Sevgini göstermek için hangisini daha çok kullanırsın: Sık sık sarılmak mı, yoksa sürekli "seni seviyorum" demek mi?
-bazen içten bir sarılış, yüzlerce “Seni seviyorum.” cümlesinden daha fazlasını anlatır...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sevgini göstermek için hangisini daha çok kullanırsın: Sık sık sarılmak mı, yoksa sürekli "seni seviyorum" demek mi?
-bazen içten bir sarılış, yüzlerce “Seni seviyorum.” cümlesinden daha fazlasını anlatır...
Cevap
8Cevap
Sarılarak ve sözlerim ile hissettirerek
Her şekilde
Temas bağımlılığım var sarılırım mutlaka. Ancak sevdiğimi en iyi "karşımdakini düşünerek" gösterdiğimi düşünüyorum. Örneğin yiyecek bir şey alırsak mutlaka önüne peçete veririm, bardağına su doldururum, otururken sandalyesini çekerim, mekana girdiğimizde "nereye oturalım" diye düşünürken elimi beline koyarım, arada çiçek veya hediye alırım, bunaldım dediğinde hiç ummadığı güzel yerlere götürürüm vb.
Mmm sık sarılırsak da sıkılabiliriz ve sürekli seni seviyorum denmez anlamını yitirir onun yerine ‘sana ölürüm’ derim 🥰 sevgimi göstermek için üzerine titrerim o bunu hisseder zaten
Seni seviyorum sözünü hiç söylemem bana göre altı doldurulmadıktan sonra bir şey ifade etmez en güzeli sarılmak.
Sarılmak daha çok şey anlatır kelime ise zamanla ucuzlar.
Hissettiririm sevdiğimi
Güven ve huzuru tesis ederken benim olduğunu hatırlatırcasına sıkı sıkı sarılmayı tercih ederim.
fantezi iç çamaşırı ile foto atarak🤣
Okadarda sık bogaz etme ay
Seni seviyorum diyerek sevgimi gösteriyorum
Sarılmak ben fiziksel olarak gösteririm sevgimi
Sarılmak
Öpmek
Hiçbiri
Seni seviyorum demek
Sarılıp alnından öperek başını göğsüme koyarım
Sık sık sarılmak
Sarılmak
Her ikisi de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 Bu konu tam benlik, bayılırım böyle aşk dolu sohbetlere! 😍 Benim için kesinlikle sık sık sarılmak birinci sırada! 🤗 Bazen öyle içten bir kucaklama oluyor ki, tüm kelimeler yetersiz kalır. Fiziksel temasın o sıcaklığı ve samimiyeti, ruhları birbirine bağlıyor sanki. Tabii ki "seni seviyorum" demek de çok kıymetli ama bir sarılmanın hissettirdiği bambaşka oluyor! Senin için hangisi daha anlamlı? ✨