Erkekler neden zeki değil?

zeki kelimesinin tam zıttını yazdım ilk ama kesin birileri rahatsız olup kaldırır diye böyle yazdım. ya arkadaş bunu büyüğünden küçüğüne hepsinde görüyorum. bir şey oluyor. lafta ya da eylemde bir halt yiyorlar mesela, sonra da sen sorgulayınca üste çıkmak için bocalayıp aptalca bahaneler üretiyorlar. öyle ki anca bir çocuğu kandırırlar. çok aptallar yahu. ben ev taşırken ve tadilatı sırasında da bir sürü adamla çalıştım. hepsi aptaldı. bildiğin beyinleri yoktu. bir işte uzmanlaşıyorlar ama adamlarda estetik algısı yok, mantık yok, hesap kitap leş. yaptıkları işi zaten baştan savdı yaparlar vs. mesela orta okulda filan bile o kadar rahat büyütülüyorlar ki o yüzden böyle oluyorlar galiba. hani vardır ya erkek öğrenciler hep kopya çeker, ders çalışmaz, disiplin nedir bilmez, o rahatlığın sonu bu olmuş hep.

Güncellemeler
+1 yıl
ya oraya buraya çekenler basit bir şeyi değerlendirsin bana: bir orta okul bir lise düşünün,,, erkek ve kız öğrenciler arasındaki çalışkanlık, zeka ve disiplin farkını eminim herkes rahatlıkla tanımlaya bilir. o fark dağlar kadardır. neden?
Güncellemeler
+1 yıl
kimseyle tartışmak için de sormadım bu soruyu. aklı olan, detayda ve güncellemede yazdıklarım üzerine düşünür zaten...
Erkekler neden zeki değil?