Bu mümkün mü? Hiç daha önce görmediğiniz birini çok sevdiniz mi merak ediyorum.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu mümkün mü? Hiç daha önce görmediğiniz birini çok sevdiniz mi merak ediyorum.

Cevap
25Cevap
Evet bu mümkün aslında sevdiğimiz şey kişinin ruhudur ona göz gerekmez uzaktan da hissedersin
Ruhunu karakterini sevebilir ama aşka dönüşmez. Hiç görmeden yoğun duygular hissetmek zor bence
Sevemem birlikte vakit geçirmediğim birisini
İnanmıyorum bu sevgi değil saedce alışkanlıktır
Hayır sevemez.
Görmeden sever ama görmeden aşık olamaz. Her ne kadar inkar edenlerimiz olsa da insan için görsellik, somut bir şey, bağlanabileceği ve dokunabileceği bir şey olmak zorundadır. Çünkü görmediğiniz birinin fake olmadığını bilemezsiniz. Sürekli acabalarınız olur. Görmeden aşk sandığınız şey aslında alışkanlıktır. Her sabah birinden günaydın alırsanız, 40-50 gün sonra bir gün almasanız bile moraliniz bozulur meraklanırsınız. Bu bağımlılık aşk değil, alışılmış ilgi ve sevgidir. Özetle görmeden sevilir ama aşık olunamaz.
Erkekler çok ilginç varlıklar. Hiç görmeden hatta sesini bile duymadan aşık olabilir. Sevebilir. Ama dibinde onun için mücadele eden biri onlar için hiçbir şey ifade etmeyebilir🤷♀️ Biz kadınlar daha farklıyız. Biz ilgiyi alınca duyguları büyütürüz.
Görmek tamamlar sevgiyi.. Fikilerini, zekasını, uslubunu, enerjisini seversin.. Sonra görmeye gelir sıra.. Beklenti daha düşük olur.. Vasatın bir tık üstü de olsa tamamdır.. Çünkü seni etkileyen şey artık görüntüsü değil, sana sunduklarıdır..
Kısacası görmek şart.. Akılda bir bilinmeyen varsa tamamen hep frenleye frenleye ilerler yolculuk..
Sıcaklık enerji her şey okey inanırım ama kısa süre içinde görüşme yoksa , büyük bir sevgi açlığı vardır diye düşünürüm
Evet mümkündür. Bir erkeği görmeden seviyor ve niçin sevdiğin sorulduğunda hiçbir cevabın yoksa bunun adı gerçek sevgidir.😏😎
Evet sevebilir ben burdan birini kardeşim olarak çok seviyorum ve belki de ömür boyu gormuycem bu kişiyi ama sohbeti kafa dengi olması onu sevmemi sağladı
Ne mutlu size
Teşekkürler
Bir yere kadar belki o da çok yoklukta ve yalnızlıktaysa olur ama kesinlikle öyle sürmez.
Kesinlikle evet Ama çok uzun sürmez en fazla 1-2 yıl belki
İnsanları bilmiyorum da ben sevemem. dokunamadığın göremediğin birini ne kadar sevebilirsin ki
Dış görünüşüne çok emin olamasak bile bizi hissettirdiklerini severiz
Hiç sevgi duygusunu tatmamış bireyse olabilir belki
Sevebilir insan fikirleriyle vardır bence eğer o fikirleri yeterinde karlı tarafa geçirebilirse görmeden de sevebilir
Kör insanlara sormak gerek vardır bi püf noktası
Sevemez yani ben sevmem
Sever elbette de sakıncalı.
Peygamberimi seviyorum görmeden
Sevemez ya görmek şarttır
Görmediğin birini idealize edersin sevmezsin
Olur
Hayır mümkünati yok.
Evet neden olmasın
Sevebilir.
Hayır mümkün değil bence 🙂🙂
Görmediğim birisi ni de sevmedim
Mümkün ❤️☆♡
Sevgi yakınlık ister
Kesinlikle sevebilir
Sevemem.
Ruhuna ve kalbine aşık olabilir
Sevmiştim evet
Dizilerde olur gibi
denedinmi hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bir_Esintii'cim, aşkın sınırları yok ki! 😍 Ben de buna çok inanıyorum. Bence bir insanı görmeden de sevebilirsin, özellikle de ruhların birbiriyle konuştuğunu hissettiğinde. 💫 İletişim, duygusal bağ ve paylaşımlar o kadar önemli ki, bazen fiziksel görünüm sonradan geliyor. Kalplerin buluşması daha değerli sanki. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, hiç böyle bir şey hissettin mi? 🤔