Babamın ölümünden sonra sevgilimi beklemem normal değil mi?

Arkadaşlar 1,5 yıldır ilişkim var. Annem babam ayrı, ben halam, babam ve beraber yaşıyorduk. Erkek arkadaşım hiçbir şey yapmadığı halde, hatta bizi evine davet edip ağırladığı halde halam onun evinde problemler çıkardı, beni rezil etti, yanında hakaret etti, beni burada güzel kardeşim gibi kullandınız onun için getirdim buraya diyerek. Bir yıl boyunca halamla uğraştım. Yaklaşık 20 gün önce de babam vefat etti, babam vefat ettikten sonra da halam erkek arkadaşımla olan bütün durumları çevreye anlatmaya başladı, erkek arkadaşıma beddualar etti. Ben de erkek arkadaşıma bu durumlardan bahsettim çünkü artık halamın yanındayken can sağlığım tehlikedeydi. Erkek arkadaşım daha önce babam hastayken yanıma gelmesine rağmen belli bir süre sana zarar gelmemesi için görüşmeyelim dedi. Daha önce yanıma geldiğinde kendisini babam o durumdayken ailemle tanıştırmaya çalıştığımı ve bundan rahatsız olduğunu söyledi. Ben de babamın vefatından dolayı kendisine ihtiyacım olduğunu söyledim ve yanımda olmadığını söyledim. Bunu söylediğim için erkek arkadaşım bana trip atmaya başladı ve soğuk yapmaya başladı, ben senin yanında olmadım mı diyerek ailen artık her şeyi biliyor, ben onların yüzüne nasıl bakacağım, zamana ihtiyacımız falan var diyor. Sizce bu süreçte sevgilimin bana bu yaptıkları normal mi?
Babamın ölümünden sonra sevgilimi beklemem normal değil mi?