıgım sana degill belkide sen benmm hislerimiiiii yıkarsnnnnnn :D
Tâbi ki asıl sevginin gerçekliği ordan belli olur
Çok sevdim çok istedim ama imkansız onla ben ben de kendime hep şaşırıyordum tanımadan nasıl sevebiliyorum diye
Evet sevebilir
ben oyle sevdım o rusyadaydı sonra her ay 5-6 kez bulustuk uzak mesafe de olsa, bulusuluyorsa sıkıntı yok ama bulusamıyosan sıkıntı
Canli gormekse kastettigin evet sevdim
Ergenlik kafası oluyor öyle şeyler akdkskd
şu an görenler bile sevmiuir
Evet genelde sese aşık olan insanlar var
ilgi ve meraktan uzağa geçemez..
Evet sevdim ben
Hoslantı olabılırde bence hayır
Evet sevebilir, ve güçlü bir bağ olur.
Yüzyüze görüşmeden biraz zor
Sevebilir bence
Zannetmiyorum mümkün değil
Sevemez sevdim desede kendini kandırır