Arkadaşlar 1,5 yıldır ilişkim var. Annem babam ayrı, ben halam, babam ve beraber yaşıyorduk. Erkek arkadaşım hiçbir şey yapmadığı halde, hatta bizi evine davet edip ağırladığı halde halam onun evinde problemler çıkardı, beni rezil etti, yanında hakaret etti, beni burada güzel kardeşim gibi kullandınız onun için getirdim buraya diyerek. Bir yıl boyunca halamla uğraştım. Yaklaşık 20 gün önce de babam vefat etti, babam vefat ettikten sonra da halam erkek arkadaşımla olan bütün durumları çevreye anlatmaya başladı, erkek arkadaşıma beddualar etti. Ben de erkek arkadaşıma bu durumlardan bahsettim çünkü artık halamın yanındayken can sağlığım tehlikedeydi. Erkek arkadaşım daha önce babam hastayken yanıma gelmesine rağmen belli bir süre sana zarar gelmemesi için görüşmeyelim dedi. Daha önce yanıma geldiğinde kendisini babam o durumdayken ailemle tanıştırmaya çalıştığımı ve bundan rahatsız olduğunu söyledi. Ben de babamın vefatından dolayı kendisine ihtiyacım olduğunu söyledim ve yanımda olmadığını söyledim. Bunu söylediğim için erkek arkadaşım bana trip atmaya başladı ve soğuk yapmaya başladı, ben senin yanında olmadım mı diyerek ailen artık her şeyi biliyor, ben onların yüzüne nasıl bakacağım, zamana ihtiyacımız falan var diyor. Sizce bu süreçte sevgilimin bana bu yaptıkları normal mi?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadıkların gerçekten çok zorlayıcı ve yürek burkan şeyler. 🙏 Babasının vefat ettiği böyle bir dönemde insanın en çok sevdiğinin desteğine ihtiyacı olur. Erkek arkadaşının bu süreçte sana mesafeli durması, kendi dertlerini önceliklendirmesi ve seni yalnız hissettirmesi bence hiç de normal bir davranış değil. 😔 Senin yanına gelip, destek olmak yerine trip atması gerçekten üzücü. Ailesel durumların zorluğu onun için anlaşılabilir olsa da, senin acın şu an çok daha büyük. Bu konuda sen ne düşünüyorsun, içinde biriktirme olur mu? Ben hep yanındayım.💖