Erkek kadin hesabi beraber öder buna katiliyorum ama sizce bu yasadigim normal mi biraz beni düsündürdü?

Sevgilimle hafta sonu bir yere gittik ben planladım girişleri önceden online aldım çünkü kendisi zaten sıcak bakmıyordu ben zorladım onu. Arabayı o sürdü ona lafım yok ama benzinde dursaydık ben benzin alırım dedim hatta kendisine her neyse giriş kartlarını online aldım kendim ondan önce söyledim zaten ben ödeyeceğim diye bugün her şey benden dedim dille saçmalama sana mı ödeteceğim dedi her neyse sorun değil ben öderim ama markete gittin bir su aldı o bende bir içecek 2 içecek toplamda ona ben ödeyeceğim dedim saçmalama dedi ama önde dururken bilerek hani olmaz gibisinden yapmadı 2 içecek düşünün ben kendim ödedim bu biraz garibime gitti yani ben hep onunla paylaşıyoruz sinemaya gittik mesela o biletleri ödedi ben yiyecekleri ve içecekleri ama hani ne bileyim iki içeceği ödemedi o garibime gitti

Erkek kadin hesabi beraber öder buna katiliyorum ama sizce bu yasadigim normal mi biraz beni düsündürdü?