Evliyken ilk aşkı unutamamak normal mi, eski sevgiliyi bu kadar özlemek ne anlama geliyor?

Şu an 1 buçuk yıllık evliyim ama eski âşık olduğum eski sevgilimi unutamadığımı fark ettim, asla aklımdan çıkmıyor. Onu çok özlediğimi hissediyorum, ilk sevgilimdi, çok uzun yıllar beraberdik. Sonra benim annem yüzünden ayrılmak zorunda kaldık, yine beni bırakmak istemedi, gidelim ikimiz buradan yazık etme bize dedi. Cesaret edemedim, gidemedim, bunun hep pişmanlığıyla yaşıyorum. Ayrılışımızdan 3 sene sonra evlendim onu unuttuğumu sanıyordum ama hiç unutamamışım. Acaba o zaman onunla gitseydim daha iyi olur muydu? Şu an bunu okuyanlar bana ihanet eden, aldatan kadın gözüyle bakıyor ama işin aslı öyle değil. Ben evlendiğimde onu unutmuştum öyle sanıyordum ama unutamamışım, ne yapacağım bilmiyorum. Onu o kadar özledim ki dayanamıyorum. Çok acı çekiyorum. Onu gerçekten özledim mi yoksa onunlayken olan kendimi mi özledim bilmiyorum. Çok çaresizim

Güncellemeler
5 gü
Onun Facebook’unda sevgili olduğumuz zamanlardaki fotoğraflarımızı gördüm silmemiş veya kullanmıyor bilmiyorum. Evlendiğim kişi evlendikten sonra o kadar kötü bi koca oldu ki yaşadığım duygusal yoksunluktan sonra E’ yi unutamadığını anladım..
Evliyken ilk aşkı unutamamak normal mi, eski sevgiliyi bu kadar özlemek ne anlama geliyor?