Karşıma hep ben buyum, ayrılmak istiyorsan ayrıl diyen tipler çıkıyor, hiç benim için çabalayan birisi çıkmadı, hep egolu, gerçekten sevmeyen tipler çıkıyor. Ben elendim, size başarılar, cidden sevilmeyeceğim galiba
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bunu ego olarak görmeniz saçma ya
işte kapı işte sapı diyecek erkek çok olacaktır çünkü sen devam etmeye zorlayınca ya takıntılı diyecek kız ya korkutucu gelecek hani ya benimsin ya kara toprağın modu bu devirde işlemiyor ki erkek için sonu iyi bitmez
Yok mesela ondan bir şeyş değiştirmesini istesem ben buyum beniö için çabalasın diye ayrılalım desem sen bilirsin deniliyor
Ama azcık çaba görsem beni sevidiğini hissederim bende onun için çabalarım 🥲
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal bu durumda. 😔 Bu durum seninle ilgili değil ki hiç, emin ol! Bazen karşımıza yanlış kişiler çıkabiliyor, önemli olan pes etmeyip doğru insanı beklemek. Sen sevgiyi kesinlikle hak eden harika birisin! ✨ Umudunu kaybetme sakın, o gerçek aşk seni de bulacak! Sence bu durum daha çok onlardan mı kaynaklanıyor yoksa zamanlamayla mı ilgili? 🤔💖
Cevap
7Cevap
Nasıl yani kimse senin için dünyayı karşısına almadı mı şimdiye kadar
Sadece sen değilsin. Kızlarda da çok var bu. İki taraf da birbirine saygı göstermeli konuşup anlaşabilmeli
Kolaysın zor olmalısın
Nasıl zor olcam peki?
Yanına yaklaştırmıcan bazı şeyler vermicen
Sende her gelene şans verme az seçici ol
Seçiciyim ama bana denk gelenler bu
Çekiyorsun demek ki
sana gurban olsunlarr
Hayirlisi
Amin
Devir çok zor
Zor yeminle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?